MENÜ

FIÓKOM

BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI TUDNIVALÓK

HASZNÁLD KI INGYENES ÉS BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI MÓDJAINKAT

Legfontosabb tudnivalók a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban:

  • Gyors: 1-2 perc alatt el tudod intézni. A biztonságos fizetési oldalon add meg bankkártyaszámodat, a kártya lejáratát és a 3 jegyű biztonsági kódot, és máris véglegesíthető a fizetés.
  • Ingyenes: nincs semmilyen plusz díja részedről, és nem is lesz.
  • Biztonságos: Bankkártya adataid teljesen biztonságban vannak. Partnerünk a Barion hitelesített, MNB engedéllyel rendelkező fizetési szolgáltató (MNB engedély száma :H-EN-I-1064/2013). Többek között a Jófogás.hu oldalon is a Barion szolgáltató biztosítja a bankkártyás fizetést.
Fizess bankkártyával: gyors, ingyenes és teljesen biztonságos
Fizess bankkártyával: gyors, ingyenes és teljesen biztonságos

KINEK HASZNOS A BANKKÁRTYÁS FIZETÉS?

Mindenkinek, aki szeretne gyorsan és diszkréten fizetni, nem akar a postással készpénzzel vesződni, stb.

Kiemelten javasoljuk a biztonságos bankkártyás fizetést továbbá:

  • Külföldi megrendelés során. Külföldön nem működik az utánvétes fizetés, így a legegyszerűbb módszer bankkártyával kifizetni a rendelést. Ez alapján akár aznap eltudjuk indítani külföldre a csomagot.
  • Csomagautomatába kért rendelés során is hasznos az oldalunkról indított bankkártyás előre fizetés, ugyanis csomagautomata esetében értelemszerűen szintén nincs utánvétes lehetőség. (Bár a csomagautomatánál a helyszínen is tudsz kártyával fizetni).
  • E-könyv rendelése esetén is ideális és célszerű a bankkártyás előre fizetés. Így még aznap el tudjuk küldeni a könyvet számodra.

A Barionnak saját, (a PayPal-hoz hasonló, nem bankkártyás) fizetési megoldása is van. Erre külön lehet regisztrálni náluk, azonban ez nem kötelező. Ha nem akarsz regisztrálni a Barion rendszerében, nyugodtan hagyd figyelmen kívül a Barion regisztrációra felhívó üzenetét. Bármennyiszer fizethetsz hagyományos bankkártyás fizetéssel a Barionon keresztül, regisztráció nélkül is.

Szintén fontos tudnod, hogy olyan szerződést kötöttünk a bankkártyás fizetést biztosító partnerrel amely alapján kizárólag a fizetéssel kapcsolatban az e-mail címedre küldenek egy üzenetet a fizetés sikerességéről.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS LÉPÉSEI

Az itt leírt lépéseket követve gyorsan és egyszerűen át tudod tekinteni, hogyan működik a bankkártyás fizetés a weboldalunkon.

1. Termékek kiválasztása, és hozzáadása a kosárhoz

Válaszd ki a terméket (vagy termékeket), és add őket a Kosárhoz az eddig megszokott módon. Hogyha szeretnél még egyéb termékeket is beletenni a kosárba, akkor a jobb felső sarokban a “Vásárlás folytatása”, vagy bármely menüpontra kattintva tudsz további termékeket is hozzáadni a kosárhoz.)

2. Számlázási és szállítási adatok megadása

Add meg szállítási és számlázási adataidat a korábban megszokott módon. Töltsd ki az adatokat értelemszerűen, és figyelj a pontos adatmegadásra, annak érdekében, hogy biztos megérkezzen majd a csomag Hozzád.

3. Bankkártyás fizetés kiválasztása, megrendelés elküldése

Válaszd ki a bankkártyás fizetést, és küldd el a megrendelést. Szinte bármilyen (Visa, MasterCard, Amex, stb.) kártyával tudsz nálunk fizetni. A Pénztár oldalon tehát válaszd ki “Bankkártyás fizetés” melletti jelölő négyzetet, majd kattints a “Megrendelés elküldése” gombra.

4. Bankkártya adatok megadása, tranzakció véglegesítése

A Barion biztonságos felületén add meg a bankkártya adataidat (a Barion felületén, a jobb oldalon). Az alábbi adatok megadására van szükség: bankkártyaszám, lejárat, CVC kód (ez a bankkártya hátulján szereplő 3 jegyű kód), e-mail cím. Ezután fogadd el a jelölőnégyzet kipipálásával az Általános Szerződési Feltételeket. (Ne aggódj, adataid teljes biztonságban vannak: bankkártya adataidat az MNB által előírt szabályok szerint biztonságosan kezeli a cég). Ezt követően kattints a “Fizetek” gombra.

Barion fizetés

A fizetés után, a Barion fel fogja kínálni, hogy regisztrálj a rendszerében. Fontos tudnod, hogy a bankkártyás fizetéshez NEM KELL REGISZTRÁLNOD A BARION-ON. Annyi előnye lehet, hogy a következő vásárlásnál nem kell majd újra megadni a kártyaadatokat. Amennyiben nem szeretnél regisztrálni, akkor jelöld be a “Nem szeretnék regisztrálni” jelölőnégyzetet a weboldalon, majd kattints a “Tovább” gombra.
Ellenőrizd a tranzakció sikerességét. Amennyiben a bankkártyád érvényes, elegendő a felhasználható egyenleged, és nem lépted túl a napi vásárlási limitedet, akkor a tranzakciót sikeresen végrehajtottad. A weboldalon egy visszaigazolást fogsz látni.

Gratulálunk sikeresen végrehajtottad a bankkártyás tranzakciót! Ezután nincs semmilyen további teendőd. Mind a megrendelésről, mind a sikeres bankkártyás tranzakcióról azonnal értesülünk mi is. Ezt követően összeállítjuk a csomagodat, és haladéktalanul küldjük az általad megadott címre.

Érték és minőség nagydíj Perfect Play

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Érték és minőség nagydíj Perfect Play
Nulla Vevői Kockázat

Nulla Vevői Kockázat

Ha nem válik be a termék, akkor kérdés nélkül, azonnal
visszafizetjük a rendelés összegét a teljes postaköltséggel együtt.

BEZÁR

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat

10% kedvezmény ha feliratkozol a hírlevelünkre

BEZÁR

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat