MENÜ

FIÓKOM

C-vitamint adományoztunk összesen 6 millió Ft-ért

Biró László

Írta:

Biró László

Így segítünk a legjobban rászorulóknak: A Perfect Play Kft. 3350 doboz C-vitamint adományozott 2022-ben

6 millió Ft-os C-vitamin adomány idősotthonoknak
Biró László, a Perfect Play Kft. igazgatója átadja a C-vitamin adományokat 2022 év elején

„Köszönjük Lászlónak, és a teljes Perfect Play Kft. csapatának! Azonnal fel is tudtuk használni a sok-sok C-Vitamint” – Bódi Erika, a Tessedik Sámuel Evangélikus Szeretetszolgálat Idősek otthonának vezetője.

„Nagyon köszönjük a Perfect Play Kft. nagylelkű C-vitamin adományát. A lehető legjobb helyre kerül az ajándék” – Kleofás Marianna, a Fővárosi Önkormányzat, Pesti Úti Idősek Otthonának gazdasági vezetője.

Honnan jött a C-Vitamin adományozás ötlete?

2021 év végén a Covid járvány rendkívül erősen tombolt. Már régóta gondolkoztunk rajta, hogyan tudnánk segíteni a saját eszközeinkkel. Arra jutottunk, hogy mindenkinek nem fogunk tudunk adományozni. Tehát akkor támogassuk a leginkább rászoruló idős embereket!

Azt tudni kell, hogy az állami idősotthonok roppant szerény pénzügyi keretekből gazdálkodnak. Emellett rengeteg idős ápolt van az intézményekben. Gyakorlatilag mindenhol teltház van.

Tehát ez a nagy mennyiségű, 100%-os tisztaságú C-Vitamin por a lehető legnagyobb boldogságot okozta nekik. Külön „jól jött”, hogy C-Vitamin port kaptak az idősotthonok lakói. Ugyanis így a demens ápoltaknak is könnyebb elfogyasztani a vitamint. Elég csak gyorsan elkeverni a vizükben, és máris kortyolható a vitaminban gazdag, értékes nedű. 🙂

A Perfect Play Kft. legfontosabb értéke: a segítségnyújtás

Perfect Play Kft. céges értékei 2012. óta
Perfect Play Kft. céges értékei 2012. óta

Amikor 2012-ben elindult a cégünk a fenti filozófiát és értékeket fogalmaztuk meg. 10 év eltelt azóta, és továbbra is ezen értékek mentén dolgozunk.

Fentiekből az egyik legfontosabb, ránk jellemző tulajdonság a segítségnyújtás. Tehát valóban segíteni akarunk, nem csupán „eladni”. Minden kéréssel-kérdéssel hozzánk fordulónak válaszolunk. Megpróbálunk segíteni legjobb tudásunk szerint. Nem feltétlenül termékekkel, hanem hasznos tanácsokkal és segítő-támogató hozzáállással.

Immunerősítő termékek a Perfect Play Kft-től
a legjobb hasznosulásért

Kristálytiszta, 100%-os tisztaságú ImmunPajzs C-Vitamin

2012-ben potencianövelő készítményekkel kezdtünk el foglalkozni. Ez az irány továbbra is megmaradt. A potencianövelők mellett azonban megjelentek új, például immunerősítő termékek is a kínálatunkban. Ezek közé tartozik a 100%-os tisztaságú ImmunPajzs C-vitamin porunk.

100%-os tisztaságú ImmunPajzs C-vitamin a Perfect Play-től
100%-os tisztaságú ImmunPajzs C-vitamin por a Perfect Play-től

Az ImmunPajzs C-vitamin por ajándékként is megjelenik Hűségprogramunkban. Kifejezetten szokták kedvelni vevőink, ugyanis ezzel 1 – 1,5 hónapra teljeskörűen megoldják a C-vitamin utánpótlást.

Ha nem fogyasztasz elegendő C vitamint, akkor könnyebben elkaphatod a fertőzéseket. Egyes szív-és érrendszeri betegségek, a rák, az ízületi megbetegedések és a szürkehályog egyaránt összefüggnek a C-vitamin-hiánnyal. Ezen betegségek megfelelő mennyiségű aszkorbinsav bevitellel részben megelőzhetők.

Immunerősítő, energizáló és férfierő növelő:
Íme a díjnyertes Alpha Man

Érték és Minőség Nagydíj nyertes termék lett a Perfect Play Kft. - Alpha Man készítménye
Érték és Minőség Nagydíj nyertes termék lett a Perfect Play Kft. – Alpha Man készítménye

Kimondottan büszkék vagyunk az Alpha Man férfi immunerősítő termékünkre. Ez egy kifejezetten prémium multivitamin termék, amit csak férfiaknak ajánlunk.

2021-ben az Alpha Man elnyerte az „Érték és Minőség Nagydíjat”. Az állami kitüntetést a parlamentben vettük át.

2022-ben megújult az Alpha Man termékünk. Összesen 10 féle komponens került a termékbe. Többek között a méregdrágra NAD+, ami egy hihetetlenül hasznos koenzim összetevő a szervezet energizálására. A NAD+ önmagában is egy kitűnő megoldás az öregedés ellen.

Más gyártók el sem gondolkoznak ilyen mennyiségű és minőségű alapanyagokon, mint amiket mi az Alpha Man termékünkbe beleteszünk. Az Alpha Man-ben megtalálható összetevőket Magyarország vezető étrend-kiegészítő szaktekintélye, és kutató tudósa állította össze számunkra. A cél a lehető legjobb hasznosulás a férfivásárlóink számára.

Tiszta szívvel javaslom az Alpha Mant
és az Immunpajzs C-vitamint egyaránt:

Olvass további érdekes cikkeket itt:

 

Oszd meg ha hasznosnak találtad a cikket!

Email »
Facebook »
Twitter »

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

BEZÁR

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat

10% kedvezmény ha feliratkozol a hírlevelünkre

BEZÁR

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat