MENÜ

FIÓKOM

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Itt találod a szállítással kapcsolatos hasznos információkat, mint például szállítási idő és díj, csomagolás, átvételi helyek, stb. A leggyakoribb kérdés-válaszokat pedig ITT olvashatod.

Szállítási tudnivalók kapcsán kattints az elolvasni kívánt tartalom négyzetére:

BELFÖLDI SZÁLLÍTÁSI IDŐ ÉS DÍJ

magyar-posta-mpl-logo

A potencianövelő szereink és egyéb termékeink szállítója belföldön a Magyar Posta.

Belföldön a rendelésed feladásától számítva 1-2 munkanapon belül megérkezik Hozzád a termék. A rendelés során a rendszerünk automatikusan kalkulálja azt, hogy mikorra érkezik meg Hozzád a csomag. Ez az információ a Kosár és a Pénztár oldalon is látható. A Postával speciális időgaranciás szerződésünk van, tehát tényleg 1-2 munkanapon belül megkapod a csomagot.

Belföldön a szállítási díjunk : 1,390 Ft. (Ez a díj minden 16,000 Ft érték alatti megrendelésre érvényes)

Magyarországon belül minden esetben ingyenes a szállítás:

 • bármely 16,000 Ft érték feletti rendelésnél, és
 • az összes akciós csomagunknál.

Valóban érdemes az akciós csomagokból rendelned. Az ingyenes kiszállítás mellett további ajándék doboz termékek is járnak hozzájuk. Továbbá a Hűségprogramban is egyre magasabb szintet érsz el. Ez sok egyéb izgalmas ajándékhoz segít majd hozzá.

Az ingyenes kiszállítás természetesen egyaránt érvényes a Házhoz szállításnál, Postán maradó csomagoknál, MOL kutaknál, Csomagautomatáknál és a Coop üzletekhez történő kiszállítás esetében is.

Az ingyenes szállítást automatikusan kalkulálja a rendszerünk:

 • Ha külön rakod a termékeket a kosárba a weboldalon: akkor a rendszerünk érzékeli, ha elérted a 16,000 Ft-ot. Ilyenkor automatikusan átvált ingyenes szállításra a rendszer.
 • Az akciós csomagoknál automatikusan ingyenes szállítást mutat a rendszerünk.

Szintén hasznos tudnivaló, hogy a 8+1, illetve 15+3-as akciós csomagjainknál az ajándék doboz termékeket automatikusan küldjük. Tehát Neked nincs külön tennivalód ezzel a rendelés során.

 
magyar-posta-mpl-logo

KÜLFÖLDI SZÁLLÍTÁS​

A külföldről történő rendeléseket a GLS nemzetközi futárszolgálat szállítja ki tőlünk. A GLS-sel küldött nemzetközi csomagjaink sikeres kézbesítési aránya 99%-os.

A világ összes országába szállítunk. Ez alól kivétel az Egyesült Királyság, ugyanis a Brexit óta rendkívül nehézkessé vált az export vámkezelés. Ha az Egyesült Királyságban élsz, és rendelni szeretnél, akkor azt javasoljuk hogy akkor rendelj amikor Magyarországon tartózkodsz, esetleg egy ismerős ki tudja vinni a rendelésedet.

A kézbesítés ideje:

 • Magyarországgal határos országokba (pl: Szlovákiába, Romániába vagy Ausztriába): 1-2 munkanap
 • Németországba: 2 munkanap
 • További európai országokba 3-4 munkanap
 • Európán kívül: kb. 5-7 munkanap.

A külföldi szállítási díjunk egységesen 3,990 Ft, bárhová a világon.

Léteznek ingyenes külföldi szállításos csomagjaink is. Az akciós külföldi csomagoknál, illetve bármilyen 40,000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás az egész világon (kivétel az Egyesült Királyság).

Az ingyenes külföldi szállítást automatikusan kalkulálja a rendszerünk. A Pénztár oldalon, az adataid megadásánál fogod látni, hogy 0 Ft-os a szállítás.

A csomag aktuális státusza 0-24 órában nyomon követhető a GLS csomagkövető rendszerében. A csomagszámot a GLS küldi majd e-mailben. Ezt a számot kell beírni a GLS futárcég weboldalán a keresőmezőbe. Ezután rögtön láthatóvá válik, hogy merre jár a csomag.

Külföldi szállítás információk

Hasznos tanács a külföldről történő rendeléshez:

Korábbi külföldi vevőink leginkább úgy vásároltak elsőre, hogy a kiválasztott termékből (pl: Tornado) rendeltek 1 vagy 2 dobozzal. Emellé kifizették a 3,990 Ft-os külföldi szállítási díjat.

Miután a csomagot megkapták, kipróbálták a terméket és megtapasztalták, hogy mennyire válik be. A következő alkalomra pedig már szívesebben rendelték meg az ingyen szállításos csomagot, látva hogy a termék teljes mértékben beválik. (Vevőink 90-95%-ának beválnak a termékeink).

Javasoljuk, hogy Te is bátran kövesd ezt a gyakorlatot.

Figyelem: Külföldről történő vásárláshoz mindenképpen előre fizetésre van szükség. Külföldre utánvétes fizetést nem tudunk biztosítani.

Külföldi rendeléskor az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

 • Bankkártyás fizetés,
 • Paypal-os fizetés,
 • Banki átutalásos fizetés.

A legegyszerűbb előre fizetési módszer a weboldalunkon a bankkártyás vagy PayPal-os fizetés. A fizetés teljesen biztonságos, a magyarországon hitelesített Barion fizetési szolgáltató vagy a a nemzetközi PayPal megbízható, zárt rendszerében történik. 

Kicsit körülményesebb, de szintén működő megoldás a banki átutalásos fizetés külföldről:

A banki átutalásos fizetés lépései a következőek:

 1. Add le a megrendelésedet a weboldalunkon.
 2. Lépj be a saját internet bankodba.
 3. A megjegyzés mezőbe írd be a rendelés számod vagy a teljes nevedet.
 4. Utald el felénk a rendelésed végösszegét. Amennyiben külföldről rendeltél tőlünk, és EUR-ban vagy egyéb devizában szeretnél utalni felénk, akkor az alábbiak szerint járj el:
  • Nézd meg az adott napi deviza középárfolyamot itt: https://www.mnb.hu/arfolyamok
  • Oszd el a rendelésed Ft-ban szereplő végösszegét az aktuális devizaárfolyammal (Pl.: 12000 Ft-ért rendeltél tőlünk. Az aktuális napi EUR devizaárfolyam 394,35 Ft. Az osztást elvégezve 12000 / 394,35 = kerekítve 30,5 EUR. Tehát az így kiszámolt összeget kell majd utalnod).
  • A kiszámolt összeget utald el felénk a számlavezető bankod deviza árfolyamában (a fenti példa szerint EUR-ban).

Banki adataink itt találhatóak a külföldről történő átutaláshoz:

Számlavezető bank neve: MBH Bank Zrt.

 • Kedvezményezett neve: Perfect Play Kft
 • IBAN (Forint számlaszám, külföldről történő átutalás esetén):
 • HU37-10102244-39247100-01003006
 • Swift kód (külföldről indított átutaláshoz kell megadni): BUDAHUHB
 • Közlemény: ebben a mezőben tüntesd fel a saját nevedet és/vagy a rendelés számot

(Külföldről történő banki átutalás esetén bármilyen devizában utalhatsz a fenti Forint alapú IBAN bankszámlaszámunkra. Ilyenkor a mi számlavezető bankunk automatikusan átváltja forintra az eredeti devizában indított átutalásodat.)

SZÁLLÍTÁS LAKCÍMRE VAGY POSTAHELYRE

Szállítás lakcímre vagy postahelyre

Lakcímedre vagy a munkahelyed címére is kiszállítjuk a rendelésedet, ez szinte természetes. Emellett egy nagyon hasznos dologra szeretném még felhívni a figyelmedet:

Korábbi vevőink között rendkívül népszerű a „Postán maradó csomag” opció.
Ez a lehető legjobb, legdiszkrétebb megoldás. Senki nem tudja meg, hogy csomagod érkezett. 10 napon belül bármikor át tudod venni a helyi postán személyi igazolvány bemutatása ellenében.

A „Postán maradó csomag” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő postát.

 
Szállítás lakcímre vagy postahelyre

SZÁLLÍTÁS MOL POSTAPONTRA

A legtöbb MOL kúton található Postapont, ide is tudod kérni a rendelésedet.

Előnye, hogy 0 – 24 óráig át tudod venni itt a csomagodat a MOL benzinkúton. A “MOL Postapont” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő MOL kutat.

A Posta e-mail vagy sms értesítést küld, amint megérkezett a rendelés során kiválasztott MOL kútra a csomagod. A csomagot 5 napig tudják őrizni a MOL kúton. Ez időn belül akkor mész érte, amikor szeretnél.

Csupán a nevedet kell bemondani a benzinkutasnak, és rögtön előkeresi a csomagodat. Fényképes igazolványt fel kell majd mutatnod a csomag átvételéhez. Ráadásul bankkártyával és készpénzzel is tudsz fizetni a MOL kutakon.

Itt a teljes lista a MOL kutakról, ahová rendelhetsz:

 
Szállítás MOL postapontra

SZÁLLÍTÁS COOP ÜZLETEKBE

Szállítás Coop üzletekbe

A Coop postapont boltok többsége 12 órán keresztül nyitva van. Előnye, hogy a hosszú nyitvatartás alatt könnyebben fel tudod venni a csomagodat.

A “Coop Postapont” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő Coop boltot.

A Posta e-mail vagy sms értesítést küld, amint megérkezett a rendelés során kiválasztott Coop boltba a csomagod. A csomagot 5 napig tudják őrizni a Coop boltban. Ez időn belül akkor mész érte, amikor szeretnél. Fényképes igazolványt fel kell majd mutatnod a csomag átvételéhez.

 
Szállítás Coop üzletekbe

SZÁLLÍTÁS CSOMAGAUTOMATÁBA

Szállítás csomagautomatába

A Posta csomagautomaták 0-24 órában hozzáférhetőek, nincs várakozási idő: gyorsan és diszkréten át tudod venni a csomagodat.

A “Posta csomagautomaták” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő Posta Csomagautomatát. Ha csomagautomatát választasz, akkor mindenképpen add meg a telefonszámodat a rendelés leadásakor. Ez szükséges lesz ahhoz, hogy kivehesd a csomagodat az automatából.

A csomag megérkezéséről SMS-ben értesít majd a Posta.

Ezt követően küldeményedet 2 munkanapig tárolják az automatában. Csomagodat egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheted ki az automatából. A 2 napos határidő lejártát követően a csomagot megőrzésre beszállítja valamelyik közeli postára, melyről újabb SMS-t kapsz.

 
Szállítás csomagautomatába

CSOMAGOLÁS

Termék csomagolás

A csomagolás minden esetben 100%-osan diszkrét. A csomagod egy légpárnás, nem kitapintható borítékban fog megérkezni. Ha nagyobb méretű a rendelésed, akkor egy egyszínű nagyobb dobozban küldjük.

Természetesen a kézbesítő nem tudja mi van a csomagban. A csomag címzéséből sem derül ki, hogy mi van benne.

A csomagon kívül semmilyen egyéb postai levelet vagy dokumentumot nem küldünk a címedre. A számlád a csomagba, a megrendelt termékek mellé lesz betéve. A csomagon kizárólag a rendelésed során megadott cím található. Feladóként a Biró László név lesz a csomagra írva. Tehát ebből sem derül ki semmilyen információ a csomag tartalmáról.

Az oldalsó képen megtekintheted, hogy néz ki a teljesen diszkrét címzésünk.
 
Termék csomagolás

CSOMAG KÖVETÉSE

A csomag útját a Posta csomagkövetési oldalán meg tudod nézni, a lenti kék gombra kattintva.

Az alul megjelenő kis ablakba kell beírni a csomag kódját. Ezt a kódot a Posta rendszere fogja küldeni majd automatikusan, e-mailben VAGY sms-ben. Az Sms-t a posta rendszere fogja küldeni számodra, hogyha a rendelésed során megadtad a telefonszámodat.

Külföldről történő rendelés esetén a GLS futárcéggel küldjük a csomagot. Ebben az esetben a csomag aktuális státusza a GLS csomagkövető rendszerében követhető nyomon.

 
Csomag követése

MEGRENDELÉS 30 MÁSODPERC ALATT

Megrendelés 30 másodperc alatt

Regisztrálj oldalunkon (kb. 2 percet vesz igénybe), és egyszer kell megcsinálni.

A regisztráció legfőbb előnye, hogy utána bármikor akár 30 másodperc  alatt le tudod adni későbbi megrendeléseidet.

Regisztrálj egy saját fiókot 1-2 perc alatt, a lenti gombra kattintva.

 
Megrendelés 30 másodperc alatt

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Potencianövelő bankkártyás fizetés

A weboldalunkon történő rendelésed során tudsz majd választani az alábbi fizetési lehetőségek közül.

Utánvétes fizetés:

Ez esetben a csomag átvételekor kell fizetned:

 • Ha lakcímre kérted, akkor a lakcímedre hozza a postás a csomagot. Ez esetben készpénzzel tudsz fizetni;
 • Postán maradó csomag esetén a Postára kell bemenned és ott kell fizetni;
 • MOL kutakon a benzinkutasnál készpénzzel és bankkártyával egyaránt fizethetsz;
 • Coop boltokban a pénztárnál kell majd fizetned;
 • Csomagautomata választása esetén csak bankkártyával tudsz majd fizetni az automatánál.

Bankkártyás fizetés:

Barion embléma

A bankkártyás fizetés ingyenes, gyors és teljesen biztonságos a weboldalunkon keresztül. Ha bankkártyás fizetést választasz a weboldalon, akkor már a rendelési folyamat során kifizeted a csomagodat.

Szinte bármilyen bankkártyával tudsz nálunk fizetni a Barion, MNB által hitelesített bankkártyás fizetési szolgáltatónkon keresztül. A bankkártya és egyéb adataid teljes biztonságban lesznek a kártyás fizetés során, és azt követően is.

Bankkártyás fizetést követően a csomagot azonnal postázzuk számodra.

PayPal-os fizetés:

A PayPal-os fizetés ingyenes, gyors és teljesen biztonságos a weboldalunkon keresztül. Ha PayPal-os fizetést választasz a weboldalon, akkor már a rendelési folyamat során kifizeted a csomagodat.

PayPal-os fizetést követően a csomagot azonnal postázzuk számodra.

Banki átutalásos fizetés:

Ha banki átutalást választasz ki a weboldalon fizetési módnak, akkor a fizetési előre történik.

A banki átutalásos fizetés lépései a következőek:

 1. Add le a megrendelésedet a weboldalunkon.
 2. Lépj be a saját internet bankodba.
 3. Utald el felénk a rendelésed végösszegét. A megjegyzés mezőbe írd be a rendelés számodat vagy a teljes nevedet

Banki adataink itt találhatóak a belföldi átutaláshoz:

 • Számlavezető bank neve: MBH Bank Zrt.
 • Kedvezményezett neve: Perfect Play Kft
 • Számlaszám (Forint számlaszám, belföldi átutalás esetén): 10102244-39247100-01003006
 • Közlemény: ebben a mezőben tüntesd fel a saját nevedet és/vagy a rendelés számot

Naponta többször ellenőrizzük a bankszámlánkat. Amint az összeg beérkezett a számlánkra, haladéktalanul postázzuk a rendelésedet.

Előre fizetés esetén (bankkártya, PayPal, banki átutalás) természetesen a postásnak nem kell fizetni. Ilyenkor természetesen ingyen kiadják a csomagodat a Postán, MOL kúton illetve Coop boltokban is. A csomagautomatákból is ingyen tudod kivenni a csomagodat, az SMS-ben kapott kód segítségével.

Potencianövelő bankkártyás fizetés

E-KÖNYVEINK ÉS NYOMTATOTT KÖNYVEINK SZÁLLÍTÁSA

E-könyv vásárlása esetén:

Ha E-könyvet vásárolsz, akkor mindenképpen az alábbi fizetési módok egyikét válaszd a rendelés során:

 • Bankkártyás fizetést
 • PayPal-os fizetés
 • Banki átutalást

A fizetésed beérkezését követően küldjük el Neked emailben az e-könyvet, és a megnyitásához szükséges jelszót.

Ha véletlenül mégis utánvétet választottál a rendelés során, akkor csak a megnyitásához szükséges jelszót küldjük el egy borítékban.

Miután ezt átvetted és kifizetted, 1-2 napon belül küldjük az E-könyvet is, e-mailben. Így tudunk megbizonyosodni arról, hogy a könyv ára tényleg kifizetésre került.

Nyomtatott könyv vásárlása esetén:

Könyvek szállítása

Nyomtatott könyveink közül bátran rendelj akár utánvétes, akár előre fizetéses módok bármelyikén.

A nyomtatott könyvek utánvétes kiszállítása teljesen megegyezik potencianövelő termékeink utánvétes kiszállításával.

Könyvek szállítása
Bevizsgált legális termékek

Laborban tesztelt, biztonságos termékek

nav_icon

Stabil, tartozás mentes magyar cég vagyunk

Segitseg ikon

Több tízezer férfinak segítettünk már

ora_icon

Legkésőbb 24 órán belül válaszolunk

gari_icon

Kiemelkedően erős vásárlói védelem

Érték és minőség nagydíj Perfect Play

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Érték és minőség nagydíj Perfect Play
Nulla Vevői Kockázat

Nulla Vevői Kockázat

Ha nem válik be a termék, akkor kérdés nélkül, azonnal
visszafizetjük a rendelés összegét a teljes postaköltséggel együtt.

BEZÁR

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat

10% kedvezmény ha feliratkozol a hírlevelünkre

BEZÁR

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat