MENÜ

FIÓKOM

GYÉMÁNT TÖRZSVÁSÁRLÓI SZINT AJÁNDÉKOK

ÖSSZESEN: 77.600 FT ÉRTÉKBEN

Gyémánt törzsvásárlói

A Gyémánt szint legfőbb előnyei:

4 doboz ajándék potencianövelő (amit amúgy is megvásárolnál)

4 csomag ajándék C-vitamin

J VÁLASZTHATÓ AJÁNDÉK: 4 doboz Alpha Man immunerő növelő, VAGY Exkluzív privát vitorlázás kettesben a Balatonon saját külön hajóskapitánnyal

Elsőbbségi VIP szolgáltatások: soron kívüli telefonos, e-mailes és személyes tanácsadás

Gyémánt törzsvásárlói

GYÉMÁNT SZINTHEZ TARTOZÓ ÚJ AJÁNDÉKOK

Olvasd el részletesen, hogy milyen juttatásokat kapsz, amint eléred a Gyémánt törzsvevői szintet (400.000 Ft vásárlási összeg elérését követően, egyszeri alkalommal):

1. Négy doboz Boom Boom potencianövelő ajándékba
(19.600 Ft értékben)

4 doboz Boom Boom potencianövelő ajándékba!

A Boom Boom a legjobb és legnépszerűbb potencianövelőnk vevőink szerint. Ha nincs erekciós problémád, akkor is látványos lesz a különbség.

Teljes magabiztosság az ágyban, hosszabb és élvezetes szeretkezés. A barátnőd úgy tekinthet majd rád, mint életerős és önbizalommal teli férfire.

2. Négy doboz ImmunPajzs C-vitamin ajándékba
(10.000 Ft értékben)

4 csomag ImmunPajzs C vitamin is jár a Gyémánt szint ajándékai között

Az Immunpajzs C-vitamin hatásos, gyorsan felszívódó, citromos ízű C-vitamin por.

Az Immunpajzs C-vitamin por ellenállóbá tesz a betegségek ellen, segíti a csontok, fogak, fogíny, bőr megújulását és gyógyulását.

Fogyaszd naponta az immunrendszer és az egészséged védelmére.

 

3. ÚJDONSÁG: VÁLASZTHATÓ AJÁNDÉK!
Alapértelmezetten 4 doboz Alpha Man férfierő növelő
(48.000 Ft értékben)

Gyémánt ajándékaink: többek között 4 doboz Alpha Man
Gyémánt ajándékaink

Az alábbi 2 ajándék közül most Te döntheted el, hogy melyiket választod! Alapértelmezetten 4 doboz Alpha Man-t küldünk. Ha azonban inkább a balatoni vitorlázási vouchert választanád, akkor ezt most bátran megteheted! Csak jelezd felénk ezt a döntésed (telefonon, e-mailben, a Gyémánt szintet elérő rendelésed során, stb.). Ez esetben a hajózási vouchert fogjuk küldeni a csomagodban.

A) 4 DOBOZ ALPHA MAN FÉRFIERŐ NÖVELŐ – ALAPÉRTELMEZETT AJÁNDÉK (48.000 FT ÉRTÉKBEN)

Az Alpha Man cégünk vezető, Érték és Minőség Nagydíjas férfi immunerősítő terméke. Kompex multivitaminként kitűnő megoldás férfiaknak a fáradtság leküzdésére, az energiaszint növelésére, a tesztoszteron szint fokozására, valamint a keringési rendszer hatékony támogatására.

B) ROMANTIKUS VITORLÁS KIRÁNDULÁS KETTESBEN A BALATONON, SAJÁT HAJÓSKAPITÁNNYAL (35.000 FT ÉRTÉKBEN)

Egyedülálló és felejthetetlen élmény: a siófoki kikötőből indul a privát vitorláshajó amelyen a kapitányon kívül csak Te és a párod utazik. A kapitány 2 órán keresztül arra navigálja a hajót amerre csak szeretnéd, igény esetén még a vitorlázás rejtelmeiről is mesél.

A program kora tavasztól egészen október – novemberig is igénybe vehető. Elküldjük számodra a vouchert, amely birtokában kényelmesen egyeztethetsz a vitorlás partnerünkkel a Számodra megfelelő időponttal kapcsolatban. (Összesen 1 év áll rendelkezésre majd a vitorlás élmény igénybevételére).

FONTOS: Alapértelmezetten a 4 doboz Alpha Man férfierő növelőt küldjük feléd amint elérted a Gyémánt szint határát. Hogyha a vitorlázást szeretnéd választani a Gyémánt szint elérésekor, akkor ezt mindenképpen jelezd felénk (például e-mailben, telefonon, sms-ben).

4. Elsőbbségi telefonos, e-mailes és személyes konzultáció

Ha eléred az Gyémánt törzsvásárlói szintet, akkor az e-mailben felénk küldött kérdéseidet soron kívül megválaszoljuk. Ez azt jelenti, hogy hétköznap munkaidőben maximum 2 órán belül választ kapsz tőlünk a kérdéseidre, érdeklődésedre.

Hasonlóan az e-mailes válaszokhoz, telefonon is elsőbbséget élvezel nálunk. Amennyiben nem sikerül felvenni elsőre a telefont, akkor maximum 2 órán belül visszahívunk és rendelkezésedre állunk. Ráadásul egyeztethetsz velünk külön időpontot is, amikor személyesen beszélhetjük meg a kérdéseidet.

4 doboz Boom Boom potencianövelő ajándékba!
4 csomag ImmunPajzs C vitamin is jár a Gyémánt szint ajándékai között
Gyémánt ajándékaink: többek között 4 doboz Alpha Man
Gyémánt ajándékaink

MIKOR KAPOD MEG A GYÉMÁNT SZINTHEZ JÁRÓ KEDVEZMÉNYEKET?

Gyémánt törzsvásárlói

Azonnal és automatikusan küldjük a Gyémánt törzsvásárlói szinthez tartozó kézzelfogható ajándékokat és vitorlás vouchert (ha a hajózást választottad) egyszeri alkalommal, amint a vásárlásaid elérik az 400.000 Ft-ot. Jó hír számodra az is, hogy a szállítási díjak összegei is beleszámítanak a vásárlásaid összegébe.

FONTOS! Kérlek jelezz vissza felénk, hogyha a hajózási vouchert választod! Alapértelmezetten a 4 doboz Alpha Man férfierő növelőt küldjük Feléd. Hogyha a vitorlázást szeretnéd választani , akkor ezt mindenképpen jelezd felénk 1-2 napon belül, miután elérted a Gyémánt szintet:

  • Írj egy e-mailt felénk az info kukac superherb.hu e-mail címre,
  • vagy hívj fel minket a 06-30-779-1797 telefonszámon.

Hogyha például az Gyémánt szint eléréséhez 55.000 Ft hiányzik, akkor nem kötelező egy összegben rendelned most ennyiért. Több egymástól független kisebb rendelésből is el tudod majd érni az Gyémánt szintet (csak egyszerűen tovább tart majd).

Fontos tudnod: a törzsvevői egyenleged soha nem jár le. Folyamatosan, minden vásárlás hozzáadódik az aktuális egyenlegedhez, (és ezek meg is maradnak).

Szintén jó hír, hogy az elsőbbségi e-mailes, telefonos és személyes konzultációt innentől fogva folyamatosan biztosítani fogjuk Számodra.

Minden egyes hónap legelején és közepén (adott hónap 1. és 15. napján) e-mailben küldünk számodra egy egyenleget, arról hogy hogyan állsz a Hűségprogramban. Így mindig követni tudod, hogy hol is tartasz. (Ehhez az szükséges, hogy az e-mail címeddel fel legyél iratkozva a hírleveleinkre. Az e-mail címedet bármikor megadhatod felénk egy vásárlás során). Ha nem szeretnél feliratkozni a hírlevelekre, az sem probléma. Ha munkaidőben felhívod ügyfélszolgálatunkat, akkor azonnal tájékoztatást adunk az aktuális Hűségprogram egyenlegedről.

Az egyenlegedet természetesen senki más számára nem adjuk ki. Vigyázunk erre is, mint az összes többi adatodra. További részletes leírást találsz a Hűségprogramunkról az ÁSZF-ben.

Gyémánt törzsvásárlói
Bevizsgált legális termékek

Laborban tesztelt, biztonságos termékek

nav_icon

Stabil, tartozás mentes magyar cég vagyunk

Segitseg ikon

Több tízezer férfinak segítettünk már

ora_icon

Legkésőbb 24 órán belül válaszolunk

gari_icon

Kiemelkedően erős vásárlói védelem

Érték és minőség nagydíj Perfect Play

LEGKERESETTEBB TERMÉKEINK

Érték és minőség nagydíj Perfect Play
Nulla Vevői Kockázat

Nulla Vevői Kockázat

Ha nem válik be a termék, akkor kérdés nélkül, azonnal
visszafizetjük a rendelés összegét a teljes postaköltséggel együtt.

BEZÁR

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat

10% kedvezmény ha feliratkozol a hírlevelünkre

BEZÁR

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat