MENÜ

FIÓKOM

INGYENES SZÁLLÍTÁSÚ KÜLFÖLDI CSOMAGOK

EXTRA GYORS SZÁLLÍTÁSSAL

Hasznos tipp ha először vásárolsz tőlünk külföldről:

Korábbi külföldi vevőink leginkább úgy vásároltak elsőre, hogy a kiválasztott termékből (pl: Tornado) rendeltek 1 vagy 2 dobozzal. Emellé kifizették a 3,990 Ft-os külföldi szállítási díjat. Miután a csomagot megkapták, kipróbálták a terméket és megtapasztalták, hogy mennyire válik be. Ezután következő alkalomra már könnyebben rendelték meg a külföldi ingyen szállításos csomagok valamelyikét, látva hogy a termék teljes mértékben beválik. (Vevőink 90-95%-ának beválnak a termékeink).

Javasoljuk, hogy Te is bátran kövesd ezt a gyakorlatot. Rendelj elsőre 1-2 dobozzal a termékeink közül a gombra kattintva:

Külföldi akciók

Potencianövelő csomagok külföldre:

Alkalmi potencianövelő

Hosszú távú potencianövelő

Ejakulációs és prosztata csomagok külföldre:

Immunerősítő csomagok külföldre:

INGYENES SZÁLLÍTÁS A VILÁG BÁRMELY ORSZÁGÁBA!

Külföldi akciók

A külföldre rendelt csomagjainkat a GLS nemzetközi futárszolgálat kézbesíti. A GLS abszolút megbízható, korrekt és diszkrét szállító partner. Összesen 41 országban rendelkezik székhellyel és az egész világon kézbesíti a csomagokat. A GLS-sel küldött nemzetközi csomagjaink kézbesítési aránya 99%.

(Sajnos egyedül az Egyesült Királyságba nem tudunk szállítani 2021.06.09. óta. Ennek az oka, hogy a Brexit miatt rendkívüli módon bonyolulttá és drágává vált az export vámkezelés).

Gyors, biztonságos és diszkrét szállítás külföldre

A külföldi szállítási szolgáltatásunk legfőbb előnyei:

Gyors, biztonságos és diszkrét szállítás külföldre

Szállítás világszerte: A koronavírus és a gazdasági válság ideje alatt is folyamatos a kiszállítás a világ összes országába (egyetlen kivétel jelenleg az Egyesült Királyság. A Brexit óta rendkívül bonyolulttá vált az export, és néhány esetben a csomag sem érkezett meg).

Biztonságos: a járvány miatt bevezetésre került a GLS-nél az érintésmentes kézbesítés. Így nem kell aláírnod semmilyen papírt a csomagod átvételekor. A futárok kiemelten vigyáznak arra, hogy a lehető legbiztonságosabb legyen a csomag átadása számodra.

Extra gyors: Magyarországgal határos országokba (pl: Szlovákiába, Romániába vagy Ausztriába) 1-2 munkanap alatt megtörténik a csomagod kiszállítása. Szintén örömteli, hogy például Németországba is 2 munkanap alatt megérkezik a csomagod.

Nyomon követhető: A csomagszámot a GLS küldi majd el feléd e-mailben. A csomagod státuszát folyamatosan monitorozhatod a GLS csomagkövető rendszerében. A futár a kiszállítás napján telefonon is keres. Ezért célszerű megadni a telefonszámodat a rendeléskor. Ha elsőre nem sikerül a kézbesítés, akkor másodszor is megpróbálja.

Diszkrét: A csomagolásunk maximálisan diszkrét. A kézbesítő sem tudja, hogy mi van a csomagban.

Rugalmas fizetés: a weboldalunkon a rendelés során kényelmesen és biztonságosan tudsz fizetni bankkártyával és PayPal-on keresztül is. Szintén működik a banki átutalásos előre fizetés. Mindennap monitorozzunk a bankszámlánkat. Amint megérkezik az átutalás, azonnal indítjuk a csomagodat.

Ingyenes szállítás: ha a lentebb található csomagok közül választasz, akkor nem számítunk fel szállítási díjat. Tehát ingyenes szállítással küldjük el Feléd a csomagot!

Kb. 4 nap múlva jött meg a csomag, nagyon korrekten és diszkréten becsomagolva. Több terméküket is kipróbáltam már, nagyon bevált eddig mindegyik. Köszönet, hogy a külföldön élő magyarokra is gondolnak (sokan vagyunk kint).

Tamas (Anglia)

50.000+

Elégedett vásárló

2012

Óta piacon a Perfect Play Kft.

60

Napos teljes körű elállási lehetőség

300+

4-5* egyéni vélemény az Árukeresőn

800.000+

Doboz eladott termék

BEZÁR

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat

10% kedvezmény ha feliratkozol a hírlevelünkre

BEZÁR

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat