MENÜ

FIÓKOM

Szex helyek amiket a férfiak a legjobban kedvelnek

Biró László

Írta:

Biró László

Körkérdés szex helyek témában, amelyek különösen vonzóak a férfiak számára

A brit Cosmopolitan újság az utcán számos angol férfit kérdezett meg, hogy melyek az általuk leginkább kedvelt szex helyek. Gondolkodás nélkül, kapásból kellett válaszolniuk a kérdésre. A lenti válaszok születtek, melyek többsége tipikus, ezekre a legtöbben már gondoltunk, néhány viszont fejlett fantáziára utal.

Izgalmas szex helyek, amelyek feldobják a szeretkezést
Izgalmas szex helyek, amelyek feldobják a szeretkezést

Egyik kedvenc válaszunk a riportból: a megkérdezett férfi néhány másodperc tűnődés után határozottan kivágta a kérdező fiatal riporternőnek: „Itt helyben a füvön, most azonnal, veled”.

Szex helyek: változatos és meghökkentő fantáziák

Szex helyek állatkert
Szex az állatkertben?

A többi megkérdezett ennyire nem volt bátor, ők általánosságban mondták saját fantáziáikat. Többen említették kedvenc szex helyek között a tengerpartot. Érdekes, hogy kb. fele-fele arányban neveztek meg elhagyott tengerszakaszt, illetve a strand-jellegű tengerpartot (ahol mások is lehetnek). A tengernél maradva, felmerült az elhagyott sziget, illetve a yacht mint a kedvenc szex hely. Ezekhez sajnos kell egy sziget, vagy egy yacht… és ilyesmit itthon talán egy fokkal nehezebb találnunk. Bár nyáron, a Balatonon esetleg a vitorlás hajó még szóba jöhet, ha valakinek megtetszik az ötlet. Illetve ha csak az érzést szeretnénk megtapasztalni, megfelelő egy csónak is.

Tipikus válaszként jött „az ágyam” szóval kezdetűek. Furcsa, és már-már perverzió határát súroló válasz jött egy fiatal angol sráctól, aki az állatkertet említette a kedvenc szex helyek között.

A nőkre izgatóan hatnak az extrém szex helyek

Sok nőre izgatóan hatnak az extrém szex helyek, ahol idegenek kaphatják rajta a szeretkező párt. Férfiaknál ez viszont kétélű fegyver: közöttünk is vannak, akiket szintén doppingol a lebukástól való félelem, sokakra viszont „lankasztó” hatással van. Ha csak ilyen esetben van erekciós probléma, akkor még egyáltalán nem kell aggódni – egyszerűen térjünk vissza a biztonságos helyekre.

A helyszíni újításokra viszont mindenkit előszeretettel buzdítunk, ugyanis igen serkentőleg tud hatni a nemi életre. Vagyis: a szex helyeink ne szimplán csak az ágyunk és a kanapénk legyen, hanem a lakás többi része, például: a szőnyegen, kádban, zuhany alatt, garázsban, hintaágyban… Javasoljuk, hogy ma mindenki nézze át egy kicsit ilyen szemmel a lakását!

Neked mi volt a legextrémebb szeretkezési helyszíned? Mire vágynál igazán?

Írd meg kommentben!

Olvass további érdekes cikkeket itt:

Oszd meg ha hasznosnak találtad a cikket!

Email »
Facebook »
Twitter »

1 hozzászólás: “Szex helyek amiket a férfiak a legjobban kedvelnek”

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

BEZÁR

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat

10% kedvezmény ha feliratkozol a hírlevelünkre

BEZÁR

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat