MENÜ

FIÓKOM

Swinger party: Top 6 tudnivaló a swinger klubokról

Biró László

Írta:

Biró László

Hogyan kell viselkedni a Swinger klubban? Hasznos tudnivalók, tippek, érdekességek

Az alábbi bejegyzésben a swinger témakörben mélyedünk el. Kerülj képbe 5 perc alatt és megtudhatod az alábbiakat:

 • Mit jelent az, hogy swinger? Milyen okokból járnak az emberek ilyen klubba?
 • Swinger club érdekességek, felmérés: mennyire féltékenykednek egymásra a partnerek?
 • Top 6 legfontosabb tanács: hogyan öltözködj, mire figyelj, mivel készülj, mire számíts?
Swinger club hasznos tudnivalók
Kiemelten hasznos információk swinger club témában itt

Mit jelent az, hogy swinger?

Az angol swinger szó eredetileg „partnercserét”, vagy „párcserét” jelent. Ez azonban nem pontosan fedi a „swingelés” fogalmát. A valóságban a swinger klubokat egyedülállóak is bátran látogathatják, és több mint 2 személy is létesíthet egymással szexuális kapcsolatot. Ez az életforma az 1960-as évektől kezdődő szexuális szabadosság kibontakozásával kezdett el rohamosan terjedni. A swinger „mozgalom” növekedésére pozitívan hatott, hogy megjelentek a modern és hatásos fogamzásgátlók is.

Miért járnak az emberek swinger clubba?

A swingelésnek számos oka lehet. Sok szerint a változatosság és a kíváncsiság a legfőbb hajtóerő. Mások a swinger klubban elérhető nagyobb „szex mennyiségre” utaznak. Érdekesség, hogy harmonikus kapcsolatban lévő párok is gyakran választják a kikapcsolódásnak ezt a különleges formáját. Számukra a fő motiváció a kapcsolatuk felvillanyozása, illetve megerősítése. Ilyenkor ugyanis a párok nem egyedül járnak „tévutakon”, hanem együtt élvezik a szexuális változatosság élményeit. A közös szvingerezés – a résztvevő párok felfogása szerint – nem számít megcsalásnak, hiszen a párok közös akaratukból teszik, amit tesznek.

A swinger clubok érdekessége, amit kívülállók kevéssé tudnak: swinger bulik bárhol lehetnek (például hotelben, hajón, lakóházban). A lényeg: hogy mindenki jól érezze magát. Ennek érdekében a szervezők sokszor tematizált esteket tartanak, mint például:

 • Ruhás nap, hogy körül tudj nézni a swinger klubban
 • „Csak párok” nap, ilyenkor kizárólag párok mehetnek
 • BDSM party, (ami magyarul kikötözéses, vagy „dominancia-alávetettség” típusú szex partit jelent).
Swinger klub: cél, hogy mindenki jól érezze magát
Swinger club: izgalmas szórakozást kínál férfiaknak és nőknek is

Természetesen a fent felsorolt néhány példa csak egy része a swinger klubbok széles kínálatnak. Ennél jóval több fogás szokott szerepelni a klubok étlapján, hogy mindenki megtalálhassa a magához és vágyaihoz leginkább illő körülményeket.

Ezt biztosan nem gondoltad volna…

Az Egyesült Államokban egyes szakértők 15 millió főre teszik a swinger partikra járó emberek számát. A megkérdezettek 60%-a állítja, hogy kapcsolatuk javult, mióta a klubba járnak a párjukkal együtt. Ezzel szemben viszont csak 1,7% jelezte a kapcsolatuk romlását.

Hogyan kezelik a párok a swinger party során a féltékenységet? Nos, itt is érdekes eredmények születtek egy amerikai felmérés során. A swingerek között készített felmérésben résztvevők 70%-a szerint nincs semmilyen féltékenységi probléma. 25% érezte úgy, hogy „némileg” problémát jelent számára, hogy párját idegen emberekkel látja együtt, és csak 5% mondta egyértelműen, hogy bizony erősen megjelent a féltékenység érzése a swingerezés során.

Tegyük hozzá, hogy a fenti felmérésben csak olyanokat kérdeztek meg, akik már legalább egyszer jártak swinger clubban – vagyis valamiféle vonzalmat mindenképpen éreztek a svingerezés iránt.

Ingyenes a swinger club? Bárki bemehet?

Általánosságban kimondhatjuk, hogy a swinger klubba járni pénzbe kerül. Szóló férfiaknak általában a legdrágább a bejutás (10-20 ezer Ft körül van), míg hölgyeknek és pároknak olcsóbb. A fizetendő összeget a clubok „hozzájárulásnak” hívják. Ez valahol rendben is van, ugyanis a házigazdának kell fenntartani és üzemeltetni a helyet és gondoskodni a hangulatról, zenéről, meleg vízről, áramról, stb. Természetesen az árak klubonként eltérőek, plusz néhány helyen korlátlan étel és/vagy italcsomagok közül is lehet választani. Megszívlelendő jótanács: meg kell nézni részletesen a weben az egyes clubok árait és feltételeit.

Nézd meg rövid swinger videónkat is a tudnivalókról

Mielőtt egy hirtelen ötlettől vezérelve az utcáról besétálnál egy swinger party helyszínére, előtte nem árt tájékozódni. Sok esetben regisztrálni kell az adott estére a swinger club weboldalán. Erre azért van szükség, hogy a szervezők tudják pontosan a várható létszámot, és hogy a nemek (és a párok) aránya megfelelő legyen.

Top 6 tudnivaló, ha Swinger klub látogatást tervezel

Most pedig fusd át – véleményünk szerint – a 6 legfontosabb szabályt és tudnivalót, amit egy swinger buli előtt mindenképpen érdemes tudni:

1. Egészség és higiénia:

Kizárólag egészségesen látogass el swinger clubba. Betegen, influenzásan maradj otthon, nehogy megfertőzd a többieket. Az ápoltság fontos: fürödj meg alaposan, borotválkozz meg és legyen kellemes az illatod. Jó ötlet lehet egy nemi betegségi gyorstesztet is csináltatnod. Ha kiderül, hogy bármilyen nemi betegséged van, akkor természetesen semmiképp ne menj swinger klubba. Készülj elegendő óvszerrel is, mindig gondolj a védekezésre.

2. Öltözködés:

Olyan ruhát válassz, amiben több órán keresztül is kényelmesen érzed magad, illetve amit könnyű le- és felvenni. A swinger klubban eltöltött idő nagy részében közös helyiségben leszel a többiekkel, ahol evéssel-ivással (is) telik majd az idő. Javaslatunk tehát, hogy olyan ruhában legyél, amelyben jól érzed magad és nem feszengsz. Válassz kényelmes és egyben szexi fehérneműt. Jó ötlet egy köntöst esetleg fürdőruhát is magaddal vinni, felkészülve hátha esetleg van jacuzzi, szauna vagy medence a helyszínen.

Swinger club - Swinger club - kényelmes és szexi ruhát viselj
Hogyan öltözz fel Swinger Clubba?

3. Visszajelzés és pontos érkezés:

Hogyha meghívást kaptál egy swinger partira, akkor is jelezz vissza a házigazdának, ha nem tervezel, vagy nem tudsz menni. Ez azért fontos, mert a szervezőknek tudniuk kell, hogy hány vendéggel számoljanak. Másrészt a gyors visszajelzés által Te is megbízható törzsvendégnek leszel elkönyvelve, akit szívesen látnak. A szervező által megjelölt kezdési időpontra pontosan érkezz, ellenkező esetben nem biztos, hogy be fognak engedni. Ugyanis ha késel és a többiek már esetleg „akcióban” vannak, akkor számukra frusztráló lehet egy késve érkező vendég.

4. Udvariasság:

A swinger világ bonyolult. Sokan bizonytalanok, félénkek, és tartanak attól, hogy mi fog történni. Ezért nagyon fontos, hogy legyél mindig udvarias és figyelmes mindenkivel. Azokkal is, akikkel egyáltalán nem tervezel szexuális kontaktusba lépni. Az ilyen viselkedés segíteni fog a Neked tetsző emberek figyelmét magadra irányítani, illetve így mindenki számára kellemesebb lesz a club hangulata.

5. A „nem” az „nem”:

Ha valaki nemet mond az a swinger szabályok szerint nem azt jelenti, hogy kéreti magát, hanem valóban nemet jelent. Ne erőltess semmit, ez a swinger életstílus egyik legfontosabb szabálya. Viszont cserébe Te is nyugodtan mondhatsz bárkinek nemet, más sem fog megsértődni rajta. Ez az etikett része.

6. Érezd jól magad: A találka célja, hogy jól érezd magad. Olyan eseményekben vegyél csak részt, amelyekben komfortosan érzed magad. Ne hagyd magad rábeszélni olyan dolgokra, amelyek nem tetszenek. Pozitívan és nyitottan közelíts az eseményekhez. Elfogadott az is, ha egyáltalán nem lépsz szexuális kontaktusba senkivel, csak jól érzed magad. Éld ki a vágyaidat, fantáziaidat és érezd valóban nagyon jól magad! További információk: swinger klub >>

 

+1 hasznos tanács férfiaknak

Mindegy, hogy először mész swinger klubba vagy már rutinos törzsvendég vagy.

Valószínűleg Te is átérzed majd a következő érzések valamelyikét:

 • Kissé tartasz tőle, hogy milyen lesz, illetve mi vár majd Rád;
 • Lesz-e elegendő nő, milyen lesz a nemek aránya?
 • Hogyan fogsz viszonyulni a partneredhez adott szituációkban?
 • Lesz –e esetleg olyan, számodra „kevésbé erotikus látvány”, amit inkább kihagynál?
 • Fogsz-e tudni teljesíteni idegenek szeme láttára is?

Mindezekkel együtt természetesen valószínűleg rendkívüli módon izgat a dolog, és vágysz az új szexuális élményekre is.

Ilyen esetekben jól jön, hogyha kellően bízol magadban. Így a swinger party teljes időszaka alatt stabilan, többször is tudsz teljesíteni.

Gentlemanus potencianövelő a swinger sex elengedhetetlen kelléke
Swinger party-hoz válaszd a Tornado+ potencianövelőt! Így egészen biztosan nem lesznek gondjaid

Ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani Neked.

Kifejezetten swinger party-khoz ajánljuk a Tornado+ potencianövelőt. Ugyanis ingerlés hatására akár 24 óráig is eltart a hatása.

Ha minden rendben van a férfiasságoddal, akkor is meg fogsz döbbenni a különbségtől, amit a Tornado+ segítségével elérhetsz. További pozitívuma, hogy elhanyagolhatók a mellékhatásai. (Minimális, múló fejfájás, esetleg arcpirosodás képzelhető el csak).

Érdemes először kettesben kipróbálni a barátnőddel is a Tornado+ hatását. Így később, amikor a swinger klubba mész, akkor már a biztos hatás teljes tudatában vetheted bele magad az élvezetekbe.

Mielőtt elindulsz egy swinger clubba, azt javasoljuk, hogy mindenképpen vegyél magadhoz egy doboz Tornado+ potencianövelőt.

Jó hír, hogy 1-2 pohár bort vagy sört is megihatsz a Tornado+ használata során. Ezáltal kellemesen ellazulsz, és az extra erős merevedés garantált. A Tornado+ segítségével akár több menetre is könnyedén képes lehetsz.

Villámgyorsan hat és hihetetlenül feldobja a szeretkezést: Tornado+

Tornado+ a legerősebb potencianövelőnk
Tornado+ a legerősebb potencianövelőnk

Élvezd felszabadultan a szeretkezést a Tornado+ segítségével:

 • Elképesztő merevedést eredményez a szeretkezés teljes ideje alatt
 • Önbizalmadat rendkívüli módon megerősítheti
 • Kápráztasd el a lányokat: nyugodtan belekezdhetsz egy második menetbe is
 • Ha nincs erekciós problémád, akkor is látványos lesz a különbség

A Tornado+ korábbi férfi vásárlóink 90-95%-ánal teljes mértékben beválik. Elégedett, visszatérő vevőink aránya a Tornado+ termékünk esetében kiemelkedően magas.

Én teljesítménykényszer miatt blokkolok le, pedig nincs semmi baj a teljesítményemmel. És fizikailag is oké vagyok. Ez egy ilyen agyi hülyeség. DE ahogy a Tornado+-ot bevettem, egy óra múlva elkezdtem a barátnőmmel sexelni és nagyon meglepődtem. Miután feláll, erősen tartja magát. Hiába jutott eszembe, hogy közben mi van ha összemegy, ez bizony nem akart. Nagyon jó. Szóval használt, csak ajánlani tudom

Legális a Tornado+ potencianövelő?

A Tornado legálisan megvásárolható, NNGYK által notifikált, biztonságos étrendkiegészítő. A termék hatósági notifikációja ellenőrizhető az NNGYK étrend-kiegészítő listában.

 • Magyarországon hivatalosan notifikált termék.
 • Kizárólag növényi összetevőket tartalmaz, amelyek nem ártalmasak az egészségre.
 • Mellékhatása enyhe, vagy teljesen elhanyagolható.
 • Internetről biztonságosan, legálisan és engedélyezetten megrendelhető.

A Tornado+ az egyik legismertebb, piacvezető étrend-kiegészítő potencianövelő a hazai piacon.

Miért érdemes minket választanod?

Kedvesség, segítőkészség, szakértelem: Perfect Play Kft.
Kedvesség, segítőkészség, szakértelem: Perfect Play Kft.

Cégünk, a Perfect Play Kft. Magyarország vezető potencianövelő szállítója 2012. óta. Hisszük, hogy a szexuális teljesítmény és annak növelése olyan összetett kérdéskör, amely kiemelkedő szakértelmet, empátiát és segítőkészséget igényel.

A honlapon elérhető minőségi termékeket akár mobilról is könnyedén megrendelheted. Ne aggódj, diszkrét csomagolásunknak köszönhetően akár lakcímedre/munkahelyedre is kérheted a szállítást. A Nulla Kockázat Garanciával pedig biztosra mész. Ha valamiért nem válik be a termékünk, visszafizetjük a megrendelésed teljes összegét, szállítási költséggel együtt.

Swinger party-hoz rendelj extra erős Tornado+ potencianövelőt:

Olvass további érdekes cikkeket itt:

Oszd meg ha hasznosnak találtad a cikket!

Email »
Facebook »
Twitter »

11 hozzászólás: “Swinger party: Top 6 tudnivaló a swinger klubokról”

 1. Találkozhatsz szóló férfival,akivel terszetek egymásnak.Lehet,hogy velem.Nekem is jó lenne,ha egy nővel szerencsésen egymásra találnánk.

 2. Többször voltam különböző klubokban, és nemcsak „leamortizálódott emberek” járnak ilyen helyre.
  Jómagam személy szerint azért mentem, mert egyedülálló vagyok és szerettem volna teret adni a vágyaimnak.
  Tudomásul kellett vennem, hogy szóló nőként semmi esélyem nincs.
  A párok plusz férfit keresnek a nő örömére, ha egy társaság megy oda, akkor idegent nem engednek maguk közé, így abbahagytam több kudarc után.

  1. Kedves Ibolya!
   A tapasztalatom szerint, ez nem feltétlen így működik, de láttam már hasonlót. Háromszor voltam ott, de több helyen. Nagyon jól jött volna olyan partner, akivel megélhettünk volna élményeket, mert ettől, nem sok nővel találkoztam, akiknek hasonló vágyaik lettek volna. Sajnos nincs fórum, ahol a hasonló felfogásúak is teret nyerhetnének. Igaz, utoljára az idősebb korosztály számára sem voltam kívánatos. Az ötven pluszos férfiakat, kevesen keresik.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

BEZÁR

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat

10% kedvezmény ha feliratkozol a hírlevelünkre

BEZÁR

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat