MENÜ

FIÓKOM

Orgazmus a barátnődnek BÁRMIKOR?

Biró László

Írta:

Biró László

3 titkos összetevő, amelyet a férfiak 99%-a nem alkalmaz (pedig a női orgazmus szinte garantált ezekkel)

A női orgazmus kapcsán tudatlanok a férfiak
A legtöbb férfi NEM TUDJA, hogy mitől függ a női orgazmus

Az alábbi beszélgetés Zolival, egy régi jó barátommal zajlott le pár hónappal ezelőtt. Gyakran beszélgetünk egy-két üveg sör mellett. Ilyenkor a szokásos tréfálkozáson kívül komolyabb dolgok is szóba kerülnek.

Most került azonban szóba először a szexualitás és a nők orgazmusának témaköre.

Kicsit megdöbbentem azon, amit hallottam tőle. (A beszélgetésnek a lényegi részét idézem, Zoli beleegyezésével):

Laci: Minden rendben nálatok otthon Zitával a magánélet terén?

Zoli: Igen, még 5 év után is!

Egyetlen dolog zavar csak kicsit, hogy Zitának nem mindig sikerül elmennie… Sőt, sajnos egyre ritkábban.

L: Milyen érzés volt, amikor utoljára valódi orgazmust okoztál neki?

Z: Fantasztikus, nagyon büszke voltam magamra! Örültem neki, hogy összejött! Sajnos ritkán tudjuk megismételni… Nem igazán tudom, hogy mitől függ ez nála…

L: De akkor jól sejtem, hogy fontosnak érzed, hogy eljusson a csúcsra szex közben?

Z: Igen abszolút! Bármit megadnék ezért. Szeretnék örömet szerezni számára. Szeretném Őt mindig boldognak és kielégültnek látni…


Ez a beszélgetés ihletett arra, hogy megpróbáljak segíteni

Telnek a hónapok, az évek. Együtt vagyunk, szeretkezünk a barátnőnkkel vagy feleségünkkel. Azonban nem tudjuk igazán, hogyan okozhatunk neki valódi örömérzést, azaz orgazmust.

Pedig nem kellene, hogy így legyen. Számos módszerrel tudod a csúcsra juttatni a nőket! A bejegyzésben részletesen bemutatom az alábbiakat:

 • Mi az a 3 legfőbb probléma, amelyek miatt a hölgyeknek nincs orgazmusa;
 • Milyen lelkiállapotban kell lennie partnerednek, hogy könnyebben eljusson a csúcsra (és hogyan tudod ezt elérni)
 • 3 olyan titkos összetevő, amelyeket tetszőlegesen és kötetlenül alkalmazhatsz az együttlét során, amelyekkel könnyedén hozzásegítik a barátnődet a kielégüléshez (ezek segítettek később Zoliéknak is)

Érdemes rászánni az időt ennek a cikknek az elolvasására: alapjaiban változtathatja meg a szexuális életedet (és természetesen a barátnődét is).


Mi történik a nők orgazmusa során?

A nők kielégülése a test egészét érintő folyamat. A kismedencében kitágulnak az erek és alhasi vérbőség keletkezik. A vérnyomás megemelkedik, a szívverés akár duplájára gyorsul. A női nemi szervek (nagyajkak, kisajkak és csikló) jelentősen megduzzadnak. Az erek tágulásával együtt egyre több folyadék lép ki a testből: emiatt jön létre az intenzív nedvesedés a beteljesülés előtt.

Kevesen tudják, de a női agy is jelentős részt vállal az orgazmusból. A kéjérzet során az agyban csökken az oxigén szint, és felszabadulnak a szexért felelős agyidegmagvak: majd ezek irányításával jön el a női kielégülés.

A női kielégülés során a hüvely és a körülötte található izmok önkéntelenül összehúzódnak, majd elernyednek. A hölgyek orgazmusa átlagosan kb. 20 másodpercig tart.

Megdöbbentő orgazmus statisztikák

Nézzük át a legfőbb okokat miért nincs orgazmusa a nőknek
Genetikai különbségek férfi és nő között: a nőknek tovább tart elérni az orgazmust

Tudtad, hogy a női csiklóban több mint 8,000 idegvégződés van?

A Wikipedia által közölt kutatások szerint, a nők 80%-ának a csikló direkt izgatására van szükség, hogy eljussanak az orgazmushoz.

A felmérések alapján a nők 83%-a jut el a csúcsra, amikor a partner szájjal izgatja a csiklóját. Ezzel szemben a normál szeretkezés során csak a nők 19%-a éri el az orgazmust.

Tehát máris megdőlt a mítosz, hogy a pénisszel lehet legkönnyebben kielégíteni a nőket…

 

 

 

Az orgazmus genetikai különbsége férfiak és nők között

Sok területen ismerjük a különbségeket férfiak és nők között. Például:

 • fizetésekben,
 • házimunkában,
 • de amit mindenki elfelejt (vagy nem is tud róla): a „csúcsra jutás” képességben is komoly különbségek vannak.

A nőknek átlagosan 13 perccel több időre van szükségük az orgazmus eléréséhez a férfiaknál.

Ezekből szinte már következik is, hogy miért jutnak el ritkábban a csúcsra…

3 legfőbb tényező: avagy ezért ritkább a női orgazmus

1. Genetikai különbség

A férfi hamarabb „túlesik” a szeretkezésen, normál esetben pár perc alatt eljut az orgazmusig.

Ez alapjában véve NEM a férfiak hibája. Ilyen a genetikai felépítésünk.

Ha megfigyeled, a természetben az állatoknál pár másodpercig tart a közösülés: ugyanis az elsődleges cél a fajfenntartás. Az embereknél sem volt másképp a kezdetekkor. Annyi változott az idők folyamán, hogy elkezdtük az élvezet, és a kölcsönös orgazmus miatt többet várni a szeretkezéstől.

A lényegen mindez sajnos nem változtat:

Pár percnyi szeretkezéssel töltött idő egész egyszerűen nem elég a női orgazmus eléréséig.

Hogyha nem fordítasz kellő figyelmet az együttlét megfelelő hosszára, akkor a barátnőd nem jut el a csúcsra. Ugyanis egyszerűen nincs elég ideje eljutni odáig.

2. A férfi téves feltételezései és figyelmetlensége

A férfiak oldaláról a legfőbb gond, hogy nem törődik eleget a nővel.

„A legtöbb férfi azt hiszi, hogy amit ösztönösen csinál, az biztosan jó a nőnek is. Sajnos ez legtöbbször nem igaz.”

Sokan azt is gondolják, hogy a normál közösülés teljesen elegendő a nőknek a kielégüléshez. Szerencsére Te már láttad a statisztikákat, és tudod, hogy ez nem igaz.

3. Női félelmek

Meglepő lehet a férfiak számára, de a nőknek is lehetnek félelmeik és lelki gátjaik. Ezek a leggyakoribbak:

 • Testalkat miatti félelmek: A nők sem mindig érzik magukat szexinek meztelenül. Ennek akár egy-két kiló súlyfelesleg vagy bármi más apróság is lehet az oka. Ez megnehezíti az orgazmus készségét és a szex felhőtlen élvezetét.
 • Stressz: a stressz az élet velejárója. Azonban a nőknek is nehéz elengedni magukat egy stresszes munkanap után. Stresszesen, munkahelyi vagy egyéb problémákra gondolva sokkalta nehezebb a csúcsra jutniuk.
 • Teljesítménykényszer: furcsa lehet ezt egy férfinek hallani, de a nők esetében is létezik teljesítménykényszer. Sokszor sajnos mi férfiak „tesszük rájuk” a terhet. A teljesítmény alapú világban általában azt akarjuk, hogy minden szex orgazmussal érjen véget a barátnőnk számára is. És pont emiatt sokszor számára nincs orgazmus.

Ne aggódj, mindenre megvan a megoldás! Megmutatom, mit tehetsz a női félelmek és mentális gátak ellen.


Beteljesülés a barátnődnek varázsütésre: ezeket kell tenned hozzá!

Hogyan készítsd elő a terepet?

Az előző részben olvashattad, hogy bizony a nőknek is vannak félelmeik és gátlásaik. Ahhoz, hogy a barátnődnek nagyobb eséllyel legyen orgazmusa, meg kell tanulnod segíteni ezeket csökkenteni illetve megszüntetni.

Női orgazmus varázsütésre: kövesd az itt leírt tanácsokat
Tanuld meg, hogyan okozhatsz könnyedén orgazmust a nőknek!

Egy nőnek az orgazmushoz szüksége van biztonságérzetre. Emellett és ezzel együtt éreznie kell, hogy mennyire kívánatosnak tartod őt.

A hölgyek orgazmusának kulcsa az, hogy kellőképp relaxált legyen, és csak élvezetekre tudjon fókuszálni.

Az alábbiakat tedd ezek érdekében (a szeretkezés előtt):

 • Teremts biztonságos és egyben érzéki hangulatot: Sötétíts be, gyújts meg pár gyertyát és tegyél be lassú, nyugtató hatású zenét. Tudom, hogy elcsépeltnek hangzik, mégis működik! A zene és a gyertyafény megnyugtatja a központi idegrendszert és hatékonyan csökkenti a stresszt.
 • 15 perc masszázs, ami csodát tesz: masszírozd meg a nyakát és a hátát. Ezzel fokozod a biztonságérzetét, és még jobban el tudja engedni magát. A masszírozás ne legyen túl erős, inkább simogató. Fontos, hogy lassan csináld.
 • Közben bókolj gyakran: mondd el neki többször, hogy mennyire tetszik neked. Ne csak általánosságban beszélj erről, hanem emeld ki azokat a részleteket, amelyekért valóban odavagy. Például milyen gyönyörű bársonyos a bőre, csodálatos a hajának az illata. Legyél specifikus! Ezáltal eléred, hogy valóban szexinek és kívánatosnak érzi magát.

+1 extra tipp:

Olyan alkalmakkor, amikor a barátnőd optimális hangulatban van (kipihent és vidám), beszélgess vele intimebb témákról. Kérdezd meg tőle játékosan, hogy mitől érzi magát ellazultnak, relaxáltnak és kellemesen az ágyban? Mitől függ ez nála?


Így maximalizáld a női orgazmus esélyét a szeretkezés alatt

Most 3 nagyon hasznos szeretkezési tippet fogok adni.

Nem azt mondom, hogy folyton csak ezeket és pontosan ilyen sorrendben csináld. Az túlságosan erőltetett lenne, és elvenné a szeretkezés spontaneitásából.

Ehelyett inkább azt mondom, hogy alkalmazz ezek közül egyet-kettőt bármikor a szeretkezéseitek során. Ezen tippek segítségével JELENTŐSEN megnöveled partnered orgazmusának az esélyét.

1. Előjáték idejének megduplázása

Hogyan tudod legyőzni a férfi és nő között fennálló „orgazmus genetikai különbséget”? Úgy, hogyha nem csak a közösülésre koncentrálsz.

Íme, az első szeretkezési tanácsom:

„Lassítsd le az időt.”

Az előjáték idejének megduplázása nemcsak a párod kielégülésének valószínűségét növeli, hanem a kapcsolat minőségét is rendkívüli módon javíthatja.

Időzz el a csókolózásnál, simogatásnál SOKKAL TÖBBET, mint eddig valaha. Én azt javaslom, hogy duplázd meg azt az időt, amit eddig erre szántál!

Csókolgasd a nyakát, hajtövét, a vállát. Simogasd és cirógasd a karjait és a combjait.  Ily módon sokkal könnyebben eléred, hogy készen álljon egy mindent elsöprő az orgazmusra.

2. A helyes orális izgatás a női orgazmusért

Egy lépéssel még tovább. Én szeretem már ennél a pontnál eljuttatni a barátnőmet az orgazmushoz.

Tudom, hogy mostanában divat a szakáll. Azonban sok nőt irritál az arcszőrzet, és sokszor emiatt nem tudnak eljutni a csúcsra. Tehát ha lehetséges, borotválkozz meg előtte alaposan.

Emlékezz arra, amit korábban írtam: a nők 80%-ának direkt csikló izgatásra van szüksége, hogy eljusson a csúcsra.

 

A legtöbb férfi ott rontja el, hogy túlságosan erősen használja a nyelvét. Figyelj arra, hogy nagyon finom legyél (emlékezz 8,000 idegvégződés található a csiklóban!)

Apró csókokkal indíts, és ne a csiklónál, hanem a combtöveknél kezd az izgatást. Fokozatosan és lassan haladj a csikló felé, elidőzve a nagyajkaknál. Kerüld a kinyújtott nyelvvel való szurkáló mozgást – ez fájdalmat okozhat. A nyelvedet finoman, lazán tartsd és körkörösen mozgasd.

Legfontosabb azonban, hogy NE az orgazmuson legyen a fő fókusz. Te is engedd el magad, és élvezd a dolgot. Hidd el, ezt meg fogja érezni a barátnőd is. És ezzel leveszed azt a teljesítménykényszert, amitől nincs orgazmusa.

És érdekes módon pont ezzel segítesz neki legjobban egy csodálatos beteljesülés elérésében.

3. A legjobb szex pozíció a nők gyönyöréhez

Az úgynevezett „Coital Alignment Technique” (CAT) vagy magyarul a „Kiegyenlített Közösülési Módszer”. Ezen szex pozíció alkalmazásával egyes felmérések szerint a nők 73%-a eljut az orgazmushoz.

Azért annyira jó ez a módszer, mert teljeskörű és folyamatos direkt ingerlést biztosít a csikló számára.

Saját, személyes gyakorlatom alapján is ez a legjobb és legbiztosabb módszer az együttlét alatt a női orgazmushoz.

Misszionárius póz továbbfejlesztett változata a női orgazmusért
CAT tecnhika: ez a legjobb módszer. Tulajdonképpen a CAT egy továbbfejlesztett misszionárius póz

Hogyan csináljátok a CAT pozíciót?

 1. Vegyétek fel a hagyományos misszionárius pozíciót (nő alul, férfi felül)
 2. Kérd meg a barátnődet, hogy zárja össze a combjait
 3. Csússz kicsit feljebb, úgy hogy a csípőcsontod a nő csípőcsontja felett legyen
 4. A péniszedet NE a hagyományos módon előre és hátra mozgasd, hanem felfelé és lefelé
 5. Amikor Te lefelé tolod a csípődet a barátnőd tolja felfelé. Amikor középen összeértek, akkor finoman egymáshoz dörzsölődnek a csípőitek.

A cél, hogy minél függőlegesebb legyen a behatolás szöge. Ha jól csinálod, akkor a CAT technikával pontosan a csikló tövét tudod ingerelni a szeretkezés során.

A Coital Alignment Technika (CAT) egy nagyszerű módszer, amivel a normál közösülés során is nagy eséllyel kielégülést tudsz elérni a barátnődnél.

Ez a technika nehéz.

Készülj fel: extra kitartást fog igényelni Tőled. Mivel ez a pozíció kevésbé stimulálja a hímvesszőt, ezért előfordulhat a merevedés csökkenése, és a pénisz lankadása.

A CAT pozíció kiegészítéseként ajánlom a Tornado+ potencianövelő alkalmazását

Merevedési zavarok ellen próbáld ki a Tornado+ potencianövelő kapszulát. Egészséges férfiak is bátran használhatják. A Tornado különösen hatásosan segíti a kemény erekció fenntartását a szeretkezés teljes ideje alatt.

A Tornado+ a kategóriájában az egyik legerősebb megoldás. Biztonságos, engedélyezett és kimagaslóan hatásos vény nélkül kapható gyógynövényes potencianövelő termék. Az összes szükséges magyarországi dokumentációval, és OGYÉI hatósági notifikációval rendelkezik.

Villámgyorsan hat és hihetetlenül feldobja a szeretkezést: Tornado+

Tornado+ a legerősebb potencianövelőnk
Tornado+ a legerősebb potencianövelőnk

Élvezd felszabadultan a szeretkezést a Tornado+ segítségével:

 • Elképesztő merevedést eredményez a szeretkezés teljes ideje alatt
 • Önbizalmadat rendkívüli módon megerősítheti
 • Kápráztasd el a lányokat: nyugodtan belekezdhetsz egy második menetbe is
 • Ha nincs erekciós problémád, akkor is látványos lesz a különbség

A Tornado+ korábbi férfi vásárlóink 90-95%-ánal teljes mértékben beválik. Elégedett, visszatérő vevőink aránya a Tornado+ termékünk esetében kiemelkedően magas.

Én teljesítménykényszer miatt blokkolok le, pedig nincs semmi baj a teljesítményemmel. És fizikailag is oké vagyok. Ez egy ilyen agyi hülyeség. DE ahogy a Tornado+-ot bevettem, egy óra múlva elkezdtem a barátnőmmel sexelni és nagyon meglepődtem. Miután feláll, erősen tartja magát. Hiába jutott eszembe, hogy közben mi van ha összemegy, ez bizony nem akart. Nagyon jó. Szóval használt, csak ajánlani tudom.

Összegzés (tanulságok)

Először is gratulálok a kitartásodhoz, hogy végigolvastad ezt a hosszú és nem mindennapi cikket.

Hasznos és mély igazságokat tudhattál meg a női orgazmusról, amelyeket a férfiak 99%-a egyszerűen nem ismer. Átvettük a nők orgazmusának biológiai és lelki hátterét, megismerted az „orgazmus genetikai különbségeit” férfiak és nők között, illetve a 3 legfőbb mentális gátat, amelyek miatt leggyakrabban nem sikerül a hölgyeknek a kielégülést elérni.

Azonnal használható tanácsokat kaptál arra, hogyan teremts biztonságérzet a nő számára, és hogyan indítsd be az izgalmi állapotát. Megtanulhattad az „idő lelassítása” technikát és ennek kiemelt fontosságát. Végezetül három igen hatékony, a szeretkezés során rögtön bevethető módszert ismertél meg partnered csúcsra juttatásának érdekében.

Azt javaslom, hogy minél előbb kezdd el alkalmazni az itt leírt segítő tanácsokat a gyakorlatban is. Nem túlzás: ezekkel alapjaiban változtathatod meg saját és barátnőd nemi életét is.

Miért érdemes minket választanod?

Cégünk, a Perfect Play Kft. Magyarország vezető potencianövelő szállítója 2012. óta. Hisszük, hogy a szexuális teljesítmény és annak növelése olyan összetett kérdéskör, amely kiemelkedő szakértelmet, empátiát és segítőkészséget igényel.

A honlapon elérhető minőségi termékeket akár mobilról is könnyedén megrendelheted. Ne aggódj, diszkrét csomagolásunknak köszönhetően akár lakcímedre/munkahelyedre is kérheted a szállítást. A Nulla Kockázat Garanciával pedig biztosra mész. Ha valamiért nem válik be a termékünk, visszafizetjük a megrendelésed teljes összegét, szállítási költséggel együtt.

Próbáld ki a Tornado+-t a hosszabb, és erőteljesebb szeretkezésért:

Olvass további érdekes cikkeket itt:

Oszd meg ha hasznosnak találtad a cikket!

Email »
Facebook »
Twitter »

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

BEZÁR

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat

10% kedvezmény ha feliratkozol a hírlevelünkre

BEZÁR

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat