MENÜ

FIÓKOM

Ördögnyelv kapszula: tényleg olyan hatásos?

Biró László

Írta:

Biró László

Cégünk az Ördögnyelv kapszula forgalmazását 2015 év végén megszüntette. 2016-tól csak potencianövelő szerekkel, ejakulációs-, prosztata- és immunerősítő termékekkel foglalkozunk.

Ördögnyelv kapszula. Mi is az valójában az ördögnyelv?

Az ördögnyelv, vagy pontosabban az ördögnyelv-fügekaktusz egy több kontinensen is elterjedt kaktuszfajta. A fogyni vágyók számára a legérdekesebb része a kaktusz rostjából kivont hatóanyag, a glükomannán. Érdemes megismerkedni ezzel a furcsa növénnyel, mert valóban képes segíteni a fogyókúrázni vágyókon.

Ördögnyelv fügekaktusz
Ördögnyelv fügekaktusz

Jó néhány gyors fogyással kapcsolatos cikk megjelent már az ördögnyelv kivonatról. A többségükben azért van egy apró tévedés, bár ez a fogyókúrázókat nem fogja különösebben elkeseríteni: ez a kaktuszfajta eredetileg nem Ázsiából, hanem Észak-Amerikából származik.

Hogyan segít a fogyásban az ördögnyelv kapszula hatóanyaga a glükomannán?

  • Az ördögnyelvből kivont hatóanyag többféleképpen is tud segíteni a fogyókúrázóknak:
  • a glükomannán étvágycsökkentő hatással bír
  • a rostjai által megkötött zsírok és egyéb anyagok nagy része nem szívódik fel, hanem a rostokkal együtt távoznak a szervezetből
  • cukorbetegeknél segít normalizálni a vércukorszintet, azzal hogy az ételek felszívódását lassítja
  • méregtelenítő hatása is van
  • elősegítheti a zsírégetést

Hogyan kell szedni az ördögnyelv kapszula kivonatot (kapszulát)?

Az Ördögnyelv fogyókúrás kapszulát étkezés előtt fél órával kell bevenni (2, legfeljebb 5 kapszulát), minimum 2 dl folyadékkal. Az étkezés során az ételeket a gyomorban lévő nedvek elkezdik lebontani, ekkor érvényesül a  kapszula hatása: megkezdi a gyomor által már felbontott tápanyagok (cukor, szénhidrát, fehérje), illetve folyadék átalakítását.

Fontos tudni, hogy a készítményt alkalomszerűen is lehet szedni. Ez azoknak ajánlott, akik nem csak néhány kilót szeretnének fogyni, illetve az esetenkénti nagyobb étkezések kalória bevitelét szeretnék kontrollálni. Ily módon elegendő az Ördögnyelv kapszulát alkalomszerűen, az adott nagyobb étkezést megelőzően fél órával bevenni (2-5 kapszula).

Oszd meg ha hasznosnak találtad a cikket!

Email »
Facebook »
Twitter »

BEZÁR

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat

10% kedvezmény ha feliratkozol a hírlevelünkre

BEZÁR

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat