MENÜ

FIÓKOM

Érték és Minőség Nagydíjat nyert
a Happy Yeti prosztata gyógyszer

Biró László

Írta:

Biró László

Mostantól  kezdve nincs kérdés: Válaszd a Happy Yetit vizelési problémák esetén!

Happy Yeti prosztata gyógyszer: Érték és Minőség Nagydíjas termék
Happy Yeti prosztata kapszula: Érték és Minőség Nagydíjas termék

A Happy Yeti prosztata gyógyszer kapcsán már nem csupán korábbi vásárlóink állítják, hogy kiemelkedő termék jóindulatú prosztata megnagyobbodásra. A független szakmai zsűri a Happy Yeti étrend-kiegészítőnek ítélte az Érték és Minőség Nagydíjat 2024-ben.

Ezzel az Alpha Man férfi immunerősítő után, a Happy Yeti is díjnyertes termék lett a Superherb termékcsalád részeként. Ez kimagasló sikert jelent cégünk, a Perfect Play Kft. számára.

Mit jelent az Érték és Minőség Nagydíj?

Az Érték és Minőség Nagydíjjal a gazdasági élet kiválóságait díjazzák. Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat eseményeinek fővédnöke Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke. A pályázati rendszer kiemelt támogatója a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága. Az esemény egyik kiemelt támogatója a NÉBIH.

Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy nemzetközileg is egyértelműen utal használójának kiemelkedő színvonalára.

Miért van ekkora jelentősége a díjnak?

A díjat A gazdaság és a kultúra területén több kategóriában osztják ki, szigorú, többkörös pályázati elbírálás alapján. A pályázatra jelölt terméket és a céget egyaránt vizsgálja a szakmai zsűri. A nagydíj útmutatást ad a fogyasztóknak vásárlásaikhoz, és kiemeli a díjazottakat a gazdasági élet szereplői között.

Az Országgyűlés elnökének szavai az Érték és Minőség Nagydíjról:

Nehéz időkben is lehet nagyszerűt alkotni, inspiráló és példaszerű teljesítménnyel előrukkolni, és fontos, önmagukon messze túlmutató szolgálatokat tenni egy szélesebb közösségnek, s végső soron az egész magyarságnak.

Hogyan nyerte el a rangos elismerést a Happy Yeti prosztata gyógyszer?

A Perfect Play Kft saját, magyar gyártású étrend-kiegészítői alkotják a Superherb termékcsaládot.

 

Superherb logo állóA Superherb termékek előnyei:

  • Létező férfi problémákat megoldó, működő termékek
  • Szakértőink által összeállítva a legjobb hasznosulás elve alapján
  • Magyar gyártású, megbízható készítmények
  • Összes felsorolt alapanyag 100%-ban igazoltan belekerül

Jelenleg a Superherb termékcsaládban az alábbi férfi étrend-kiegészítők szerepelnek: Big Gun férfi termékenység- és spermafokozó, Long Love korai magömlés elleni készítmény, a 2021-es Nagydíj nyertes Alpha Man férfi immunerősítő, illetve a most díjazott Happy Yeti készítmény.

A szakmai zsűri megvizsgálta a Happy Yeti készítmény összetevőit, hatásmechanizmusát, vásárlói visszajelzéseket, címkét és csomagolást egyaránt. Minden részletre kiterjedő laborvizsgálati jegyzőkönyv is készült a termékről.

Az értékelés során a zsűri mindent rendben talált, az összes minőségi kritériumnak maximáliásan megfelet a Happy Yeti étrend-kiegészítő termék.

Miért működik olyan jól a Happy Yeti jóindulatú prosztata megnagyobbodás esetén?

Happy Yeti: Prosztata megnagyobbodásból származó vizelési panaszokra férfiaknak
Happy Yeti: Prosztata megnagyobbodásból származó vizelési panaszokra férfiaknak

Amikor az élelmiszer szakértőnkkel először beszélgettünk arról, hogy szeretnénk egy terméket létrehozni jóindulatú prosztata megnagyobbodásra és az ebből adódó vizelési problémákra, akkor a következő hangzott el:

A létező legjobb prosztata terméket szeretnénk létrehozni a magyar piacon. Nem számít, hogy mennyi összetevő kerül bele és azok mennyire lesznek drágák. A lényeg az, hogy működjön és segítsen a vizelési problémákon, és enyhítse a jóindulatú prosztata megnagyobbodás tüneteit

Szintén fontos szempontként merült fel, hogy az összetevők szinergikusan erősítsék egymás hatását. Azt láttuk a Happy Yeti termék tervezése során, hogy az átütő hatásához a 7 legjobb aktív összetevő ideális napi mennyisége bele sem fog férni egy kapszulába. Ezért a szakértőnk javaslatára napi 2 kapszulában határoztuk meg az adagot, amit reggel és este kell bevenni a legjobb hatásért.

Miért törekedtünk a piacon a legjobb prosztata gyógyszer létrehozására?

Számunkra az ügyfeleink a legfontosabbak. Ugyanis ők mellettünk, és a mi termékeink mellett döntöttek. Emiatt nagyon hálásak vagyunk. Éppen ezért figyelünk annyira a vásárlóinkra. Éppen ezért szeretnénk olyan termékeket létrehozni, amelyek valóban működnek és fontos problémákon segítenek. Csakis így lesznek visszatérő ügyfelek az egyszeri vásárlóinkból.

Legjobb prosztata termék

Azt szoktam mondani, hogy olyan termékeket állítsunk elő, amelyeket Mi magunk is a legjobb szívvel gondolkodás nélkül megvennél magunknak, vagy a családunk bármely tagjának. Büszkék vagyunk rá, hogy a Superherb készítmények (köztük a most díjazott Happy Yeti készítmény is) ilyen termékek.

Prosztata megnagyobbodásra válaszd az Érték és Minőség Nagydíjas Happy Yeti készítményt!

A megújult Happy Yeti prosztata kapszula 7 aktív összetevőt tartalmaz amelyek révén különösen hatásos készítmény prosztata megnagyobbodás miatti vizelési panaszokra. Használatával a sürgető nappali és éjszakai vizelési inger javulása, illetve a kísérő fájdalmak enyhülése várható. Csökkenti az éjszakai vizelések számát és a visszamaradó vizelet mennyiségét egyaránt. Így lehetővé válhat a nyugodt pihenés.

Happy Yeti: Csökkenő vizelési inger, enyhülő fájdalom, könnyebb vizelés

Könnyebb vizelés, csökkenő fájdalom, pihentetőbb alvás.
Könnyebb vizelés, csökkenő fájdalom, pihentetőbb alvás.

A Happy Yeti prosztata kapszula hatóanyagainak legfőbb előnyei:

  • Csökkenő vizelési inger: a szabalpálma kivonat enyhíti a sürgető vizelési ingert, hozzájárul a normál vizeletürítéshez
  • Enyhülő fájdalom: A béta-szitoszterol hatákonyan javítja a jóindulatú prosztata megnagyobbodás fájdalmas tüneteit
  • Megfelelő karbantartás: A csalángyökér gyulladáscsökkentő, és hozzájárul a húgyúti rendszer normál működéséhez
  • Prosztata védelem: A likopin különösen erős antioxidáns tulajdonsága révén véd a prosztatarák kialakulása ellen
  • Pihentetőbb alvás: a kisvirágú füzike folyamatos használata csökkenti az éjszakai vizelések számát, lehetővé téve a nyugodt pihenést

A Happy Yeti egy növényi hatóanyagokból álló biztonságos és hatásos étrend-kiegészítő, mellékhatások nélkül. Fő előnye, hogy hatékonyan kezelheted vele a prosztata megnagyobbodásból eredő vizelési gondokat. Cukorbetegség vagy vérnyomás probléma mellett is nyugodtan szedhető.

A Happy Yeti prosztata készítmény 2024-ben elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat. Az Érték és Minőség Nagydíj egyértelműen jelzi, hogy a Happy Yeti nemzetközi szinten is jegyzett, hatásos és működő termék prosztata megnagyobbodásból eredő vizelési panaszokra.

Próbáld ki a Happy Yeti prosztata kapszulát:

Oszd meg ha hasznosnak találtad a cikket!

Email »
Facebook »
Twitter »

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

BEZÁR

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat

10% kedvezmény ha feliratkozol a hírlevelünkre

BEZÁR

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat