MENÜ

FIÓKOM

SZEXUÁLIS SEGÉDESZKÖZÖK

NE KÖLTS RÁJUK SEMMIT, AMÍG NEM OLVASTAD EZEN CIKKEKET!

Szexuális segédeszközök gyakorlati tudnivalók

Régen egy amerikai riporter Tibetbe utazott meginterjúvolni egy idős és bölcs buddhista mestert.

Leültek teázni. A riporter ahelyett, hogy hagyta volna szóhoz jutni a mestert, ő kezdett beszélni. Dicsekedett, hogy mennyi mindent tud az életről és a világról.

Eközben a mester kitöltötte a teát a riporternek. Egyre csak töltötte. Egyre több és több lett a csészében, mígnem túlcsordult a peremén és elkezdett szétfolyni a padlón.

A riporter végre abbahagyta a beszédet, és meglepetten kérdezte a mestert: Mit csinálsz? Nem tudsz többet beleönteni a csészébe! Nem látod, hogy kifolyik a tea?

A bölcs mester ezt válaszolta: igen, pontosan. Az agyad ugyanolyan, mint ez a teáscsésze. Tele van információval és ötletekkel. Egyszerűen nem fér bele több dolog. Először ki kell ürítened az agyadat. Utána pedig hagynod kell befogadni az új információt.

Szexuális segédeszközök gyakorlati tudnivalók

Hogy jön ez a szexuális segédeszközök témához?

Arra akartam rávilágítani a fenti történettel, hogy hagyd befogadni az új információt. Kicsit nyiss felé. És tapasztald meg magad, hogy működik-e.

Ezen Cikksorozat egyik cikkében például részletesen írok a vibrátorról. Lépésről lépésre levezetem, hogy hogyan vetheted be az ágyban, és ez miért jó. Változatosságot visz a szexbe. Érdekesebb és izgalmasabb lesz tőle a szeretkezés. A rezgés révén különleges élvezetet tudsz okozni vele a barátnődnek. És így Ő könnyűszerrel tud eljutni az orgazmusig.

Légy óvatos is egyben! Ha nem jól használod a szexuális segédeszközöket, akkor fájdalmas sérüléseket is okozhatsz. Ezért javasoltam a címben, hogy olvasd el a segítő cikkeimet mindenekelőtt.

Egy szó, mint száz: hogyha érdekelnek a szexuális segédeszközök, ne hagyd ki ezeket a bejegyzéseket. Képbe kerülsz a szexuális segédeszközök biztonságos használatával. Megtanulod, hogy ezernyi módon tudnak segíteni az ágyban, és emlékezetessé teszik a szeretkezést. Ráadásul a barátnőd szemében izgalmas, különleges és odaadó szeretővé válsz majd.

Ez az egyedülálló Cikksorozat mindebben segít Neked:

Összes cikksorozatunk

1. Így okozz orgazmust a barátnődnek vibrátorral!

vibrátor játékok

BIRÓ LÁSZLÓ 2017.05.22.

vibrátor játékok

TÉNY: a nők 80%-a csak direkt csikló izgatással tud kielégülni. Ehhez pedig az egyik legjobb eszköz egy rezgős vibrátor. Tegyél egy próbát vele az ágyban!

2. Tényleg jobb a szeretkezés péniszgyűrűvel? Vajon érdemes kipróbálnod?

Péniszgyűrű használata

BIRÓ LÁSZLÓ 2017.03.02.

Péniszgyűrű használata

Erősíti az erekciót, és sok nőnek is tetszik. Azonban veszélyei is vannak, amelyekről érdemes tudnod. Átfogó, gyakorlatias elemzés a péniszgyűrűről!

3. Élvezetes és szorongás nélküli szex óvszerrel? Lehetséges!

Így élvezheted legjobban a szeretkezést óvszerrel

BIRÓ LÁSZLÓ 2019.04.12.

Így élvezheted legjobban a szeretkezést óvszerrel

Szeretnéd ugyanúgy élvezni az együttlétet óvszerben, mintha nélküle csinálnád? Akkor most figyelj: Bemutatom az óvszer gondok leküzdésének biztos receptjét!

4. Péniszpumpa hatásossága a mindennapi életben

Péniszpumpa

BIRÓ LÁSZLÓ 2014.07.11.

Péniszpumpa

Milyen százalékban működik a péniszpumpa a merevedés javítására? Péniszpumpa működési elve, veszélyei, alternatívái. Olvasd el teljes cikket!

TOVÁBBI FRISS BLOGBEJEGYZÉSEK A TÉMÁBAN

Érték és minőség nagydíj Perfect Play

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Érték és minőség nagydíj Perfect Play

BEZÁR

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat

10% kedvezmény ha feliratkozol a hírlevelünkre

BEZÁR

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat