MENÜ

FIÓKOM

Szex Segítő Formula: átütő megoldás merevedési zavarra

Biró László

Írta:

Biró László

Az „orvos majd segít” mítosz ledöntése

A magyar férfiak nagyon nehéz helyzetben vannak a szex során fellépő merevedési zavar esetén.

Mit javasol a legtöbb orvosi szaklap, szakértői oldal, vezető egészségügyi portál?

Menj el az orvoshoz, csak ő tudja pontosan kivizsgálni a problémádat. Kizárólag ő tudja megmondani, hogy mi a teendő, ha nem megy a szex.

Ez véleményem szerint NEM jó tanács. Vajon miért?

Szex vs merevedési zavar
Szex vs. merevedési zavar. Nézzük meg mit tudsz tenni!

A VALÓS problémák

Az alábbiakkal kell szembenézned, ha úgy döntesz, orvoshoz fordulsz szex közben jelentkező merevedési problémáddal:

1. Megalázó

Több idegen ember előtt kell feltárni gyengeséget a férfiasságod és a szex területen, ahol a legkevésbé szeretnél gyengeséget mutatni. Az orvos mellett asszisztensként egy vagy több nő is ülhet a helyiségben. Ez még nehezebbé teszi a dolgot.

2. Negatív hozzáállás

Ha szerencséd van, akkor jó a viszonyod a körzeti orvossal. Ellenkező esetben úgy is hozzáállhat az orvos a problémához, mint az egyik 35 év körüli, egészséges vásárlónk háziorvosa:

„Ne gondolja már, hogy ilyen fiatalon és egészségesen problémája lehet a magának a szexben. – De hát Doktor úr, valóban így van. – Tegyen rendet a fejében és menni fog a szex”

Ha így áll az orvosod a dologhoz, akkor nehéz mit tenni.

3. Elterjedhet

Nem mindenki a fővárosban él. Sokan vidéken, kisvárosokban, kisebb falvakban laknak. Itt mindenki ismer mindenkit. A probléma, hogy orvos és az asszisztense is ember. Ők is szeretnek beszélgetni, pletykálni. Sajnos a szexnél jobb pletyka téma nemigen van. Magyarországon élünk, ne legyenek illúzióink…

4. Hosszadalmas és kellemetlen

Hogy néz ki az orvosi vizsgálat? Először egy beszélgetéssel kezdődik, ahol be kell vallanod, hogy nem megy a szex. Ezután sorban az alábbi vizsgálatok jönnek: vérvétel, prosztata vizsgálat, tesztoszteron szint mérése, ultrahang. Vérvétel eredménye 2 hét, aztán időpont az urulógushoz kb. újabb 3-4 hét múlva. Akár 1-2 hónapig is elhúzódhatnak a vizsgálatok. Addig mi van?

5. Drága

A Viagra darabja 3.500 Ft a patikában. Semmiféle normatív támogatás nincs rá. Ráadásul a legszörnyűbb az egészben, hogy kb. 1-2 hónapra elegendő tablettát ír fel az orvos egyszerre. Ha elfogy, akkor újra vissza kell menned hozzá.

6. Nem szervi eredetű probléma = Nincs segítség

Mi történik, ha a sok vizsgálat után kiderül, hogy nincs fizikai problémád és valami más miatt nem megy a szex? Ilyen esetben nem írnak fel potencianövelő gyógyszert, ugyanis nincs rá orvosi indok. Gondolj bele: hősiesen keresztülmész a fentieken. Utána azt kapod, hogy oldd meg egyedül a problémádat. Mikor fogsz ezek után segítséget kérni orvostól?

Vajon tisztában vannak-e fenti VALÓS NEHÉZSÉGEKKEL az önjelölt guruk, egészség „coach-ok”, és internetes orvosi cikkeket író újságírók???

Amikor azt írják, hogy legyél végre férfi. Vegyél erőt magadon, és menj el az orvoshoz. Akár tisztában vannak vele, akár nem – a következő a javaslatom feléjük: Menjenek el ŐK orvoshoz először és csinálják végig ŐK a fentieket. Utána adjanak ilyen jó tanácsokat.

Van jobb megoldás: bemutatkozik a „Szex Segítő Formula”

Itt és most megcáfolom az alábbi mítoszt: „Merevedési zavar esetén menj orvoshoz, mert csak ő tud neked segíteni.”

Javaslok helyette egy gyorsabb, egyszerűbb, hatékonyabb és olcsóbb megoldást. A módszer 2 lépésből áll, és Szex Segítő Formulának neveztem el.

Kinek használ a Szex Segítő Formula? Azon férfiaknak, akinek nincs komoly szervi, fizikai problémájuk. A szex során mégis nehézségeik vannak a merevedés fenntartásával. Ilyenkor az ok pszichés: stressz, korábbi negatív élmények (pl.: lelankadás szex közben), teljesítménykényszer.

Számos hasonló esettel találkozunk a hozzánk írt e-mailekben. A legtöbb férfi ugyanarról számol be: belső feszültségekről, szorongásról szex előtt. Sokan már stresszesen kezdik a napjukat reggel. Egész nap az jár a fejükben, hogy nem fognak tudni teljesíteni este, amikor majd a szexre kerül a sor.

Sokan napközben „próbálgatják” a péniszüket, hogy tudnak-e erekciót produkálni. Olyan érzésük van, mintha nem tudnák irányítani hímvesszőjüket. Folyamatosan bizonytalansággal, belső kétségekkel küzdenek, hogy képesek lesznek-e a szexre. Tudatosan vagy tudat alatt munka, sport, vagy bármilyen egyéb tevékenység alatt ott motoszkálnak, elő- előjönnek ezek a negatív gondolatok.

Nagyon sok férfi attól is tart, hogy a merevedési gondja valahogy „kitudódik”, és elterjed ismerősi körben (pl.: a barátnő/feleség beszél a szex problémákról). Ezek mind hozzájárulnak a pszichés merevedési problémához szex során, amelynek a végeredménye ugyanaz: lelankadás és/vagy gyors ejakuláció.

Fontos, hogy tudd: ez NEM a te hibád. Sajnos a pénisz nem egy „gép”, nem lehet mindig csúcsra járatni.

Az alábbi butaságot írta egy „nagynevű” blogger nemrég szex és párkapcsolati témában:

„A legjobb potencianövelő a nő.”

Erre a következő a válaszom: akinek merevedési problémája van, valószínűleg az is nővel próbál szexelni (nem kecskével). Ennek ellenére lehetnek gondjai. Ne fogadjuk el az ilyen nagyképű kinyilatkoztatásokat, amit csak azért mond valaki, mert olyan „trendi”. Ő pedig olyan okosnak tűnhet valakik előtt a szex terén.

Mit javaslok helyette szex terén?

Próbáld ki a Szex Segítő Formula két egyszerű lépését a megoldásért.


A Szex segítő formula két lépése:

1. Önellenőrzés: zárd ki a fizikai okokat

2. Győzd le pszichés korlátokat: hogy élvezhesd a szex örömeit

Nézzük meg részletesen mindkét lépést.

1. Lépés – Önellenőrzés szex előtt

Szex segítő formula - 1. lépés
Szex segítő formula – 1. lépés

Az önellenőrzés lényege, hogy próbáld meg önállóan kizárni a fizikai és szervi okokat. Ugyanis a szervi eredetű merevedési zavar illetve impotencia kezdődő cukorbetegségre vagy szívbetegségre is utalhat.

Legelőször is szeretnélek megnyugtatni, hogy több mint valószínű, hogy nincs komoly probléma a potenciáddal. Több éves tapasztalatunk alapján a legtöbb férfinél abszolút visszahozható a szex élvezete.

Leginkább a következő 2 féle betegség okoz szervi eredetű merevedési zavart illetve impotenciát: a cukorbetegség és a szívbetegség. A biztonság kedvéért válaszold meg a következő ellenőrző kérdéseket önmagad megnyugtatására is.

Válaszolj az alábbi kérdésekre magadat illetően (ezek utalnak leginkább szervi eredetű problémákra):

1. Cukorbetegségre utaló tünetek ellenőrzése

 • Fogytál-e drasztikusan az utóbbi időben sokat hirtelen?
 • Gyakran zsibbadnak a végtagjaid?
 • Előfordul, hogy homályosan látsz?
 • Lassan gyógyulnak be a sebeid?
 • Száraz, repedezett a bőröd?

Ha a kérdések többségére NEMMEL feleltél, akkor a kezdődő cukorbetegség jó eséllyel kizárható.

Ha a fenti kérdések többségére IGENNEL feleltél, és cukorbetegségre gyanakodsz magadat illetően, akkor mindenképpen alapos orvosi kivizsgálás javasolt.

2. Szívbetegségre utaló tünetek ellenőrzése

 • Vannak-e mellkasi fájdalmaid, vagy „égő érzésed” a szegycsont környékén?
 • Gyakran szédülsz?
 • Tapasztalsz-e gyors vagy szabálytalan szívverést?
 • Tapasztalsz hideg verejtékezést?
 • Gyakran küzdesz légszomjjal (kifulladsz pihenés, vagy minimális erőkifejtés mellett is)?

Ha a kérdések többségére NEMMEL feleltél, akkor a szívbetegség jó eséllyel kizárható.

Ha a fenti kérdések többségére IGENNEL feleltél, és szívbetegségre gyanakodsz magadat illetően, akkor mindenképpen alapos orvosi kivizsgálás javasolt.

3. Egyéb ellenőrző kérdések

 • Van reggeli merevedésed?
 • Önkielégítés során el tudod érni a teljesen merev állapotot?
 • Más nőkkel működik a szex?

Ha a három kérdés közül legalább az egyikre IGENNEL feleltél, akkor jó eséllyel nem fizikai problémáról van szó.

Szeretném itt tisztázni azt is, hogy alapvetően nem az orvosokkal van a problémám. Ha a merevedési zavarnak valóban fizikai oka van, akkor egy alapos orvosi vizsgálat fényt deríthet kezdődő betegségekre. Viszont ellenkező esetben NEM KELL feltétlenül kitenned magad az orvosi vizsgálatoknak, és a fent leírt tortúrának.

Amennyiben sikeresen kizártad a fizikai okokat, akkor lépj tovább a Szex Segítő Formula 2. lépésére.

2. Lépés – Győzd le a pszichés korlátokat, hogy élvezhesd a szex örömeit

Tipikus érzés, amikor egy férfi a rosszul sikerült szex után nagyon mélyponton érzi magát. Ilyenkor a legtöbb férfi elkezd kételkedni önmagában és férfiasságában is. A következő alkalomkor még inkább szeretne teljesíteni, és ennek ellenére még inkább nem sikerül.

Hogyan tudod legyőzni a pszichés korlátokat szex előtt, illetve szex közben?

Próbáld ki a Boom Boom potencianövelőt. Ez egy rendkívül hatásos, biztonságos, egészségre ártalmatlan készítmény. Abszolút hatékonyan megoldja a pszichés jellegű merevedési problémákat, és hozzásegít a szex önfeledt élvezetéhez.

Egy-egy jól sikerült alkalom akkora önbizalmat ad, hogy a későbbiekben valószínűleg nem is lesz többet szükség rá a szex során. Miért?

Mert pozitív sikerélményt érsz el.

Így élvezni tudod a szexet.

És megszűnnek a pszichés korlátaid.

Próbáld ki legjobb termékünket, a Boom Boom-ot!

A Boom Boom potencianövelő átsegít a fáradtságon, és tökéletesen megoldja az átmeneti merevedési gondokat. Magabiztosan, mindenféle nehézség nélkül képes leszel fenntartani az erőteljes erekciót az aktus teljes ideje alatt.

A Boom Boom Magyarország egyik legismertebb, és legkedveltebb potencianövelője.

Csúcsteljesítmény bármilyen helyzetben: Boom Boom

Boom Boom potencianövelő
Boom Boom potencianövelő: Megdöbbentően intenzív merevedés a szex teljes ideje alatt

A Boom Boom potencianövelő legfőbb előnyei:

 • Kőkemény merevedést okoz: átsegít a stresszen és a fáradságon;
 • Rendkívül gyorsan hat (30-60 perc), és akár többször is képes lehetsz az akcióra;
 • Önbizalmadat rendkívüli módon megerősítheti;
 • Kápráztasd el a lányokat: nyugodtan belekezdhetsz egy második menetbe is;
 • Ha nincs erekciós problémád, akkor is látványos lesz a különbség;

Nem kell aggódnod, a szeretkezés után azért abbamarad a merevedés. Így nem derül ki partnered számára, hogy potencianövelőt alkalmaztál. Újabb ingerlés hatására ismételt erős merevedést tudsz majd produkálni.

A Boom Boom-nak nincs, vagy teljesen elhanyagolható a mellékhatása. Enyhe cukorbetegség vagy kisebb vérnyomás probléma mellett is biztonságosan alkalmazható. Egészséges férfiak is bátran használhatják.

Legális a Boom Boom potencianövelő?

A Boom Boom legálisan megvásárolható, OGYÉI által notifikált, biztonságos étrendkiegészítő. A termék hatósági engedélye ellenőrizhető az OÉTI étrend-kiegészítő listában.

 • Magyarországon hivatalosan engedélyezett termék. OÉTI engedélyszáma: 31786/2023.
 • Kizárólag növényi összetevőket tartalmaz, amelyek nem károsak az egészségre.
 • Mellékhatása nincs, vagy teljesen elhanyagolható.
 • Internetről biztonságosan, legálisan és engedélyezetten megrendelhető.

A Boom Boom potencianövelő több ezer korábbi férfi vásárlónk 90-95%-ánal teljes mértékben bevált. Jelenleg a Boom Boom a piacvezető étrend-kiegészítő potencianövelő a hazai piacon.

Eddigi életem során csupán néhány terméknél éreztem azt, hogy valami igazán hasznos, valami komoly problémára nyújt megoldást elérhető áron. Az Önök által forgalmazott Boom Boom potencianövelő ilyen.

Miért érdemes bennünket választanod?

Kedvesség, segítőkészség, szakértelem: Perfect Play Kft.
Kedvesség, segítőkészség, szakértelem: Perfect Play Kft.

Cégünk, a Perfect Play Kft. Magyarország vezető potencianövelő szállítója 2012. óta. Hisszük, hogy a szexuális teljesítmény és annak növelése olyan összetett kérdéskör, amely kiemelkedő szakértelmet, empátiát és segítőkészséget igényel.

A honlapon elérhető minőségi termékeket akár mobilról is könnyedén megrendelheted. Ne aggódj, diszkrét csomagolásunknak köszönhetően akár lakcímedre/munkahelyedre is kérheted a szállítást. A Nulla Kockázat Garanciával pedig biztosra mész. Ha valamiért nem válik be a termékünk, visszafizetjük a megrendelésed teljes összegét, szállítási költséggel együtt.


Győzd le a pszichés korlátaidat, tegyél egy próbát a Boom Boom-mal:

Oszd meg ha hasznosnak találtad a cikket!

Email »
Facebook »
Twitter »

12 hozzászólás: “Szex Segítő Formula: átütő megoldás merevedési zavarra”

  1. Tisztelt József,

   1 kapszula szedését javasoljuk, 2 már túl sok lenne egyszerre.
   Alkohol kismértékben fogyasztható mellette (1-2 pohár sör vagy bor). Nagyobb mennyiségű alkohol már rontja a termék hatását.

 1. your alt in comments
  Nagy Sandor

  Vernyomas gondok amelyek stressz miatt kiugranak, ez esetben is szedheto?
  Vagy inkabb spray, vagy kenocs? Koszonom: Sandor

  1. Köszönöm a kérdést. A termék kis mértékben tudja módosítani a vérnyomást (emelheti/csökkentheti is, de nem mindenkinél következik be). Ha nem kiugróan magas vérnyomásról van szó, akkor elsőre érdemes egy fél kapszulát kipróbálni: szét kell húzni a kapszulát és tartalmának felét elkeverni egy pohár vízben vagy tejben. Így kisebb lesz az adag, és a vérnyomást befolyásoló hatás; viszont a potencianövelő hatás is hamarabb következik majd be (kb. fél óra alatt). Arra kell figyelni, hogy a vérnyomáscsökkentő és a Tornado beszedése között legalább 6-8 óra teljen el.

   Kiugróan magas vérnyomás esetén mindenképpen javasolt megmutatni a Tornado hatóanyagait orvosnak is (ezt egyébként is lehet), hogy mondjon rá szakvéleményt a konkrét vérnyomáscsökkentő tekintetében.

 2. Megjött a szállítmány, hét végén fogom kipróbálni.
  A kérdésem az, hogy 65 kg-os és 130 kg-os páciensnek is egyaránt az 1 kapszula javallott ?

  1. your alt in comments
   Biró László

   Kedves Attila,

   Köszönöm, jogos a kérdés. Azt mondanám, hogy 65 kg-os férfinek elég lehet fél kapszula (a kapszula széthúzható, és a benne lévő por felét így ki lehet önteni és elkeverni vízben).
   Nem csak testsúlytól függ a dolog, érdemes ki kísérletezni hogy mennyi az optimális. 1-nél több kapszulát biztosan nem kell bevenni 130 kg-os testsúlynál sem.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

BEZÁR

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat

10% kedvezmény ha feliratkozol a hírlevelünkre

BEZÁR

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat