MENÜ

FIÓKOM

Vibrátor az ágyban: vetélytárs a férfinek vagy hasznos segítség?

Biró László

Írta:

Biró László

Így fordítsd a vibrátort az előnyödre!

Tudd meg, hogyan segíthet a műpénisz: a cikkből kiderül
Műpénisz újszerű megvilágításban

A vibrátor használatának legfőbb célja, hogy segítsen a nőknek könnyebben elérni az orgazmust. Sokan gyakran mosolyognak, ha egy beszélgetés során szóba kerülnek olyan kifejezések, mint a „műpénisz”, „dildó” vagy „vibrátor”. Próbáljunk most ezen kicsit túllépni, és vizsgáljuk meg objektívebben a vibrátor-témát:

Tisztában vagy az alábbi meghökkentő számokkal?

   • A nők 53%-a, míg a férfiak 43%-a használt már vibrátort szex közben;
   • A rezgő dildót használó nők 80%-a partnerével együtt használta a műpéniszt;
   • A vibrátort használó nők 90%-a egyetért abban, hogy az eszköz javítja a kapcsolatát párjával (Forrás: Wikipedia)

Mindezek ellenére itthon a férfiak nagy része vetélytársként, ostoba szex játékként, esetleg „nevetség tárgyaként” tekint a vibrátorra.

Az alábbi cikkben bemutatom, hogy miért idejétmúltak és hibásak ezek a gondolatok. Eloszlatom a leggyakoribb kételyeket és tévhiteket a vibrátor, illetve a műpénisz és dildó kapcsán.

A cikk az előnyökre fókuszál: megtanulhatsz belőle egy-két nagyszerű fogást, amellyel még könnyebben okozhatsz kielégülést a barátnődnek

Mi a különbség a vibrátor illetve dildó (vagy műpénisz) között?

A vibrátor tulajdonképpen egy elemmel vagy kábellel működő rezgő műpénisz. A lényege, hogy használat közben rezeg, ezáltal erős szexuális izgalmat és orgazmust okoz a nőknek.

Különbség a műpénisz és a vibrátor használatában: a rezgés
Különbség a műpénisz és a vibrátor használatában: a rezgés

Míg a vibrátor rezeg vagy „vibrál”, addig ezzel ellentétben a dildó (vagy más néven műpénisz) nem képes erre. A műpénisz vagy dildó rezgés nélkül, szimplán az alakjával váltja ki a szexuális örömérzést a nők számára.

Ha gondolkoztál hasonló szexuális segédeszköz vásárlásán, akkor sokkal inkább a vibrátort javaslom a dildó / műpénisz helyett.

Ennek két fő oka van:

   1. A vibrátor bekapcsolás nélkül megfelel egy rezgés nélküli műpénisznek. Viszont ha bekapcsolod, rögtön vibrátorrá válik, azaz nyersz még egy funkciót.
   2. Az intenzív rezgés révén a vibrátor tud igazán segíteni a női orgazmus elérésében. (A dildó a rezgés hiánya miatt kevésbé segít).

Általában elmondható, hogy mindkét fajta eszköz biztonságos a szexuális érintkezés során.

Miért próbálj egy vibrátort az ágyban?

Korábbi, női orgazmussal foglalkozó cikkemből kiderült, hogy:

   • a nők lassabban jutnak el a csúcsra, mint a férfiak,
   • a nők kielégülését komplikáltabb elérni és több tényező is szükséges hozzá,
   • a nők 80%-a direkt csikló ingerlés réven tud a legkönnyebben eljutni a kielégüléshez.

Mi következik mindebből?

Az, hogy nekünk, férfiaknak jobban meg kell dolgoznunk kedvesünk orgazmusáért.

Gyakran hónapok vagy akár évek is eltelhetnek egy kapcsolatban úgy, hogy a nő nem éri el a közös szeretkezés során az orgazmust. Ez sajnos nagyon rossz dolog a kapcsolat mindkét résztvevője számára.

Emiatt egyáltalán nem szégyen (sőt, inkább elismerésre méltó!) minden eszközt bevetnünk a siker érdekében. Ez nyitottságot, pozitív hozzáállást, odaadást és erős szeretetet egyaránt jelez egy nő számára.

A női orgazmus elősegítésére tökéletes eszköz lehet egy vibrátor

Wikipedia: „A rezgő műpénisz gyakran segíti a nőket könnyebben és gyorsabban orgazmushoz és gyakran intenzívebb élményt okozhat, mint a kézi stimuláció önmagában”

A férfiak irányítani akarnak, és saját maguk szeretnének mindenáron orgazmust okozni barátnőjüknek – anélkül, hogy megértenék, hogy a női orgazmus nem minden esetben irányítható. Nemhogy a férfi, de gyakran a nő számára sem.

Azon férfiak, akik veszik a fáradtságot és tanulmányozzák a női testet és lelket egyaránt:megértik azt, hogy milyen nehéz adott esetben egy nő számára orgazmust okozni. Sok pasi „férfiatlannak” gondolja egy rezgő dildó alkalmazását, és „versenytársként” tekint rá.

Más férfi azt gondolja magában: „Én bőven vagyok olyan jó, hogy nincs szükség mellettem vibrátorra”.

Pedig itt NEM az a kérdés, hogy mennyire „jó” egy férfi.

Azt kellene szem előtt tartanunk, hogy mivel okozhatunk leginkább örömet a szeretett nő számára. Hogyha a férfi egyszer ezt megérti és elfogadja, akkor egy lépéssel közelebb kerül a barátnője kielégítéséhez.Ha a férfiak tudnák, hogy hány nő színleli az orgazmust, akkor sokkal inkább elfogadnák a vibrátor vagy a dildó használatát.

Összesen egy kis nyitottságra van szükség, ami megváltoztathatja a szemléletet. Gondolj a rezgő műpéniszre úgy, mint „extra ráadás” a barátnőd felhőtlen öröméért.

Ha egyetértesz a fentiekkel, akkor röviden bemutatom melyek a fő szempontok a megfelelő vibrátor kiválasztásában. (Mindenféle gyártótól, szexshoptól függetlenül, reklám mentesen).

Hogyan válassz vibrátort, ami valódi segítségedre lesz a barátnőd orgazmusában?

Rengeteg fajta rezgős műpénisz kapható interneten és szex boltokban egyaránt.

Dildók ezerféle típusban kaphatóak. Hogyan célszerű választani?
5 jól használható gyorstipp dildó vagy vibrátor választáshoz

A teljesség igénye nélkül ezek: klasszikus rúd vibrátorok, csiklóizgatók, G-Pont izgató műpéniszek, ánusz dildók, vízálló műpéniszek. Különböző anyagokból, mint például szilikon, fém, zselé, műanyag, gumi, és természetesen ezerféle méretben, különféle intenzitásokkal, sőt még távirányítós rezgős dildó is létezik!

Kicsit túlzás számomra…

És nehéz is a választás, főleg annak, aki először kerül kapcsolatba ilyesmikkel.

Érdekes módon azt vettem észre, hogy a szexshop-ok szinte rázúdítják ezt a hatalmas kínálatot az érdeklődőre. Aki így szinte elveszik a rezgő műpéniszek és dildók tengerében. 🙂

Nagyon kevesen próbálják ténylegesen elmagyarázni, hogy az egyes eszközök mire jók, és hogyan javasolt őket pontosan használni. Ezek a szexshopok jó eséllyel jelentősen növelhetnék a vibrátorok forgalmát, ha több időt szánnának magyarázatokra…

Mindenesetre, én adok itt egy pár hasznos gyakorlati tanácsot, természetesen a legfőbb célt szem előtt tartva: a közös szeretkezés során a női orgazmus elérését.

Nézzük röviden, hogy mire figyelj vibrátor választásnál:

Azt már korábban javasoltam, hogy NE sima műpéniszt vagy dildót válassz, hanem rezgős fajtát. Ez utóbbi segítségével tudod könnyebben orgazmushoz juttatni a barátnődet: ugyanis a nők 80%-ának direkt csiklóizgatásra van szüksége az orgazmushoz.

Nézzük meg, milyen további szempontokra figyelj:

   • Csikló vagy rúd vibrátor: Itt érdekes módon a rúd vibrátort javaslom, ezzel kicsit ellentmondva a korább leírtakban saját magamnak. Miért? Ugyanis a rúd vibrátorok a rezgés által éppolyan alkalmasak csiklóizgatásra, mint a „csak csiklóizgatók”. Így 2 eszközt nyersz egy csapásra, ugyanis a rezgős rúd vibrátort hüvelyi izgatásra is lehet majd később használni.
   • Interneten vagy szex-boltban: Én a fizikai boltot javaslom. Általában segítőkészek és normálisak az eladók, és nincs miért szégyenkezni. Viszont a hatalmas előny, hogy meg tudod nézni élőben melyik eszközt tudod elképzelni majd az ágyban, ki tudod próbálni a vibrálását, meghallod, hogy esetleg túl hangos-e, stb.
   • Milyen anyag legyen: itt sokféle tanácsot lehetne adni, én itt is az egyszerűségre törekszem. Szerintem válaszd az egyszerű szilikonból készültet. Ezek bőrbarát anyagból vannak, kellemes a nőknek az érzetük, jól vezetik a vibrációt és könnyen tisztíthatóak.
   • Méret: Nem kell óriási, azok inkább nevetségesek és amúgy sem élvezetesek a legtöbb nő számára. A 16-20 cm hosszút javaslom: vedd figyelembe, hogy valahol majd meg is kell fogni – ennyivel máris rövidül majd az eszköz…
   • Állítható intenzitás: Olyan vibrátort válassz, amelynek változtatható az intenzitása. Nem lehet tudni, hogy a barátnődnek milyen erős rezgés jön be. Ezért jó, ha pár fokozatot lehet állítani a rezgésen majd.

Összesen ennyire elég figyelned a vibráló műpénisz beszerzésénél. Nem kell túlbonyolítani mindenféle egyéb dolgokkal, kiálló ágakkal-bogakkal, távirányítós kütyükkel, stb.

Menj el nyugodtan egy szex boltba, és válassz bátran fenti szempontok alapján. A vásárlás során szerezz be egy jóféle vízbázisú síkosító krémet is – a vibrátor használata során ez elengedhetetlen lesz. (És tényleg ne aggódj, semmi gond nem lesz, több száz – ezer ember vásárolt már szex shopban dildót vagy rezgő műpéniszt).

Miután megvetted, érdemes lesz majd szappanos vízzel lemosni és letörölgetni. Ez természetesen később a használat után is szükséges lesz majd.

A fő kérdés: hogyan vesd be a vibrátort az ágyban?

Még egyszer a teljes megnyugtatásodra: abszolút normális dolog a vibrátor használata az ágyban. A statisztikák szerint a nők 53%-a használt már vibrátort, és ebből 75-80% el is jut a csúcsra használatával (lásd a szürke ötven árnyalata című filmben 🙂 ).

Ráadásul a vibrátort használó nők 80%-a a partnerével együtt próbálta ki. Tehát valóban semmi ok az aggodalomra.

A válaszom arra a kérdésre, hogyan vezesd elő a vibrátort: Kommunikáció.

A legnagyobb probléma tapasztalataim alapján általában a kommunikáció. (Illetve a kommunikáció hiánya).

Gondolj bele az alábbi tipikus helyzetbe:

Megkérdezed a barátnődtől:

„Hogyan szeretnéd csinálni?”

A válasz általában valami ilyesmi:

„Bárhogy, nekem mindenhogy jó…”

Ahelyett, hogy elmondaná, hogy valóban mit és hogyan élvez a legjobban.

Javaslatom a következő:

Mondd meg neki egyszerűen, hogy beszereztél egy izgalmas rezgős műpéniszt, mert szeretnéd egy újfajta módon boldoggá tenni. A nők többsége látta a Szürke ötven árnyalata című filmet – hivatkozhatsz rá, hogy az ott látottak alapján tehetnétek ti is egy izgató és szexi kísérletet.

Amit megtanultam az életben: a legrosszabb esetben egy „Nem”-et kaphatsz válaszul egy kétesélyes kérdésre. És a „Nem” csak a kezdet, ami bármikor megváltozhat…

Másrészről pedig a nők megfelelően ellazult, kellemes lelkiállapotban egy ilyen kérdésre sokkal inkább mondanak igent. És ekkor már nyert ügyed van!

Vibrátor akcióban: így okozz elsöprő orgazmust a barátnődnek

Ha benne van a barátnőd a dologban, akkor az alábbiakra figyelj a „bevetés” során:

   • Előjáték: Ne ess neki rögtön a barátnődnek a rezgős dildóval. Fektess hangsúlyt a kellő minőségű előjátékra, így beindítod a szexuális gerjedelmét. (Részletesebben erről a témáról a női orgazmussal foglalkozó cikkemben olvashatsz).
   • Első érintések a vibrátorral: nagyon fontos a fokozatosság elve. Kapcsold be a rezgést a legkisebb fokozatra. Először simogasd lassan a barátnődet a vibrivel a nyakánál, mellénél, combjainál. Szánj erre elegendő időt, hadd ismerkedjen a vibrátor érzetével. Ily módon felkorbácsolod a vágyait és szinte követelni fogja a továbbiakat.
   • Síkosíts, és lassan térj a lényegre: itt az ideje bevetni a síkosítódat. Ez elengedhetetlen, ugyanis a vibráló dildó folyamatos rezgése síkosítás nélkül rendkívül irritáló, és nagyon hamar kidörzsöli az érzékeny részeket. Továbbra is a legenyhébb fokozaton rajzolj köröket a vaginája környékén egyre kisebb átmérőben. Közben a szabad kezeddel továbbra is simogasd finoman a melleket. A nők ilyenkor már annyira be vannak indulva, hogy szinte könyörögnek egy megváltó orgazmusért.
   • Csikló érzéki izgatása: lassan helyezd a vibrátor a csiklóra. Nagyon finoman érintsd oda, nem szabad erősen rányomni. Közben figyeld a reakcióit, egy-egy halk kérdéssel érdeklődj, hogy minden rendben van-e. Ha fenti lépéseket követted, és nem siettél el semmit, akkor egy fantasztikus szexuális élményben lesz része!
Használd fenti egyszerű vibrátor útmutatót a barátnőd kielégülésért!
Használd fenti egyszerű vibrátor útmutatót a barátnőd kielégülésért!

A nők túlnyomó többsége ennyitől egészen biztosan eljut a csúcsra. (Természetesen ne felejtsük el a női lélek rejtelmeit, a megfelelően biztonságos és laza lelkiállapotot sem: ezek is befolyásolják az orgazmus létrejöttét).

Ha szeretnéd még fokozni, és maximálisan extra élményt nyújtani a barátnőd számára, akkor az aktus során is vesd be a vibrátort!

Miért jelenthet nagy segítséget a vibrátor vagy dildó?

Biztos próbáltad már kézzel izgatni a barátnőd csiklóját szex közben. Ha igen, akkor tapasztalhattad, hogy nem olyan könnyű a dolog.

A férfiakat nagyon próbára teszi egyszerre megtartani az adott pózt, fenntartani a pénisz merevségét, folytatni az aktust, és még kézzel is megfelelően csinálni a simogatást. Mindezt tetézi, hogy a nők nagy része úgy tud csikló orgazmushoz jutni, hogy ugyanazon a ponton, ugyanolyan erősséggel és ugyanolyan ritmusban van izgatva a csiklója.

Ez iszonyú nehéz.

Ilyenkor jön nagyon jól a vibrátor: szex közben csak oda kell tartani a barátnőd csiklójához a rezgő műpéniszt. És a többi már megy magától -> az orgazmus nagyon nagy eséllyel be fog következni.

A vibrátor mellé ajánlok egy további titkos segítséget…

Annak érdekében, hogy:

   • Csak a barátnőd örömére tudj fókuszálni, illetve
   • Ne kelljen a pénisz merevségének megtartásával foglalkozni:

Próbáld ki a Tornado+ potencianövelőt.

A vibrátor mellé kiegészítésként ajánlom a Tornado+ potencianövelőt

Merevedési zavarok ellen próbáld ki a Tornado+ potencianövelő kapszulát. Egészséges férfiak is bátran használhatják. A Tornado különösen hatásosan segíti a kemény erekció fenntartását a szeretkezés teljes ideje alatt.

A Tornado+ a kategóriájában az egyik legerősebb megoldás. Biztonságos, engedélyezett és kimagaslóan hatásos vény nélkül kapható gyógynövényes potencianövelő termék. Az összes szükséges magyarországi dokumentációval, és OGYÉI hatósági notifikációval rendelkezik.

Villámgyorsan hat és hihetetlenül feldobja a szeretkezést: Tornado+

Tornado+ a legerősebb potencianövelőnk
Tornado+ a legerősebb potencianövelőnk

Élvezd felszabadultan a szeretkezést a Tornado+ segítségével:

 • Elképesztő merevedést eredményez a szeretkezés teljes ideje alatt
 • Önbizalmadat rendkívüli módon megerősítheti
 • Kápráztasd el a lányokat: nyugodtan belekezdhetsz egy második menetbe is
 • Ha nincs erekciós problémád, akkor is látványos lesz a különbség

A Tornado+ korábbi férfi vásárlóink 90-95%-ánal teljes mértékben beválik. Elégedett, visszatérő vevőink aránya a Tornado+ termékünk esetében kiemelkedően magas.

Én teljesítménykényszer miatt blokkolok le, pedig nincs semmi baj a teljesítményemmel. És fizikailag is oké vagyok. Ez egy ilyen agyi hülyeség. DE ahogy a Tornado+-ot bevettem, egy óra múlva elkezdtem a barátnőmmel sexelni és nagyon meglepődtem. Miután feláll, erősen tartja magát. Hiába jutott eszembe, hogy közben mi van ha összemegy, ez bizony nem akart. Nagyon jó. Szóval használt, csak ajánlani tudom

Legális a Tornado+ potencianövelő?

A Tornado legálisan megvásárolható, OÉTI által bevizsgált, biztonságos étrendkiegészítő. A termék hatósági engedélye ellenőrizhető az OÉTI étrend-kiegészítő listában.

 • Magyarországon hivatalosan engedélyezett termék.
 • Kizárólag növényi összetevőket tartalmaz, amelyek nem ártalmasak az egészségre.
 • Mellékhatása enyhe, vagy teljesen elhanyagolható.
 • Internetről biztonságosan, legálisan és engedélyezetten megrendelhető.

A Tornado+ az egyik legismertebb, piacvezető étrend-kiegészítő potencianövelő a hazai piacon.

Miért érdemes minket választanod?

Kedvesség, segítőkészség, szakértelem: Perfect Play Kft.
Kedvesség, segítőkészség, szakértelem: Perfect Play Kft.

Cégünk, a Perfect Play Kft. Magyarország vezető potencianövelő szállítója 2012. óta. Hisszük, hogy a szexuális teljesítmény és annak növelése olyan összetett kérdéskör, amely kiemelkedő szakértelmet, empátiát és segítőkészséget igényel.

A honlapon elérhető minőségi termékeket akár mobilról is könnyedén megrendelheted. Ne aggódj, diszkrét csomagolásunknak köszönhetően akár lakcímedre/munkahelyedre is kérheted a szállítást. A Nulla Kockázat Garanciával pedig biztosra mész. Ha valamiért nem válik be a termékünk, visszafizetjük a megrendelésed teljes összegét, szállítási költséggel együtt.

Összegzés

Gratulálok, eljutottál a közel 2,000 szóból álló cikk végére! Mostanra sokkal többet tudsz a témáról a férfiak minimum háromnegyedénél.

A bejegyzésből megismerhetted a különbséget a vibrátor, illetve a dildó vagy műpénisz között. Más megvilágításba került a vibrátor szerepe: a helyes cél, hogy félretéve az egónkat, a barátnőnk szexuális örömére fókuszáljunk. Ehhez pedig csak egy kis nyitottságra és pozitív szemléletre van szükség.

Hasznos útmutatót kaptál a „rezgő dildó” helyes kiválasztásáról, majd gyakorlatias és követhető tanácsokat olvashattál arról hogyan kommunikáld a vibrátor kipróbálását a barátnődnél. Végezetül pedig megtudtad azt is, hogyan vesd be az ágyban a rezgő műpéniszt barátnőd mindent elsöprő orgazmusáért.

Miért ne próbálnád ki a fentieket? Csak nyerhetsz velük! Ezáltal megerősödhet, és még szorosabbá válhat kapcsolatod a kedveseddel.


A maximális sikerért próbáld ki a vibrátor mellé a Tornado+ potencianövelőt:

Olvass további érdekes cikkeket itt:

Oszd meg ha hasznosnak találtad a cikket!

Email »
Facebook »
Twitter »

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

BEZÁR

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat

10% kedvezmény ha feliratkozol a hírlevelünkre

BEZÁR

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat