MENÜ

FIÓKOM

BEMUTATKOZIK A PERFECT PLAY KFT.

Segítőkészség, kedvesség, tisztelet. Bemutatkozik a Perfect Play Kft.
Segítőkészség, tisztelet, kedvesség.
Bemutatkozik a Perfect Play Kft.

Segítőkészség, tisztelet, kedvesség. Ezek a legfőbb értékeink. A hozzánk beérkező ÖSSZES kérdésre válaszolunk legkésőbb 2 munkanapon belül. Segítünk a szexualitás terén a lehető legjobbat kihozni belőled. Bátran megbízhatsz bennünk.

Elkötelezett csapatunkkal 2012. óta dolgozunk azon, hogy segítsünk a hozzánk forduló férfiaknak a szexuális élet javítása-, a gyermeknemzés- és az immunerősítés terén. Sokszor egy-egy apró iránymutatás, vagy egy speciális problémára kifejlesztett termék segíthet megoldani egy korábban óriásinak tűnő problémát.

Számunkra az ügyfeleink a legfontosabbak. Ugyanis ők mellettünk, és a termékeink mellett döntöttek. Cégünk étrend-kiegészítő termékei valóban működnek. Sőt! Azt az elvet képviseljük, hogy a készítményeink legyenek jobbak, mint a marketingünk. Így elégedett, elkötelezett és hálás ügyfeleket tudhatunk magunk mellett.

Segítséget nyújtani nagyon jó érzés. Mi szilárdan hiszünk abban, hogy tudunk segíteni. És ez tesz bennünket igazán boldoggá.

Segítőkészség, kedvesség, tisztelet. Bemutatkozik a Perfect Play Kft.
Segítőkészség, tisztelet, kedvesség.
Bemutatkozik a Perfect Play Kft.

HOGYAN TUDUNK SEGÍTENI A SZEXUÁLIS PROBLÉMÁK MEGOLDÁSÁBAN?

Perfect Play Kft: segítőkészség, kedvesség és udvariasság

Kézzelfogható, gyakorlatias és azonnal használható tanácsokat adunk a szexualitás számos területén. Ezeket a kreatív és gyakorlatban is működő tippeket megtalálhatod cikkeinkben illetve könyveinkben.

Speciálisan férfi szexuális problémákra fejlesztett termékek egész arzenálja áll rendelkezésedre nálunk. Legyen szó merevedési zavarról, korai magömlésről, sperma növelésről, vagy akár jóindulatú prosztata megnagyobbodásról: nálunk biztosan megtalálod a megoldást.

A készítményeinket évek óta használják törzsvásárlóink és több mint 50,000 férfinél bizonyítottak már. Összes termékünkre teljeskörű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Akik segíteni fognak neked:

Arnold ügyfélszolgálat
Arnold, ügyfélszolgálati vezető
Flóra és Eszter ügyfélszolgálat
Flóra vagy Eszter (Arnold szabadsága esetén)

E-mail: info KUKAC superherb.hu
Telephely: 1135 Budapest, Lehel út 61.

Munkaidőben érkező e-mailekre 2 órán belül válaszolunk.
Munkaidőn kívül érkező e-mailekre lehetőség szerint az első rákövetkező munkanapon válaszolunk.
(Munkaidő: H – CS: 8:30 – 16:00, P: 9:00 – 15:00)

Telefonszám1: +36-30-779-17-97
Telefonszám2: +36-30-868-1998

Telefonos rendelés, információkérés munkaidőben bármikor lehetséges. Hívd bátran a fenti telefonszámok bármelyikét. Ha nem sikerül felvennünk, akkor visszahívunk.
(Munkaidő: H – CS: 8:30 – 16:00, P: 9:00 – 15:00)

AHOL OLVASHATTÁL RÓLUNK

„Perfect Play Kft, az életerős vállalkozás amely férfigondok miatt jött létre.”

„Érték és Minőség Nagydíjat nyert a Perfect Play Kft étrend-kiegészítője”

„Hogyan építsünk igazán sikeres bizniszt? A Perfect Play alapítói elmondják!

7 OK, AMIÉRT ÉRDEMES BÍZNOD BENNÜNK:

1. Kiemelkedő szakértelem:

Összesen 7 különböző kategóriában 50+ cikket, blogot és wikipedia bejegyzést publikáltunk. Két, szexualitással foglalkozó könyvet is írtunk. Tipp: Iratkozz fel a vásárlással egy időben hírleveleinkre is, és rengeteg hasznos tanácsot kapsz majd tőlünk.

2. 10 év+ tapasztalat:

Biró László, a Perfect Play Kft. alapítója, több mint 10 éve a férfi szexualitás elismert szakértője. 2012. óta publikál cikkeket. László telefonon és e-mailben is elérhető, segít megválaszolni a szexuális problémákkal kapcsolatos kérdéseidet.

3. Elkötelezettség:

Minden egyes hozzánk forduló embernek segítettünk, és segíteni is fogunk. Ehhez nem szükséges vásárolnod sem tőlünk. A lehető legjobb tudásunk szerint, maximum 2 munkanapon belül válaszolunk a kérdéseidre.

Biró Attila és Biró László a Perfect Play Kft. ügyvezető igazgatói
Biró Attila és Biró László
a Perfect Play Kft. ügyvezetői

4. 2012. óta a piacon: állandóság és megbízhatóság

Hosszú távra tervezünk. Megbízhatsz bennünk, vállaljuk magunkat és cégünket is. A Perfect Play Kft-ről minden adat elérhető és nyilvános. Minden hatóság felé biztosítottak a megfeleléseink, rendelkezünk az összes szükséges NÉBIH és egyéb hatósági engedéllyel, NNGYKI notifikációkkal a feladataink ellátásához.

Udvarias, korrekt és kölcsönös tiszteletre épülő kapcsolatokban hiszünk az üzleti- és a magánéletben egyaránt.

5. Több mint 50,000 elégedett vásárló:

Cégünk tisztaságot és korrektséget hozott a potencianövelő szerek piacára. Elégedett férfi ügyfeleink száma meghaladja a 50,000-et. Minden apró részletet megtalálsz nálunk a Szállításról és Gyakori kérdésekről egyaránt.

6. Kiváló 5*-os ügyfélszolgálat:

Az a célunk, hogy maradéktalanul elégedett és boldog legyél, hogy bennünket választottál. Mindezidáig 712 ügyfél visszajelző kérdőívet töltöttek ki vásárlóink. Ezek alapján maximális 5*-os értékelést kaptunk gyorsaság, segítőkészség és rugalmasság terén. Mindenben segíteni fogunk Neked.

Csak azért írok Önnek, hogy megköszönjem a múlt hétvégi kézbesítést. Pénteken rendeltem, szombatra már itt volt, pedig hétfőt vártam.

Azt gondolom, hogy olyan szintű szolgáltatást nyújt, ami kiemelkedő. Abszolút ügyfélközpontú, az egyéni igényeket maradéktalanul szem előtt tartó szolgáltatást. Gratulálok hozzá és további jó munkát kívánok! – István

7. Felülmúlhatatlan 60 napos vásárlói védelem

Hogyha bármilyen kifogásod van, akkor 60 napig kérdés nélkül visszafizetjük a rendelésed összegét a teljes postaköltséggel együtt. A “Nulla Vevői Kockázat” révén kiemelkedően erős vásárlói védelmet biztosítunk. Nyugodtan tegyél próbát a rendeléssel!

Érték és minőség nagydíj Perfect Play

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Érték és minőség nagydíj Perfect Play
Nulla Vevői Kockázat

Nulla Vevői Kockázat

Ha nem válik be a termék, akkor kérdés nélkül, azonnal
visszafizetjük a rendelés összegét a teljes postaköltséggel együtt.

BEZÁR

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat

10% kedvezmény ha feliratkozol a hírlevelünkre

BEZÁR

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat