MENÜ

FIÓKOM

Élet a tesztoszteron növelő kúra után

Biró László

Írta:

Biró László

Hogyan nyerte vissza Péter a férfiasságát és szeretkezett napi 3-szor?

Pár hónapja találkoztam Péterrel, egy 25 éven keresztül aktívan bodybuildinggel foglalkozó, régi testépítő barátommal… Aki a nemi vágy teljes hiányára, és komoly merevedési gondokra panaszkodott. Ezek a tesztoszteron kúra miatt alakultak ki nála.

Ha valaha is használtál, vagy használni szeretnél tesztoszteron növelőt akkor vigyázz, nehogy hasonlóan, (vagy még rosszabbul) járj!

Tesztoszteron növelés: hogyan úszd meg a kúra utáni hormoncsökkenést, és a tartós merevedési zavarokat?
Tesztoszteron Növelés vs. Impotencia. Mit tudsz tenni?

 

A bejegyzésben részletesen bemutatásra kerül:

 • hogyan maximalizáld a tesztoszteron növelők hatását,
 • hogyan minimalizáld a kúra utáni negatívumokat, (és indítsd be saját szervezeted motorját),
 • hogyan erősítsd meg szexualitásodat, és élvezd újra az együttlétet.

A sztori

Péter többféle készítményt kipróbált a tesztoszteron szint növelésére, hogy fokozza izomerejét és izomtömegét. Ezek a tesztoszteron növelési kúrák segítettek elérni a célját: jelentősen és ugrásszerűen növelte izomzatát.

A kúra után azonban fáradtságra, ízületi fájdalmakra és hízékonyságra panaszkodott. Sokkal rosszabbul ment az edzés. Járt orvosnál is, aki megerősítette, amit sejtett: a problémáit a nem megfelelően végrehajtott tesztoszteron kúra okozta.

Nem először hallottam erről a komoly problémáról tesztoszteron fokozót használó testépítőktől

Péter végül néhány év „fent és lent” helyzet után visszaszerezte és stabilizálta korábbi (majdnem) csúcsformáját. Egyúttal merevedési zavarai is megoldódtak a cikkben használt módszer segítségével.

Hogyan kezdődik el a tesztoszteron növelők használata?

Szeretnél magadnak egy izmos, egészséges és esztétikus testet. Ehhez a legjobb megoldásnak az tűnik, hogy elkezdj járni rendszeresen a konditerembe.

Az elején mindenféle táplálék kiegészítőt mereven elutasítasz.

Azt mondod magadban: tudok fejlődni „normál” módon is. Sok és intenzív edzés, plusz odafigyelsz majd az étkezésre (fehérjedús ételek: hús, tej, tojás, túró). Az eredmények pedig úgyis jönnek majd. Tisztán, szépen és gyorsan.

Aztán elkezded az edzést. Kitapasztalod a gyakorlatokat. Az eredmények tényleg jönnek, csak nem olyan gyors ütemben, ahogy eleinte hitted. De azért való igaz: izmosodsz, kezdesz formálódni.

Lassan már 2-3 éve, hogy lejársz a terembe. Megismered a többieket, egyre több lesz az ismerős arc.

Látsz persze új embereket is. Jönnek újak mindig, pl: a 18-20 éves vékonydongájú, nyüzüge srácok. Persze ők is szeretnének egy kis izmot magukra pakolni.

Aztán egyszer csak azt látod, hogy ezek a vékony srácok hihetetlen ütemben elkezdenek izmosodni. 1 – 1,5 éven belül akár 5-10 kg színtiszta izmot is felszednek!

Hogy történhet ez? Te már itt vagy 3 éve, és sokkal lassabb a fejlődésed. Mi a titkuk??

Aztán megtudod a többiektől: ezek a fiatal srácok tesztoszteront használnak.

Kicsit utána olvasol: ez tulajdonképpen a férfi nemi hormon. Minél több tesztoszteron van a szervezetedben, annál pozitívabb a hatás az izomerőre és az izomnövekedés ütemére is.

Ezen a ponton kicsit megrendülsz. Én itt vagyok már több éve. Nehogy már ezek a nyikhajok itt lazán megelőzzenek engem ilyen rövid idő alatt!

Ezután felmerül benned, hogy kipróbálj Te is egy tesztoszteron fokozót. Ennek hatására szinte azonnal látod a pozitív eredményt: jobban bírod a súlyokat, és újra növekedsz. Ez hihetetlen jó.

Tesztoszteron szint növelés: azt kérdezed magadtól, hogy miért nem kezdted el előbb?

Péternél is hasonlóan történt a dolog. Kipróbálta első tesztoszteron fokozóját, és rendkívüli módon megtetszett neki az eredmény. Szemmel láthatóan azonnal nagyobbak lettek az izmai.

Óvatosan körbekérdezett a teremben, hogy is kell a ezt profin és egyúttal biztonságosan csinálni?

Megtudta, hogy tulajdonképpen a tesztoszteron injekció hatékonyabb, mint a növényi készítmények.

Kiderült, hogy a férfi nemi hormon növelést:

 • legjobb kúraszerűen csinálni
 • célszerű rendszeresen mérni a szintet
Tesztoszteron fokozó szerek rövid idő alatt jelentősen növelik az izmok méretét. De mi van a tesztoszteron kúra után?
A tesztoszteron fokozók izomnövelő hatása vitathatatlan

Péter ezek alapján látványos eredményeket ért el. Az izomvastagodás nagyon hamar bekövetkezett. Sőt folyamatosan és szemmel láthatóan növekedett hétről-hétre! A korábban használt súlyokhoz képest kb. másfélszer annyit bírt már emelni.

Még egy pozitív mellékhatás volt: a szex is jobban ment. Szinte mindig akarta, kívánta a szexet, és nagyszerűen is teljesített az ágyban. Szinte kicsattant az energiától.

Úgy érezte ő is, hogy a tesztoszteron fokozóval most végre megtalálta a Szent Grált.

 

Aztán jött a feketeleves…

Mi történik a tesztoszteron fokozó kúra után?

Sajnos jönnek a negatívumok……

A tesztoszteron szint növelés sajátossága, hogy egy-egy kúra után le kell állni. Ez így működik.

Péter a kúra utáni időszakban a következőket tapasztalta:

Ahogy leállt a tesztoszteron növelővel, szinte azonnal visszaesett a teljesítménye. Sokkal rosszabbul ment az edzés.

Az még hagyján, hogy nem bírta úgy a súlyokat, mint korábban. De ráadásul a testén is hamar meglátszott a visszaesés: vesztett az izomtömegéből. Ízületi fájdalmai voltak, gyengének érezte magát, levertség vett erőt rajta.

Rosszkedve szinte állandósult. Ekkor kezdődtek a komolyabb merevedési problémák is.

A legrosszabb gondolatát szó szerint idézem:

„Mintha megszűntem volna férfinak lenni”

Mi történt tulajdonképpen?

Csupán annyi, hogy Péter szervezetének saját férfi hormon termelése minimális szintre csökkent. Ez nem egyedi dolog, mindenkinél így történik. A külső forrásból hosszú ideig bevitt, nagy mennyiségű fokozó szerek miatt a szervezet úgy érzékeli, hogy elegendő (sőt túlzottan sok) tesztoszteron hormon van a szervezetben.

Tehát a szervezet úgy érzékeli, hogy nincs szükség ilyen hormon előállítására – ezért leáll a termelésével.

A merevedési probléma még nem minden: a nemi vágy is szinte teljesen eltűnik egy időre.

Egy konkrét példa: a tengerparton Péter előtt egy gyönyörű, izgató testű tangás lány feküdt.

ÉS Ő SEMMIT SEM ÉRZETT.

ZÉRÓ reakció erre a látványra

Azaz, nem csupán nem volt erekciója, de nem érzett semmit egy szexi, majdnem meztelen nő láttán. Mintha teljesen elmúltak volna a férfiúi ösztönei. Teljesen hihetetlennek hangzik, de igaz.

A libidó esést a hangulatváltozás is fokozza

(Ez olyan, mint például a diétázó nőknél a havi menses elmaradása, hiszen a szervezet egy szélsőséges helyzetben pl.: diéta vagy tesztoszteron kúra utáni állapot, a másodlagos reakciókat a szervezetben blokkolja, avagy lelassítja).

Kérdezd meg egy testépítő barátodat a környezetedben, aki már valaha átesett tesztoszteron növelésen. Meg fogja erősíteni fentieket.

A következő hetek a kínszenvedést hozták a barátnőjével. Péter képtelen volt a szeretkezésre, és igazából nem is vágyott rá.

Péter elmondta nekem, hogy ilyenkor bomlanak „két táborra” a tesztoszteron szint növelőket használó testépítők:

1. csoport: Akik az impotencia miatti félelemből úgy döntenek, hogy azonnal visszatérnek a fokozókhoz. És többé egyáltalán nem akarnak leállni vele

2. csoport: A többség, aki keservesen kivárja azt az időszakot, amíg a szervezete újra elkezd önmagától férfi nemi hormont termelni.

Dacára a mellékhatásoknak, sem Péter sem én nem javasoljuk senkinek az első verziót. Folyamatosan hosszú ideig leállás nélkül tesztoszteron növelőt szedni rendkívül veszélyes és káros az egészségre. Ettől a férfi nemi hormon minimális szintre csökkenhet a szervezetben, vagy szélsőséges esetben le is állhat. Erről a szintről a sperma számának és minőségének helyreállítása is kétséges lehet.

(Emellett halkan hozzáteszem: kúraszerűen sem igazán szerencsés a túlzott bevitel. Ahogy fent írtam, komolyan megzavarja férfiak a nemi hormonjainak működését).

Én is évekig jártam konditerembe. Bár nem helyeslem – de abszolút meg tudlak érteni ha mégis a tesztoszteron fokozók mellett döntesz (egyszer én magam is kipróbáltam).

Mi a megoldás, ha mégis tesztoszteront szedtél vagy szednél?

Szerencsére többen vannak, akik helyesen hajtják végre, azaz egy-egy tesztoszteron szint növelő használata után megállnak. Hogyha már amellett döntesz, hogy használsz férfi hormon fokozó szereket, akkor mindenképp ez a javasolt módszer!

A tapasztalat az, hogy a leállás után kb. 1-2 hónap után újra be tud indulni a szervezet saját termelése. Azonban előfordul, hogy valakinek 1 – 1,5 évet is vár erre!

Vannak módszerek, amelyek segítenek beindítani a szervezet természetes férfi nemi hormon termelésének a folyamatát.

Mit csinálj a tesztoszteron szint növelő kúra után, hogy elkerüld a merevedési zavart, a nemi vágy csökkenését és a drasztikus izomvesztést? Próbáld ki a TNT technikát!

Péternek is ez a technika segített felgyorsítani a visszaállási folyamatot.

Íme az új recept: „TNT technika” (Tesztoszteron Növelés Testépítőknek)

A TNT technika segít a férfi nemi hormon növelő készítmények negatív hatásait ellensúlyozni.

Kinek használ a TNT technika?

 • Azon testépítőknek, akik ilyen kúrát csináltak (tesztoszteron injekciót, prohormont, tesztoszteron fokozót, növényi terméket használtak), majd abbahagyták.
 • Olyan testépítőknek, akik éppen tesztoszteron növelőt használnak, és tartanak a mellékhatásoktól. Illetve attól, hogy mi fog történni a tesztoszteron fokozó kúra után?

A TNT technika 3 egyszerű lépésből áll.

TNT technika: gyakorlati stratégia eredményes növeléshez
TNT technika: gyakorlati stratégia az eredményes tesztoszteron növeléshez

A TNT technika három lépése

1. lépés: Tartsd be a kúra szabályait: Ha már úgy döntesz, hogy ilyen szereket használsz, akkor tartsd be a kúra szabályait.

2. lépés: Kúra után pörgesd fel saját tesztoszteron termelésed: A kúra utáni időszakban természetes módon bírd rá a szervezeted, hogy minél hamarabb beindítsa a  saját tesztoszteron termelését.

3. lépés: Erősíts rá a szexre: élvezd továbbra is a férfiasságodat, és szeretkezz akár napi háromszor!

Nézzük meg részletesen mindhárom lépést. (Egyszerűek és hatékonyak lesznek).

1. lépés: Tartsd be a tesztoszteron kúra szabályait

Fontos, hogy tudd: a probléma miértje NEM a tesztoszteron használata, hanem a nem megfelelően végrehajtott kúra. Íme a helyes, és javasolt tesztoszteron kúra receptje:

Tesztoszteron kúra ideje

Tartsd be a kúra szabályait, és mindenképp állj le egy-egy tesztoszteron kúrát követően. A kúra ideális időtartama: 12 hét (de maximum 16 hét). Javaslom, hogy a 12 hetet tartsd be!

A tesztoszteron kúra után tarts minimum ugyanannyi, de inkább másfélszer annyi szünetet!

Bevitt Tesztoszteron mennyisége

A tesztoszteron szintet napi adagban mérjük. Egy 25-45 év közötti közötti férfi szervezetének saját férfi nemi hormon termelésének mennyisége: 7 mg/nap vagy 50-55 mg/hét. A kúra alatt egy testépítő átlagban 1,000 mg/hét nemi hormont visz be, amelyből legjobb esetben 20%-a hasznosul. Ennél többet nem javasolt bevinni. (Az adagolás az egyes tesztoszteron termékektől függően változó).

Legfontosabb teendő a tesztoszteron kúra után

Sokan nem tudják de ez lesz a lényeg: A kúra után minden esetben használj jó minőségű ösztrogén blokkolót!

Hogyha kívülről viszel be nagy mennyiségű tesztoszteront, akkor a kívülről bevitt tesztoszteron egy része ösztrogénné (női nemi hormonná) válik. Ezt mindenkinél így történik, egyszerűen így reagál a szervezet.

Emiatt elengedhetetlen, hogy mindenképp alkalmazz ösztrögén blokkolót, amely csökkenti az ösztrogén szintet. Az ösztrogén blokkolók használata azért is fontos, mert meggátolja a szervezet saját tesztoszteron termelésének leállását, illetve segíti újra beindítani azt.

2. lépés: Kúra után pörgesd fel saját tesztoszteron termelésed

Miután befejeztél egy tesztoszteron kúrát, fogyassz természetes férfi hormon szint növelő ételeket. Az itt felsorolt ételek kritikus fontosságúak a saját szervezeted által termelt tesztoszteron szint növelésének szempontjából. Fogyassz magas fehérjetartalmú és zsírokban gazdag ételeket, pl.: hús, tojás, hal, aludttej. (Az aludttej egyébként hasznos védelmet nyújt a rák kialakulásával szemben is).

Adj extra lökést a szervezetednek brokkoli, karfiol, kelbimbó, avokádó, káposzta, gránátalma és fokhagyma kiváló természetes tesztoszteron szint fokozó elsőrangú zöldségek és gyümölcsök rendszeres fogyasztásával! Fogyassz kiegészítésképp cinket és D vitamint!

Próbálj meg minél többet aludni, 9-10 órát is akár! A tesztoszteron hormon 3/4-e alvás közben termelődik.

Kúra után használj jó minőségű ösztrogén blokkolót amit az 1. lépésnél írtam. Extra tipp: ezt alkalmazhatod a tesztoszteron kúra közben is.

3. lépés: Erősíts rá a szexre

Péternél konkrétan a következőképp történt a dolog:

Pár héttel a tesztoszteron fokozó kúra után már elviselhetetlen volt, hogy ennyire nem tud teljesíteni az ágyban. Rendívül rosszul érezte magát a barátnője előtt. Emiatt „segítség” után nézett.

Először kamagrát vett, (persze illegálisan). A kamagra Péternek nem vált be: komoly mellékhatásai voltak: nagyon erős fejfájás illetve rosszullét. (Olvasd el az alábbi cikket, hogy miért NE kamagrával próbálkozz).

Péter aztán kipróbálta a Tornado+ potencianövelőt. A Tornado+ sikerrel megoldotta a merevedési gondjait.

Villámgyorsan hat és hihetetlenül feldobja a szeretkezést: Tornado+

Tornado+ a legerősebb potencianövelőnk
Tornado+ a legerősebb potencianövelőnk

Élvezd felszabadultan a szeretkezést a Tornado+ segítségével:

 • Elképesztő merevedést eredményez a szeretkezés teljes ideje alatt
 • Önbizalmadat rendkívüli módon megerősítheti
 • Kápráztasd el a lányokat: nyugodtan belekezdhetsz egy második menetbe is
 • Ha nincs erekciós problémád, akkor is látványos lesz a különbség

A Tornado+ korábbi férfi vásárlóink 90-95%-ánal teljes mértékben beválik. Elégedett, visszatérő vevőink aránya a Tornado+ termékünk esetében kiemelkedően magas.

Nem kell aggódnod, a szeretkezés után azért abbamarad a merevedés. Így nem derül ki partnered számára, hogy potencianövelőt alkalmaztál. Újabb ingerlés hatására ismételt erős merevedést tudsz majd produkálni.

Péter gyakorlatilag 1 kapszula Tornado+ bevétele után, minimális ingerlés hatására kőkemény erekciót ért el, és ami a legfontosabb: újra tudta élvezni a szexet!

A Tornado+ egy engedélyezett, legális és nagyon hatásos potencianövelő készítmény. Legfőbb előnye, hogy nincs mellékhatása (vagy egészen elhanyagolható fejfájás képzelhető el) – viszont brutális merevedést okoz.

Kifejezetten hatásos tesztoszteron kúra után testépítőknek is.

 Péternek a TNT technika alkalmazásával:

 • A tesztoszteron szint növelő kúrát követően 1 hónap múlva beindult saját tesztoszteron termelése
 • Egyetlen darab Tornado+ kapszulával naponta 2-3 alkalommal szeretkezik a barátnőjével (természetesen olyan alkalmakkor, amikor erre kölcsönösen igényük van). A külső forrásból bevitt férfi nemi hormon leállása után azonnal képessé vált erre. Ráadásul az 1 kapszula hatása még másnap is intenzíven érződik.

Péter saját tesztoszteron termelése jelenleg helyreállt, és normális szinten van. Ennek ellenére időről-időre alkalmanként rásegít a szexre, ahogy ő mondja:

„Tökéletesen megy már anélkül is, de néha ráteszem a plusz csillagot a Tornado+-al. Miért ne?”

Összegzés

A tesztoszteron szint növelő készítmények látványosan növelik az izomerőt és az izmok méretét. Azonban ezen készítményeknek mellékhatásai és egészségügyi kockázatai is lehetnek. Ha ezek tudtával úgy döntesz, hogy mégis megpróbálkozol a mesterséges tesztoszteron szint növeléssel, akkor kritikus fontosságú, hogy használd a TNT technika gyakorlatban is bizonyított mindhárom lépését.

Így nem kell beletörődnöd a tesztoszteron kúrát követő negatív, kínos és hosszadalmas, (akár 1 – 18 hónapos) időszakban bekövetkező utóhatásokba, illetve kivárni azt az időt, amíg a saját szervezeted képes lesz újra férfi nemi hormont termelni.

Ehhez elengedetlenül fontos a TNT technika követése, azaz:

1. lépés: szigorúan tartsd be a kúrára vonatkozó szabályokat,

2. lépés: fokozd a szervezeted természetes tesztoszteron növelését fenti módszerekkel,

3. lépés: használd a Tornado+ potencianövelőt a kúra utáni időszakban.

További teendők

1. teendő: Ha tetszett a cikk, akkor oszd meg bátran edzőtársaddal, akinek szintén hasznos lehet! Küldd el a linket e-mailben, vagy használd ezen cikk alján található megosztás gombokat!

 2.  teendő: Próbáld ki a TNT technikát a gyakorlatban is!


Rendelj hatásos és biztonságos Tornado+ potencianövelőt itt:

Olvass további érdekes cikkeket itt:

Oszd meg ha hasznosnak találtad a cikket!

Email »
Facebook »
Twitter »

5 hozzászólás: “Élet a tesztoszteron növelő kúra után”

 1. your alt in comments
  Nagy Dávid

  csak azon elmélkedem,hogyha megrendelem a futár ide adja a kezembe és azt mondja”tessék itt a potencianövelőd” ami kicsit ciki..nem?

  1. Kedves Dávid,

   Köszönöm az észrevételt, jogosan merülhet fel ez a kérdés.
   A gyakorlatban azonban ez soha nem fordul elő. A kézbesítő semmilyen esetben nem tudja, hogy mi van a csomagban.

   A küldeményeink tőlünk először a Magyar Posta elosztó központjába kerülnek. Itt osztják szét őket a kiszállítási régiók szerint. Ezután kerülnek el a csomagok az egyes postásokhoz, akik ténylegesen kiviszik a küldeményeket.
   A csomagjainkon csak a kézbesítési cím látszódik. Feladóként a mi cégnevünk nem jelenik meg sehol. Tehát ebből sem lehet kikövetkeztetni, hogy honnan származik a csomag és mit tartalmaz.

   Még egy tipp a 100% diszkrécióhoz: Kérheted a csomagot például Posta csomagautomatába is. És ekkor egyáltalán nem kell futárral találkozni.

   Részletesebb információkat itt találhatsz a szállítással és csomagolással kapcsolatban: https://superherb.hu/szallitas/

 2. Fantasztikus a hatás, ha kisebb adagot veszek be is keményen állok. Felszabadultabban tudom élvezni a szexet. Én is tapasztaltam, hogy nagyobbnak tűnik a haverom. Szóval nagyon jó a termék!

 3. Tényleg hasznos tanácsok, jó olvasni végre ilyet. Én teljesen azonosulni tudtam vele (sajnos). Nálam is hasonló volt a kaland a tesztoszteronnal. Mondjuk én már inkább leálltam az egésszel…

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

BEZÁR

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat

10% kedvezmény ha feliratkozol a hírlevelünkre

BEZÁR

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat