MENÜ

FIÓKOM

Hogyan nyert Érték és Minőség Nagydíjat
az Alpha Man potenciafokozó?

Biró László

Írta:

Biró László

Az Alpha Man termékünk elsöprő sikert aratott
a 2021-es Érték és Minőség Nagydíj díjkiosztón

Potenciafokozó termékeknek nemigen szoktak állami kitüntetéseket osztogatni. A Perfect Play Kft. – Alpha Man készítménye 2021-ben mégis elnyerte a legjobb termékeknek kijáró Érték és Minőség Nagydíj kitüntetését.

Érték és Minőség Nagydíj nyertes termék lett a Perfect Play Kft. - Alpha Man készítménye
Érték és Minőség Nagydíj nyertes termék lett a Perfect Play Kft. – Alpha Man készítménye

Ezen cikkemből megtudhatod az alábbiakat:

  1. Miért látta a zsűri kiemelkedőnek az Alpha Man készítmény pályázatát?
  2. Milyen pozitív hatásokra számíthatsz a szedésétől?
  3. Hogyan különböztesd meg díjnyertes termékünket a piacon lévő egyéb „Alpha Men” nevű termékektől?

Mit jelent az Érték és Minőség Nagydíj?

Az Érték és Minőség Nagydíjjal a gazdasági élet kiválóságait díjazzák. Ezt a díjat egy 5 cégből álló független szervezet írta ki és valósította meg. Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat eseményeinek fővédnöke Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke. A pályázati rendszer kiemelt támogatója a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága. Az esemény egyik kiemelt támogatója a NÉBIH.

Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy nemzetközileg is egyértelműen utal használójának kiemelkedő színvonalára.

Miért van ekkora jelentősége a díjnak?

A díjat A gazdaság és a kultúra területén több kategóriában osztják ki, szigorú, többkörös pályázati elbírálás alapján. A pályázatra jelölt terméket és a céget egyaránt vizsgálja a szakmai zsűri. A nagydíj útmutatást ad a fogyasztóknak vásárlásaikhoz, és kiemeli a díjazottakat a gazdasági élet szereplői között.

Az Országgyűlés elnökének szavai az Érték és Minőség Nagydíjról:

Nehéz időkben is lehet nagyszerűt alkotni, inspiráló és példaszerű teljesítménnyel előrukkolni, és fontos, önmagukon messze túlmutató szolgálatokat tenni egy szélesebb közösségnek, s végső soron az egész magyarságnak.

Hogy néz ki a Díjátadó Ünnepség?

Az Érték és Minőség Nagydíj komolyságát jelzi, hogy a díjat a Parlamentben adják át. Az idei évben az ünnepségen beszédet mondott és a kitüntetéseket átadta: Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, és Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese.

Nézd meg a díjátadáson készített interjút a Perfect Play Kft. ügyvezető igazgatójával, Biró Attilával:

 

Hogyan lett Érték és Minőség Nagydíj nyertes az Alpha Man készítményünk?

A Perfect Play Kft. évek óta meghatározó szerepet játszik a férfiaknak szóló étrend-kiegészítők piacán. Cégünk Alpha Man terméke, és az összes többi saját márkás étrend-kiegészítőnk egyedi termék specifikációk alapján készülnek. A termékeinkre jellemző, hogy egy-egy kézzelfogható férfi probléma köré csoportosulnak.

Az Alpha Man terméket több körös laborvizsgálatnak vetették alá. Áttanulmányozták a címkét, a csomagolást, és a weboldalunkat is. Mindent maximálisan rendben találtak. Többek között emiatt is biztos lehetsz benne, hogy kiemelkedő minőségű terméket vásárolsz tőlünk. Ebben minden szükséges hatóanyag szerepel a legjobb hasznosulás elve alapján.

Érték és Minőség Nagydíj nyertes termék lett a Perfect Play Kft. - Alpha Man készítménye
Érték és Minőség Nagydíj nyertes termék lett a Perfect Play Kft. – Alpha Man készítménye

Cégünket a Perfect Play Kft-t- is átvilágította a 10 főből álló szakmai zsűri. Értékelték, hogy magyarországi gyártóról van szó, illetve elismerték a Perfect Play Kft. 2012. óta folytatott szakmai munkáját az étrend-kiegészítő piacon.

Mindezek eredményeképp 2021. szeptemberében átvehettük az Érték és Minőség Nagydíjat a Parlamentben.

Hogyan lehetnek más gyártó általi Alpha Man nevű termékek a piacon?

Ha keresgélsz a Google-ben, esetleg feltűnhet, hogy létezik két másik hasonló nevű termék is a piacon. Ezekről a termékekről nincsenek részletes információink.

A Perfect Play Kft. Alpha Man terméke Magyarországon szabadalmi védjegy oltalommal rendelkezik. Az egyéb cégek által gyártott hasonló nevű készítmények teljesen más termékek. Jelenleg ezek a cégek védjegy sértést követnek el, és vizsgáljuk a jogi eszközöket, amelyekkel felléphetünk velünk szemben a jogaink érvényesítésére.

A díjnyertes Alpha Man étrend-kiegészítő
A díjnyertes Alpha Man étrend-kiegészítő

Azt tanácsolom, hogy a Perfect Play Kft. általi zöld dobozos, Érték és Minőség Nagydíj nyertes Alpha Man terméket válaszd. Ez az a termék, amiben 100%-ig megbízhatsz.

Hosszú távú megoldás: Alpha Man férfierő növelő
Érték és Minőség nagydíj nyertes termék

Próbáld ki az Alpha Mant a szervezet energizálására, a tesztoszteront szint fokozására és az immunrendszer erősítésére.

Magas NAD+ tartalmával elsőrangú megoldás az öregedés ellen.

Az új Alpha Man a NAD+ mellett további 9 aktív összetevőt tartalmaz: Q10, Csüdfű gyökér, Cink, D vitamin, B6 vitamin, L-Karnitin, ginseng és szelén. Ezen hatóanyagok bármelyike egyesével megvásárolva önmagában akár több ezer Ft lenne. Ezért az Alpha Man férfierő kapszula ár-érték arányban igen kedvező megoldás.

Az Alpha Man kitűnő segítség férfiaknak a fáradtság leküzdésére, az energiaszint növelésére, a tesztoszteron szint fokozására, valamint a keringési rendszer hatékony támogatására.

Alpha Man: férfierő növelő, energizáló és immunerősítő készítmény
Alpha Man: férfierő növelő, energizáló és immunerősítő készítmény

Milyen eredményeket érhetsz el az Alpha Man használatával?

  • Öregedés elleni kitűnő megoldás: Az életfolyamatok szempontjából fontos enzimek működéséhez elsősorban a NAD+ valamint a Q10 hatóanyag szállítja az energiát. Az Alpha Man-ban található NAD+ és Q10 hatóanyagok igazolt kutatások szerint növelik az élettartamot, és csökkentik az öregedés hatásait
  • Tesztoszteronszint növelés: Magas cink tartalma miatt szerepet játszik a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásában. B6-vitaminnal hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához, magas szelén tartalma pedig támogatja az egészséges spermaképződést
  • Egészségesebb vérkeringés és vitalitás: A csüdfű gyökér hozzájárul a keringési rendszer egészségéhez, a szellemi és fizikai kiegyensúlyozottsághoz
  • Szervezet sejtjeinek védelme: 200 mikrogramm szelén tartalmával támogatja az oxiadatív stressz csökkentését a szervezetben, ezáltal megvédve a káros gyulladásos folyamatoktól
  • Szívműködés javítása: A Q10 és az L-Karnitin jótékony hatással van a szívbetegségek megelőzésére és a szív teljesítményének javítására
  • Energizálás és férfierő növelés: A ginseng hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A Maca gyökér támogatja a testi és szellemi teljesítményt, és segíti fenntartani az optimális állóképességet és vitalitást. A NAD+ koenzim összetevő egy különösen hasznos koenzim összetevő a szervezet energizálására

Az Alpha Man tökéletesen biztonságos termék. Engedélyezett, és többszörösen bevizsgált, különösen hatásos étrend-kiegészítő. Az Alpha Man OGYÉI notifikációs engedélyszáma: 28982/2022. A készítményt biztonsággal szedhetik vérnyomás problémások, cukorbetegek, érszűkületi betegek és idősebb férfiak is. Nem okoz semmilyen panaszt. Bármilyen gyógyszer mellett szedhető a termék.

 

Az Alpha Man magas NAD+ tartalma miatt energizáló hatású
Ha csak egyetlen étrend-kiegészítőt szedsz férfiként, akkor a Perfect Play Kft. – Alpha Man terméke legyen az

Az Alpha Man legfőbb előnye, hogy egyetlen termékben összpontosul a férfiak számára legfontosabb összes növényi kivonat, ásványi anyag, vitamin, nyomelem és koenzim. Én magam is minden reggel beveszek két kapszulát.

Ha csak egyetlen étrend-kiegészítő fogyasztasz, akkor az Alpha Man legyen az. Így teljesen nyugodt lehetsz: rengeteget tettél a szervezetedért és egészségedért.

Miért érdemes minket választanod?

Kedvesség, segítőkészség, szakértelem: Perfect Play Kft.
Kedvesség, segítőkészség, szakértelem: Perfect Play Kft.

Cégünk, a Perfect Play Kft. Magyarország vezető potencianövelő szállítója 2012. óta. Hisszük, hogy a szexuális teljesítmény és annak növelése olyan összetett kérdéskör, amely kiemelkedő szakértelmet, empátiát és segítőkészséget igényel.

A honlapon elérhető minőségi termékeket akár mobilról is könnyedén megrendelheted. Ne aggódj, diszkrét csomagolásunknak köszönhetően akár lakcímedre/munkahelyedre is kérheted a szállítást. A Nulla Kockázat Garanciával pedig biztosra mész. Ha valamiért nem válik be a termékünk, visszafizetjük a megrendelésed teljes összegét, szállítási költséggel együtt.


Rendeld meg az Érték és Minőség Nagydíj győztes,
Alpha Man férfierő készítményt itt:

 

Oszd meg ha hasznosnak találtad a cikket!

Email »
Facebook »
Twitter »

2 hozzászólás: “Hogyan nyert Érték és Minőség Nagydíjat<br>az Alpha Man potenciafokozó?”

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

BEZÁR

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat

10% kedvezmény ha feliratkozol a hírlevelünkre

BEZÁR

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat