MENÜ

FIÓKOM

Erekció növelése 2 egyszerű lépésben

Biró László

Írta:

Biró László

Hogyan alakíthatsz ki új, az erekció megerősítését célzó szokást kevesebb, mint 1 hét alatt?

Rengeteg férfit érintenek erekciós problémák manapság. Sok hozzánk forduló férfi érez hasonlóan: rettentő módon kívánják a szeretkezést azonban az erekció fenntartása és a pénisz keménysége nem éri el a kívánt színvonalat.

Már rövidtávon is komoly frusztrációkat okozhat az erekciós zavar a férfinél és hölgypartnerénél egyaránt. A férfi a gyenge erekciója miatt szégyelli magát, a gyakori kudarc miatt az önbizalma és önbecsülése csökken. Emiatt kevesebbet is kezdeményezi a szeretkezést, tartva az újabb kudarctól. Így hiába kívánja és szereti a barátnőjét, sajnos egyre kevésbé tud örömet okozni neki. Mindemellett sok esetben az erekciós probléma szervi okokból jelentkezik, és akár komolyabb betegségek közeledtét is előre jelezheti.

Érj el keményebb erekciót, kövesd a cikkben leírt lépéseket az erekció növelésére
Növeld meg az erekciós képességedet 2 egyszerű lépésben!

Ha Te is hasonló cipőben jársz, aggódsz az erekció fenntartása miatt vagy csak egyszerűen tartósabb és keményebb erekciót szeretnél elérni, akkor feltétlenül olvasd el ezt a bejegyzést. Korántsem mindennapi cikkünkben bemutatjuk, hogyan erősítheted meg az erekciódat rövid- és hosszútávon egyaránt.

Erekció jelentése: hogyan jön létre az erekció?

Tudtad, hogy az erekció az agyból indul ki? Egy szexuálisan izgató látvány, illat, érzés vagy akár hang is megindíthatja az erekciódat.

Ilyenkor az idegrendszered kémiai impulzusokat küld a hímvessző simaizmai és véredényei felé. Az artériák kitágulnak, és friss vér áramlik beléjük. Ugyanekkor a hímvesszőben található vénák összeszűkülnek, és nem engedik kifolyni a vért.

Ily módon a hímvessző barlangos testeiben bent marad a vér, és máris létrejött az erekció. Természetesen az erekciót stimulációval (például simogatással vagy orális módon) is el lehet érni, illetve erősíteni.

Erekciós problémák (vagy erektilis diszfunkció)

Jogosan kérdezheted a következőt: hogyha ilyen egyszerűen, akár egy izgató látványra létrejön az erekció, akkor mégis mitől van valakinek gyenge erekciója? Illetve honnan erednek az erekciós problémák?

Általánosan azt mondhatjuk, hogy 2 fő tényező nem sikerül a merevedés megindítása vagy az erekció fenntartása. Ebben a bejegyzésben a szervi és egészségügyi erektilis diszfunkcióval foglalkozunk. (A pszichés eredetű potencia problémákat és annak megoldását az itt olvasható Potencia-Erő szabály bejegyzés tárja fel részletesen).

Fizikai vagy szervi erekciós problémák

Itt a tényleges egészségügyi problémákról van szó (ne aggódj, sok esetben ezeken is lehet segíteni, lásd később). A szervi okokra visszavezethető erekciós gondok a következők:

Az erektilis diszfunkció az esetek nagy részében szervi okokra vezethető vissza

 • Érrendszeri betegségek: Artériás problémák esetében az artériák nem szállítanak elegendő mennyiségű vért a hímvesszőhöz, míg vénás gond esetén vénák nem zárnak megfelelően erekció közben így a vér ki tud folyni a péniszből. Mindkettő eredménye, hogy nem tud tartósan fenn maradni az erekció
 • Cukorbetegség: károsítja az érrendszert és az idegrendszert is, ezáltal sokkal gyengébb az erekció megtartási képesség.
 • Idegrendszeri problémák: ebben az esetben idegrendszer nem tudja megfelelően közvetíteni az ingerületeket a pénisz artériái és vénái felé. Idegrendszeri károsodást okozhat a túlzott alkoholfogyasztás, amely a hormonháztartásra is negatívan hat. Az idegrendszer egyéb betegségei például a sclerosis multiplex vagy a Parkinson kór szintén erektilis diszfunkcióhoz vezetnek.
 • Egyéb egészségügyi gondok: olyan műtétek is erekciós problémákat okoznak, amelyek a hímvessző ereinek és idegeinek a károsodását okozzák (például prosztata műtét), illetve erekciós gondokat okozhatnak az ágyéktáji, vagy a péniszt ért ütések és sérülések.

Tudnod kell, hogy a szervi eredetű erekciós problémák több mint 80%-áért az első kettő tényező, tehát az érrendszeri betegségek és a cukorbetegség a felelős.

 

Mi ebből számodra a legfontosabb tanulság?

Hogyha sikerül az érrendszeri betegségeket, a cukorbetegséget elkerülnöd (vagy ha ezek fennállnak Nálad, akkor az állapotodon javítanod), és az alkohol fogyasztásodat mérsékelned, akkor óriási lépést tettél a szervi eredetű erektilis diszfunkció csökkentése illetve megszüntetése érdekében.

Az alábbiakban bemutatok egy kétlépcsős megoldást az erekciós problémákra, amely számos férfinek segített már megoldani az erekciós gondjait.

Erekciós képesség növelése 2 egyszerű lépésben

Az alábbi kétlépcsős megoldást javaslom:

1. lépés: Egészséges erekció tartós megőrzése (Hosszútáv)
2. lépés: Azonnali erekció növelés (Rövidtáv)

Vegyük sorra mind a két lépést.

1. Egészséges erekció tartós megőrzése (Hosszútáv)

A teendőd leírva egyszerű: csökkents vagy hagyd abba teljesen a dohányzást, minimalizáld az alkoholfogyasztást és próbálj meg tartós cukor- és szénhidrátmentes étrendet kialakítani.

Egyszerűen hangzik ugye? Megvalósítani annál nehezebb! Megmutatok egy módszert, amely azonban tényleg nagyon hatékonyan tud segíteni a nagy célok elérésében.

A „mérséklés” illetve a „leszokás” módjairól nem írok most részletesen. Számos hasznos cikk és tanulmány íródott a témában. Amiben segíteni szeretnék, az az, hogy:

 • hogyan kezdd el megvalósítani az egészségesebb élet felé vezető utat,
 • hogyan érj el gyorsan sikerélményt, és
 • hogyan maradj a megkezdett helyes úton

Új szokás kialakítása:

Régen azt hittem, hogy nehéz és hosszadalmas dolog új szokást kialakítani. Azonban ez nem feltétlenül van így. Akár 1 hét alatt felvehetünk új szokást!

A titok a rögzítésben rejlik, azaz a jelenleg is aktívan használt és berögzült szokásunkhoz rögzítünk egy megvalósítani kívánt új szokást. Szintén fontos, hogy az új megvalósítandó szokás egy kicsi és könnyen megvalósítható dolog legyen.

A folyamat a következő:

Meglévő kulcsinger -> Meglévő szokás, amely az új kulcsinger lesz -> Új szokás

Egy konkrét saját példát mondok, ami alapján megérted. A pontos szokás, amit én ki akartam alakítani a következő volt:

Lenyomok 5 szabályos fekvőtámaszt minden reggel

Ez nem annyira drasztikus lépés, igaz? Kismértékben mégis hozzájárul megvalósítani az egészséges élethez vezető átfogó „nagy célomat”. A következőképp jártam el: Ezen új cselekvés rögzítéséhez keresnem kellett egy meglévőt, amihez az újat rögzíthetem. A fekvőtámaszhoz a reggeli fogmosást találtam ki, amely bevett szokásom, és amin nem kell gondolkodnom.

Erekció növelése lehetséges kis lépésenként, egy-egy új pozitív irányú szokás kialakításával
Erekció növelés – új, pozitív szokások gyors kialakításával!

Meglévő szokás -> Felkelek

Meglévő szokás, amely az új kulcsinger lesz -> Fogat mosok

Új szokás -> Lenyomok 5 fekvőtámaszt

Az egészben az a titok, hogy a folyamat automatikusan történik tehát ily módon szinte erőfeszítés nélkül vehetsz fel pozitív szokásokat és cselekvési mintákat.

Le voltam nyűgözve: sok éven keresztül abban a tudatban éltem, hogy egy-egy új szokás felvétele hónapokba telik, ehhez képest bevezettem az egészség javításomat célzó apró szokást mindössze 1 hét alatt!

Persze ez egy apróbb és könnyen elsajátítható cselekvés. ami leegyszerűsíti a dolgot. Azokat a szokásokat lehet könnyen és gyorsan kialakítani, amelyek aprók, és amelyeket meglévő és erősen rögzült szokásokhoz tudunk kötni.

Fenti módszer nemcsak jól hangzik, hanem tényleg működik.

Hasonló módon, kis hasonló lépések sorozatával vettem rá magamat a heti 3-szori testedzésre, hagytam abba a cukrozott üdítők és a sütemények fogyasztását, valamint teljes mértékben abbahagytam a röviditalok fogyasztását.

Hiába működőképes azonban a fenti módszer, egy valami elengedhetetlenül szükséges hozzá:

Valóban akarnod kell a „nagy cél” elérését. És itt tényleg az elszántságon és az erős akaraton, illetve a cél elérésének vágyán van a hangsúly. Ha valóban el akarod érni a hosszantartó, kemény és tartós erekciót akkor elszántnak kell lenned és a fentihez hasonló kis lépések sorozatával eljuthatsz a teljes sikerhez.

Most pedig nézzük meg, hogy mit tehetsz a rövidtávú erekció növelésért.

2. Azonnali erekció növelés (Rövidtáv)

Mit tegyél akkor, hogyha nem győzöd kivárni amíg a teljes „nagy célodat” eléred?

Hogyha van fizikai problémád de nem olyan súlyos (pl: enyhe cukorbetegség, enyhébb vérnyomás-probléma), akkor bátran kipróbálhatod a Boom Boom termékünket, amely sok esetben ilyenkor is sikerrel alkalmazható.

Boom Boom potencianövelő
Boom Boom potencianövelő: Megdöbbentően intenzív merevedés a szex teljes ideje alatt
 • Cukorbetegség esetén is kipróbálható, nem fog kárt okozni. A Boom Boom hatásának ereje függ a cukorbetegség súlyosságától. Mindenképpen érdemes kipróbálni, és megnézni, hogy mennyire válik be.
 • Vérnyomás probléma esetén: A Boom Boom kis mértékben tudja módosítani a vérnyomást (emelheti/csökkentheti is, de nem mindenkinél következik be). Ha nem kiugróan magas vérnyomásról van szó, akkor elsőre érdemes egy fél kapszulát kipróbálni: szét kell húzni a kapszulát és tartalmának felét elkeverni egy pohár vízben. Így kisebb lesz az adag, és a vérnyomást befolyásoló hatás; viszont a potencianövelő hatás is hamarabb következik majd be (kb. fél óra alatt). Arra kell figyelni, hogy a vérnyomáscsökkentő és a Boom Boom beszedése között legalább 6-8 óra teljen el. Kiugróan magas vérnyomás esetén mindenképpen javasolt megmutatni a Boom Boom hatóanyagait orvosnak is, hogy mondjon rá szakvéleményt a konkrét vérnyomáscsökkentő tekintetében.

Ezen módszerek használatával keményebb erekciót értek el cukorbetegséggel vagy enyhe vérnyomás problémával küzdő férfiak is.

Élvezd felszabadultan a szeretkezést a Boom Boom segítségével:

 • Kőkemény merevedést okoz: átsegít a stresszen és a fáradságon;
 • Rendkívül gyorsan hat (30-60 perc), és akár többször is képes lehetsz az akcióra;
 • Önbizalmadat rendkívüli módon megerősítheti;
 • Kápráztasd el a lányokat: nyugodtan belekezdhetsz egy második menetbe is;
 • Ha nincs erekciós problémád, akkor is látványos lesz a különbség;

Nem kell aggódnod, a szeretkezés után azért abbamarad a merevedés. Így nem derül ki partnered számára, hogy potencianövelőt alkalmaztál. Újabb ingerlés hatására ismételt erős merevedést tudsz majd produkálni.

A Boom Boom legálisan megvásárolható, OGYÉI által notifikált, biztonságos étrendkiegészítő. A termék hatósági engedélye ellenőrizhető az OÉTI étrend-kiegészítő listában. A Boom Boom OÉTI száma: 31786/2023.

Összegzés

A bejegyzésben röviden áttekintettük az erekció jelentését, kialakulását és az erekciós problémák leggyakoribb fizikai okait. Átvettük a kétlépcsős erekció növelést, amely alkalmazásával kivételesen sokat tehetsz az keményebb erekció elérésért.

A két lépés az alábbi: 1) Egészséges erekció tartós megőrzése: életmód javítás kis lépésekben elkezdve új szokások kialakításával akár 1 hét alatt, amelyek segítségével már középtávon érződni fog a pozitív hatás. 2) Azonnali erekció növelés a Boom Boom készítmény segítségével, amely kitűnő minőségű gyors és erős erekciót produkál számodra kb. fél – 1 órán belül.

Miért érdemes minket választanod?

Kedvesség, segítőkészség, szakértelem: Perfect Play Kft.
Kedvesség, segítőkészség, szakértelem: Perfect Play Kft.

Cégünk a Perfect Play Kft. 2012 óta tevékenykedik a vény nélkül kapható potencianövelők piacán. A potencianövelés és férfi életmód témájának kiemelkedő szakértői vagyunk: összesen 50+ cikket (wikipedia bejegyzést, vendégelőadói cikket, és saját blogbejegyzést) publikáltunk, két szexualitással foglalkozó könyvet is írtunk.

A Boom Boom több ezer korábbi férfi vásárlónk 90-95%-ánal teljes mértékben bevált. Elégedett, visszatérő vevőink aránya a Boom Boom termékünk esetében kiemelkedően magas.

Eddigi életem során csupán néhány terméknél éreztem azt, hogy valami igazán hasznos, valami komoly problémára nyújt megoldást elérhető áron. Az Önök által forgalmazott Boom Boom potencianövelő ilyen.

További teendők:

1. Először is gratulálj magadnak: végigolvastad a közel 1,500 szóból álló blogbejegyzést! 🙂
2. Kezdd el a hosszú távú egészség javítást egyetlen apró szokás felvételével: kövesd bátran a cikkben leírt mintát, tényleg működik. Hidd el a szervezeted nagyon hálás lesz érte.
3. Próbáld ki a Boom Boom potencianövelőt: Gyors megoldást hoz, megerősíti az önbizalmat és extra gyors és erekcióhoz segít hozzá.


Erekció növelésre próbáld ki a hatásos és biztonságos Boom Boom készítményt:

Oszd meg ha hasznosnak találtad a cikket!

Email »
Facebook »
Twitter »

12 hozzászólás: “Erekció növelése 2 egyszerű lépésben”

 1. your alt in comments
  Miklós István

  Tisztelt Uram!! 68 éves vagyok,és eddig rendszeres nemi életet éltem,különös gondom nem vol.Az elmult hetekben viszont azt tapasztaltam,hogy erőteljes ingerem,és merevedésem is volt,viszont a csúcspont pillanatában a magömlés mintha péniszbe szétáramlana elterülne,és az izgalmi pontom azonnal megszűnik,ezzel együtt a merevedés is.Fájdalmat nem érzek,de idegesít,hogy nem élem át az örömteli pillanatot,ami nálam a magömlés pillanata volt. Szereket eddig nem használtam,ezért nem tudok véleményt mondani. Véleményét,tanácsát Tisztelettel Megköszönöm!!!!!

  1. Kedves Attila,

   Igen, Prágába is nyugodtan lehet rendelni. Számos külföldön élő magyar vásárlónk volt már. Csehországba többször küldtünk már csomagot, amelyek sikeresen megérkeztek.

 2. your alt in comments
  Bernhardt Tibor

  Szia László!

  Figyelmesen végigolvastam az általad leírtakat, és maximálisan eggyetértek mindennel.
  Nekem, nem is igazán volt merevedési prblémám, inkább az önbizalomnak volta kicsit híján, és gátlásaim voltak.
  Néha, ezért alakulhatott ki, hogy nem úgy működtek a dolgok, ahogyan kellett volna.
  53 éves vagyok és a szex nagyon fontos az életemben, mindig is az volt.
  A párommal hetente 2-3 alkalommal szeretkezünk, mert 30 éve imádjuk egymást.
  Az önbizalom hiány miatt néha akadtak problémáim.
  Ezért is gondoltam arra, hogy kipróbáltam az általatok forgalmazott termékeket.
  Elősször a Boom-Boomat, aztán a Tornádot is kipróbáltam ki.
  Mindkettő fantasztikus eredményt produkált.
  Fiatal koromban, a húszas éveimben volt ennyire tartós, kőkemény merevedésem.
  Hálás vagyok mind ezért, mert így felszabadultabban, gátlások nélkül tudok szeretkezni.
  Én, csak a kapszula felét használom fel egy alkalomra, mert nekem bőven elég.
  Nincsenek mellékhatásai, bátran használhatom.
  Van, amikor nincs is rá szükségem, mert anélkül is tökéletes a merevedésem.
  Bátran merem ajánlani mindenkinek, kortól függetlenül.

  További sok sikert kívánok neked, és a csapatodnak!

  Üdv; Tibor

 3. A cikk teljesen megfelel a valóságnak, pontos, célratörő és érthető.
  Több készítményt próbáltam már ki, sőt az itt forgalmazottakat is kipróbáltam. Eddig azt tudom mondani, hogy az itt kapható készítmények nyomában sem ér a többi piacon szereplő készítmény. A viagráról nem tudok nyilatkozni, mivel azt nem próbáltam, amit viszont tudok róla, hogy nagyon meghajtja a szívet, tehát szívbetegek és magas vérnyomásban szenvedőknek ez nem ajánlott.
  Az itt forgalmazott készítmények viszont tapasztalataim szerint nem okoznak ilyen mellékhatást. Merem ajánlani szívbetegeknek is, de azért nem árt egy ehhez is értő kardiológus tanácsát kérni.
  Azért hangsúlyozom ki, hogy ehhez is értő kardiológus, mivel sajnos a legtöbb orvos a potencia zavarral nem számol, nem közli a beteggel mint a szívgyógyszerek és vérnyomáscsökkentők mellékhatását. Az itt kapható termékek mint már jeleztem, hogy általam kipróbáltan ezen gyógyszerek mellett is tökéletesen hatékony.

 4. Fantasztikus a hatás, ha kisebb adagot veszek be is keményen állok. Felszabadultabban tudom élvezni a szexet. Én is tapasztaltam, hogy nagyobbnak tűnik a haverom. Szóval nagyon jó a termék!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

BEZÁR

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat

10% kedvezmény ha feliratkozol a hírlevelünkre

BEZÁR

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat