MENÜ

FIÓKOM

JOGI ZÁRADÉK

A jelen weblap böngészésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a weblap üzemeltetőjének, a Perfect Play Kft-nek a szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel. A weblap üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő átvételéhez vagy felhasználásához. A jelen feltétek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weblap üzemeltető cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is. Amennyiben weblapunk tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként napi 200.000 Ft + ÁFA, azaz napi kettő százezer magyar Forint + ÁFA összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes oldal tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket.  Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. – (C) 2012. (Perfect Play Kft. oldaltulajdonos)

Jogi nyilatkozat

Jelen weboldal oldal üzemeltetője a Perfect Play Kft. Postacím: 2100, Gödöllő, Domboldal utca 4. Az ügyfélszolgálat ezen a címen érhető el: info KUKAC potencianovelo-szerek.hu

A www. potencianovelo-szerek.hu teljes szöveges és grafikus tartalma, a hírlevél sorozatok,  (publikálásra való időpont nélkül), a letölthető tanulmányok és videók szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és a Perfect Play Kft. jogtulajdonát képezik.

A weboldalak mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást is. A weboldal tartalma csak abban az esetben használható fel, ha ahhoz a szerző (Biró László) írásbeli hozzájárulását adta. Ilyen esetekben a szerző neve (Biró Attila) és a forrás (www.potencianovelo-szerek.hu) kötelezően megjelenítendő.

A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás használati, közzétételi napi díja 200.000 Ft + ÁFA másolt oldalanként. A bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat.

Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Perfect Play Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért a Perfect Play Kft. nem vállal felelősséget az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

A Perfect Play Kft. fenntartja a jogot, hogy a potencianovelo-szerek.hu web-aloldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket bármilyen módon korlátozza vagy megszüntesse. A Perfect Play Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A weboldal, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott vagy grafikus anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a weboldal használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Perfect Play Kft. kifejezetten kizárja.

A Perfect Play Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy nyilvánosságra hozott tartalmakért, a Perfect Play Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A Perfect Play Kft. weboldalán található adatok, leírások, esetleges árlisták nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek, a Perfect Play Kft. hivatalos ajánlatot kizárólag személyes kapcsolatfelvétel után ad.

A weboldalon, hírlevekben, elektronikus tudásanyagokban szereplő tanácsokért, technikákért, útmutatások gyakorlati alkalmazásáért a Perfect Play Kft. semmilyen felelősséget nem vállal. Amennyiben komoly egészségügyi problémája van, mindenképp kérje ki szakorvos tanácsát.

Budapest, 2024. január 11.

21

BEZÁR

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat

10% kedvezmény ha feliratkozol a hírlevelünkre

BEZÁR

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat