MENÜ

FIÓKOM

Sperma mennyiség növelés a Sperma Duplázó Technikával!

Biró László

Írta:

Biró László

Hogy dupláztam meg a sperma mennyiségét 3 hét alatt?

Próbáld ki Te is a bevált sperma növelési módszert!

Próbáld ki a Sperma Duplázás Technikát!
Így növelheted a sperma mennyiségét és fokozhatod a megtermékenyítő képességét is

Rengeteg férfi kevesli az ejakulációjának a mennyiségét, és szeretné, hogy az orgazmus során több spermája legyen. A nagyobb sperma mennyiség = élvezetesebb orgazmust jelent. Ráadásul a sok sperma látványosabb a nők számára is, a nagyobb férfiasság jeleként tekintenek rá.

Az interneten fellelhető mennyiség növelési cikkekkel az a legfőbb probléma, hogy teljesen általános tanácsokat adnak. Mint például „kerüld a forró fürdőt”, vagy „ne dohányozz”, esetleg „ne hordj feszülős alsónadrágot”.

Bár ezek az ötletek hasznosak lehetnek az egészség megőrzése szempontjából – sajnos semmitmondóak és a tényleges célra nem használnak. A sperma növelés terén nagyon kevés férfi tud konkrét, kézzelfogható eredményeket elérni csupán ezekkel a javaslatokkal.

Viszont akkor hogyan lehet rövid idő alatt, és tényleg hatékonyan növelni az ondó mennyiségét? Milyen lépések segítenek hozzá a sok spermához? Próbáld ki ebben a bejegyzésben leírt „Sperma Duplázó Technikát”, amellyel 3 hét alatt sikeresen megkétszereztem az ejakulátumom mértékét!

Miért fontos a férfiaknak a sperma mennyiség növelése?

Legelőször tisztázzuk a fogalmakat, mert sokan összekeverik a spermium (hímivarsejt) jelentését az az ejakulátummal.

1. Spermium (vagy más néven hímivarsejt): a here által termelt férfi ivarsejt, amely petesejt megtermékenyítést végzi;

2. Ejakulátum: a férfi orgazmus során kilövellő fehéres folyadék. Az ejakulátum tartalmazza a spermiumokat. (Itt olvashatsz további részleteket az ejakulációval kapcsolatos problémák megoldásáról)

Röviden tehát, a sperma a hordozó anyag, amely a hímivarsejteket tartalmazza.

Spermium növelés = nagyobb nemzőképesség

A spermium növelés azok számára fontos, akik gyermekáldást szeretnének. A normál értéke 15 millió spermium / 1 ml ejakulátum. (Jó, ha tudod azonban, hogy nem csak ezen érték fontos a nemzőképesség javításához. Szintén elengedhetetlen tényező a spermiumok mozgási képessége, illetve, hogy a formájuk megfelelő legyen a megtermékenyítéshez).

Miért vágyik sperma mennyiség növelésre a legtöbb férfi?

Az ejakulátum növelése sokkal inkább a szeretkezés és a szex minősége miatt fontos a férfiak számára.

 • Sperma mennyiség: kápráztasd el a barátnődet is!
  A nagyobb sperma mennyiség rendkívül imponál sok nőnek

  Jobb érzés: nagyobb mennyiség = még nagyobb kéjérzet

 • Magyarázkodás elkerülése: a kis mennyiséget ejakuláló férfinak nem kell többet bizonygatnia barátnője felé, hogy márpedig ő „elment”
 • Látványosabb: a partnernő testén a sok sperma egyszerűen látványosabb, mint a kevés
 • Férfiasság kifejezése: A nők a sok spermát az erős férfiasság jeleként értékelik
 • Magabiztosság: az a férfi, aki nagyobb mennyiséget lövell ki, magabiztosabbnak érzi magát

A Sperma Duplázó Technika ez utóbbiban, tehát az ondó mennyiségének növelésében segít majd Neked.

Mindenekelőtt nézzük meg, hogy mi az a 7 legfontosabb tényező, amely a sperma termelést befolyásolja.

 

7 legfontosabb faktor, amely befolyásolja az ondó termelését

A mennyiség, illetve a kilövellés ereje legfőképpen az alábbi 7 tényezőtől függ:

Az ondó termelését befolyásoló Top 7 tényező
Az ondó termelését befolyásoló Top 7 tényező

1. Genetika: mi férfiak nem vagyunk egyformák ezen a téren sem: a kibocsátott sperma mennyiség 0,1 ml – 10 ml között ingadozik. A jó hír azonban, hogy vannak módszerek a genetikai potenciál maximalizálására és az ejakulátum növelésére.

2. Életkor: A férfi életkora is befolyásolja a mennyiséget: 50 év felett kevesebbet, míg a 20-as, 30-as éveikben járó férfiak nagyobb mennyiséget ejakulálnak. (Érdekesség: a spermiumok termelődése egy egész életen át tartó folyamat, azaz soha sem áll le. Egy férfi akár 80 éves korában is nemzőképes).

3. Hidratáció és étrend kiegészítők: egyik legfontosabb szempont a mennyiség növelésének terén a megemelt vízfogyasztás. A bevitt folyadék mértéke szoros összhangban van az ejakulátum mennyiségével, ugyanis a kilövellt folyadék természetesen vízalapú.

4. Izgalmi szint: minél hosszabb ideig tart a szeretkezés, illetve a pénisz izgatása annál több ejakulatum keletkezik a kilövellés során.

5. Két ejakuláció között eltelt idő: Kísérletek igazolják, ha minimum 2 nap eltelik az orgazmus után, akkor legközelebb sokkal több spermát ejakulál a férfi.

6. Egészséges életmód: az általános egészségi állapot is komoly szerepet játszik a sperma növelés terén, mint például rendszeres testmozgás, dohányzás mentesség és egészséges táplálkozás.

7. PC izom ereje: a PC izom egy gáttájéki medence izom. (A gát a végbélnyílás és a herezacskó közötti rész). A PC izomnak fontos szerepe van a nemi szerv egészségének megőrzése szempontjából, illetve komoly hatással van az sperma mennyiség növelésére és az erejére is.

 


Sperma Duplázó Technika: így növeld mennyiségét!

Növekedést oly módon tudunk elérni, hogy a fenti 7 tényezőre megpróbálunk ráerősíteni.

Természetesen a genetikádat nem tudod megváltoztatni, azonban a fentiekből 5 tényezőt rövidtávon is tudsz pozitív irányban befolyásolni!

Az ondófolyadék növelését az általam elnevezett „Sperma Duplázó Technika” módszerrel valósítottam meg magamon. Mivel nekem sikerült megnövelni (megduplázni!) a mennyiséget, ugyanez Neked is sikerülhet!

Arra kérlek, hogy 3 hétig kövesd az alábbi 5 lépést:

1. Igyál minimum napi 3 liter vizet

A spermafolyadék nagy részben vízből áll. Nagyon sokszor a kevés sperma oka az alacsony folyadékbevitel. Ha naponta 3-4 liter vizet megiszol, azzal segítesz a szervezetednek az ondó, illetve az azt alkotó folyadék jelentős növelésében!

2. Szedj napi 25 mg cink tablettát

Az ondó maga is cinkben gazdag folyadék, így ez az egyik legfontosabb ásványi anyag számodra a mennyiségi növeléshez. A cink nem csupán ehhez, hanem a hímivarsejt szám emelkedéséhez is aktívan hozzásegít.

3. Két napig ne szexelj, (és ne is maszturbálj)

Az időzítés kulcskérdés a sperma növelés terén. Bár a termelése folyamatos és élethosszig tart, egy orgazmus után mégis „kiürülnek a raktárak”. Ha vársz min. 2 napot az ejakuláció után akkor következő alkalommal több lesz a spermád. (Azt javaslom a maszturbálást pedig teljesen függeszd fel a 3 hét alatt!)

4. Naponta 2-szer végezd el ezt a gyakorlatot

A PC izom erősítése révén erősebb, intenzívebb lesz az orgazmusod. Ahhoz hogy beazonosítsd melyik az PC izmod, próbáld meg pisilés közben megállítani a vizeletedet. Érezted melyik izom feszült meg? Na, ezt kell edzened naponta kétszer (reggel és este például az ágyban). Feküdj hanyatt, és feszítsd meg ezt az izmodat. Tartsd megfeszítve 10 mp-ig. Ezután lazíts, és pihenj 10 mp-t. Ismételd meg ugyanezen megfeszítést és ellazítást reggel és este is 10-10 alkalommal.

Amellett, hogy a PC izom edzése kiváló „hím-folyadék” növelési gyakorlat, a megerősített izommal messzebbre is tudsz „lőni” majd!

5. Növeld hatékonyan a sperma mennyiséget a Big Gun sperma növelő kapszulával

A Big Gun segítségével jobb szexuális együttlét, hosszabban tartó ejakuláció, és nagyobb sperma mennyiség érhető el. A Big Gun használatával nagyobb esély nyílhat a gyermek nemzésre is.

Próbáld ki egyik legnívósabb termékünket, a Big Gun sperma növelőt!

A Big Gun egyik legújabb termékünk, és a kategóriájában az egyik legjobb megoldás. Biztonságos, engedélyezett és kimagaslóan hatásos vény nélkül kapható gyógynövényes sperma növelő termék. Az összes szükséges magyarországi dokumentációval, és OGYÉI hatósági notifikációval rendelkezik. A Big Gun OGYÉI notifikációs száma: 25133/2020.

Növeli a sperma mennyiségét és fokozza a férfi termékenységet: Big Gun

Varázsold el a barátnődet a megnövekedett ejakulátummal és nagyobb sperma mennyiséggel
Varázsold el a barátnődet a megnövekedett ejakulátummal és nagyobb sperma mennyiséggel

Varázsold el a barátnődet a Big Gun segítségével:

 • Nagyobb mennyiségű lesz az ejakulációd és a sperma mennyiséged
 • Élvezetesebb hosszabb lehet a magömlésed
 • Erőteljesebb férfiasság: a tesztoszteron szint növelése miatt
 • Növeld meg esélyeidet a gyermek nemzésre

A Big Gun egy átlagon felüli sperma fokozó készítmény. Nincs semmilyen mellékhatása. Bármely, 18 év feletti férfi számára nyugodtan alkalmazható. Vérnyomás problémások, szívbetegek és cukorbetegek is bátran szedhetik.

Összegzés

Manapság számos férfi szeretne spermanövelést elérni az intenzívebb orgazmus, látványosabb és érzékibb szexuális élmény, valamint a férfiasság kifejezése miatt. A legfőbb probléma, hogy az interneten fellelhető tanácsok sajnos túl általánosak, és nem tudnak rövidtávon segítséget nyújtani a növelésénék terén.

A cikkből megismerhetted a mennyiségét befolyásoló 7 legfontosabb tényezőt. Emellett bemutattam a Sperma Duplázó Technikát, amelynek segítségével 3 hét alatt megkétszereztem az ondó mennyiségemet.

Nem ígérem, hogy a kúra alkalmazásával Te is ugyanilyen eredményt tudsz majd elérni, ugyanis bizonyos genetikai faktorokat nem lehet befolyásolni. Azonban ha 3 héten keresztül követed a tanácsaimat, akkor te is MINDENKÉPPEN növelni tudod majd a mértékét.

Miért érdemes minket választanod?

Kedvesség, segítőkészség, szakértelem: Perfect Play Kft.
Kedvesség, segítőkészség, szakértelem: Perfect Play Kft.

Cégünk, a Perfect Play Kft. Magyarország vezető potencianövelő és étrend-kiegészítő szállítója 2012. óta. Hisszük, hogy a szexuális teljesítmény és annak növelése olyan összetett kérdéskör, amely kiemelkedő szakértelmet, empátiát és segítőkészséget igényel.

A honlapon elérhető minőségi termékeket akár mobilról is könnyedén megrendelheted. Ne aggódj, diszkrét csomagolásunknak köszönhetően akár lakcímedre/munkahelyedre is kérheted a szállítást. A Nulla Kockázat Garanciával pedig biztosra mész. Ha valamiért nem válik be a termékünk, visszafizetjük a megrendelésed teljes összegét, szállítási költséggel együtt.


Próbáld ki a gyakorlatban a fent leírt technikát és a Big Gun sperma növelőt:

Olvass további érdekes cikkeket itt:

Oszd meg ha hasznosnak találtad a cikket!

Email »
Facebook »
Twitter »

4 hozzászólás: “Sperma mennyiség növelés a Sperma Duplázó Technikával!”

  1. Kedves József,

   A Big Gun termék folyamatos szedésű készítmény, 1 kapszula a javasolt napi mennyiség. A legjobb eredményért kb. 3 hónapig célszerű folyamatosan szedni a Big Gun készítményt.

 1. Ön azt írja cikkében, hogy 30 napi Big Gun szedést javasol a sperma-ejakuláció mennyiségi növelésére, ~duplázására, és ez emberenként eltérő lehet, amit teljesen megértek és elfogadok!De sehol sem találtam arról leírást, hogy egy adag (doboz, 12.000.- Ft) mennyi időre elegendő? 30 napra vagy mennyi időre? Ennek ismeret elengedhetetlen a megrendeléshez!! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM VÁLASZUKAT!!

  1. Kedves Sándor,

   Köszönöm, jogos a kérdés. 1 doboz Big Gun termék összesen 30 darab kapszulát tartalmaz. Ebből naponta 1 db. kapszulát kell reggelente bevenni.
   Tehát így 1 doboz Big Gun 30 napra, azaz 1 hónapra elegendő mennyiség. Remélem tudtam segíteni.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

BEZÁR

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat

10% kedvezmény ha feliratkozol a hírlevelünkre

BEZÁR

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.

BEZÁR

Termékek

BEZÁR

Rólunk

BEZÁR

Blog

BEZÁR

Hűségprogram

BEZÁR

Kapcsolat